Könyvjelzők

GetAmped 2.

Alternatív nevek: GetAmped 2.

Játék GetAmped 2 - Ingyenes multiplayer szerepjáték arcade játék három dimenziós grafika a japán cég CyberStep, Inc. A projekt figyelmezteti a felhasználót, hogy játsszon a jó öreg 90-es években. Ön várja izgalmas harcok és izgalmas küldetés. Ön szállítják a jövőben, azaz 2120. Idén jelzi az a tény, hogy az emberek képesek voltak túllépni a galaxist, és kapcsolatba lépni intelligens lények élnek más bolygókon. Először is, el kell végezni egy tanfolyamot, amely segít elsajátítani az alapokat a játék. Azt kell mondanom, hogy megértsék a játék nem lesz nehéz, mert a felület egyszerű és intuitív. De nem hagyhatjuk figyelmen kívül a képzési szakaszban, GetAmped 2 Online rejlő különböző árnyalatok, megértjük, hogy gyakran egyedül nem tud. A sikeres befejezése "tesztvezetés" GetAmped2 elkezd játszani a teljes erejét. Akkor biztos kézzel, hogy elpusztítsa a nagy számú ellenség, hogy végre bonyolult feladatokat, részt vesz mindenféle harcok, és végül annyira magabiztos a saját képességeit, hogy Ön nem fél a harcot a kemény főnök, rémisztő már a maga nemében. Között kemény tudod megvédeni az igazságot, a verbális dvoboe a makacs rend tagjai. Ez a szünet nem csak pihenni összehúzódások között, de akkor is meg kell adni a lehetőséget, hogy ragyog a saját intelligencia.

Játszhatja GetAmped2 szabad, feltéve, hogy a számítógép megfelel az alábbi listában a megfelelő paraméterek

- OS A Windows (2K/XP/Vista/7)

- Processzor Intel Pentium III 1. 2 GHz-es,

- DirectX 9 kompatibilis. 0 vagy felett;

- 256 MB RAM,

- Internet csatlakozás 128 kbps.

Kerül szóba lehetővé a Facebook, hogy regisztráljon a hivatalos honlapon. GetAmped 2. A regisztráció csak egy perc. Meg kell adni a következő adatokat: felhasználónév, e-mail címét, jelszavát, valamint a nevét a fórumon. A letöltés után a játék, akkor fejest egy kellemes légkört, ami nem akarja elhagyni, még azután is, több óra játék.

GetAmped 2. játszhat a három mód: Tournament (egyszeri és csapata csaták akár 8 fő az egyik oldalon), Mission Defender (történet küldetések, harc a nem-játékos karakterek, a csapat megengedett 4 fő) és az utcai harcok (epikus csata bevonásával akár 20 ember, és három szakaszban a kezelés, és korlátozás nélkül). Természetesen jobb, ha kicsiben kezdeni, és nem csalódott, hogy milyen a játék véget ért, szinte előtt kezdődött, amikor enyhén azonnal vette fel a komplex rendszer. Szóval, készen áll egy hihetetlen kaland, és természetesen érdekel kivel harcolni. Itt azt kell mondani, hogy az ellenfelek nem lesz hiány. Az utat találkoznak, és a kiborgok és a zombik, és mindenféle szörnyek, és sok más gonosz szellemeket. Árukészleteit fegyverekkel megölni a közönség ezeket a gonosz lények. By the way, a fegyvert kell kiválasztani alkalmas a hős. Miután minden karakter olyan jellemzőkkel, ami azt jelenti, hogy tudják tartani a különböző típusú fegyvereket. És ne feledjük, hogy fogyasztása az egész csőcselék, a felkészülés a csúcspontja - egy szörnyű csata a főnök.

Kellemes pillanatot a hős testreszabás. Ön képes lesz szerkeszteni bőr és avatarok. Sőt, akkor ossza meg egyedi bőr a többi játékossal. Hozzon létre egy karaktert hasonló kedvenc rajzfilmfigurák és jó szórakozást!

Érdemes megemlíteni, hogy a projekt amellett, hogy addiktív játékmenetet ad lehetőséget arra, hogy talál egy jó társalgó. Tapasztalja meg dupla öröm, miután sikert a játék, plusz keresztül kommunikál in-game mail és a chat a barátaival. Az igazságosság meg kell jegyezni, hogy a játék GetAmped 2 különbözik számos olyan funkciót tartalmaz. Köztük van az eredeti hang tervezési és fényes grafika és dinamikus fejlődés a telek, és a különböző küldetéseket. Mindez lehet értékelni, ha csatlakozik a móka játékos közösség. Ne pazarold az egy percet hiába! Végül is, így sok érdekes dolgot előre! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more