Könyvjelzők

Garbage Garázs

Alternatív nevek: Garbage Garázs

Játék Garbage Garage egy böngésző-alapú online játék, amely lehetővé teszi, hogy a kihívások a tulajdonos guba. Szóval úgy döntött, hogy megnyitja a saját kiírása. De, persze, ebben a garázsban Garbage Garage Online , mint a valós életben, meg kell kezdeni a kis, és a kezdetektől fogva. Lesz szétszedni autó, amely fogják szállítani az ürítés kereskedelem autóalkatrészek és folyamatosan bővíteni a tartásához. Fedezze fel a lenyűgöző világát a játék Garbage Garage Online .

Lejátszás előtt Garbage Garage, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a minimális rendszerkövetelményeket, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128MB.

Regisztráció Garbage Garázs a játék nem fog meg sok időt és egyszerű:

1.                   A főoldalon, válassza ki az elemet "Regisztráció",

2..                   Adja meg a nevét, a karakter,

3.                   Adjon meg egy biztonságos jelszót,

4..                   Adjon meg egy érvényes e-mail címet,

5.                   Válassza ki a "Register" és a Garbage Garage regisztráció befejeződött.

Játék Garbage Garage úgy érzi, a tulajdonos saját hulladéklerakó. Ott, a hatalmas különféle alkatrészek, a játékosok létrehozhatják saját lerakó, de az egyik legvonzóbb úti cél Garbage Garage Online , hogy bővítse a hulladéklerakó és a beállításokat. A játékosok építeni a különböző épületek és tárgyak, ami számukra egyedülálló a hulladéklerakó. A játékosok is hívd meg a barátaidat, hogy teszteljék a guba Garbage Garage Online és cseréje tipp, hogy növelje.

Elején az utazás, akkor van egy kis udvar, és szedjük szét olcsó autók. Attól függően, hogy a vezetői képességek, lehet játszani a játékot, és Garbage Garázs kovácsolni a sikeres üzleti, és végül, tudja, hogy minél több ügyfél. Több ügyfél azt jelenti, hogy meg tudja, hogy minél több ügyfél és több pénzt a szétszerelés más típusú járművek, mint a hajók és helikopterek a játékban Garbage garázs.

Fémhulladék autók, helikopterek és egyéb berendezések is készpénzzé alakíthatók az értékesítés után a különböző ügyfelek. Játék Garbage Garázs számtalan érdekes funkciók, eltekintve a korszerűsítése és bővítése a guba, akkor sok más lehetőség: mászás szintről szintre, majd a járműveket, hogy érkezik meg a hulladéklerakó, majd egyre inkább egzotikus. Alkatrészek, amely akkor nem csak lehetővé teszi, hogy növelje a kereskedelmet, de azt is lehetővé teszi, hogy saját autó Garbage Garage Online . Készítsd el a saját autó különböző részein, és ez alapján részt versenyeken.

Természetesen, maga a játék Garbage Garage teljesen körül forog a hulladéklerakók. Itt fog játszani, és Garbage garázs Messiás a készülékkel, ezzel is növelve a karrierjét, mint egy szerelő szakember.

Lehet, hogy le tudja építeni a saját autót a chips, mentheti a játékot a Garbage garázs. Lehet felszerelni az autó egy hatalmas különféle tárgyak, így ez az egyik leggyorsabb túrák a játékban Garbage Garage Online . Akkor vegye be autót és elképesztő, valamint a versenyt a többi játékossal egyedi PvP , ahol a legjobb autós játék Garbage Garage nyer.

Játék Garbage Garázs egyedülálló MMO stratégia, amely azon a műfaj szinte érintetlen az online térben. Adja meg ezt az egyedülálló játék világában Garbage Garage Online és működtet saját hulladéklerakó, hozzon létre egy egyedi autót, és a versenyt a többi játékossal a világ minden tájáról.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more