Könyvjelzők

Goodgame Cafe

Alternatív nevek: Goodgame Cafe

Goodgame Cafe Online - szórakoztató ingyenes böngésző alapú játék, amely szimulálja a kulináris művészetek és az ügyfélszolgálatot résztvevő vendéglátó egységek. Ha lesz egy igazi tulajdonosa a kávézó, ahol a különböző emberek jönnek a vágy, hogy enni és enni sűrű. De nem hiszem, hogy minden felelősség annak érdekében, hogy nyomon kövessék a munkát az intézmény. Tény továbbá, hogy járnak, mint a rendező, akkor a szakács egyszerre. Ez azt jelenti, hogy a vezérlő a főzés is fekszenek a vállán. Goodgame Cafe játék tele van sok eleme a játék, ami szükséges, hogy megértsük során a játék. Főbb jellemzők: jelenléte szakácskönyv különböző összetevői a főzéshez, díszítésére lehetőséget kávézó díszek a maga módján, a szolgáltatások felhasználói, kirándulásokat a piacon, bankettek és így tovább. Bored egyszerűen nincs idő! Ha úgy gondolja, a főzés elem - gyerünk! Game Cafe - ez az a hely, ahol lehet megvalósítani a hívó!

Vegyél részt a játékban GoodGame Cafe Nagyon kevés időt. Meg kell adnia egy becenevet, hozzon létre egy jelszót, és elküldi az e-mail címre. Ne feledje, hogy a regisztrációs Goodgame Cafe önmagában azt jelenti, hogy elfogadja a szabályokat a projekt. A szükséges rendszerkövetelmények lehet nyugodt. A játék nem igényes a forrásokat, és akkor is élvezheti a játék az átlagos számítógép-konfiguráció. Áttekintés - Internet és modern böngésző. Pass egy tanfolyamot, és elkezd teljes erővel játszani Goodgame Cafe!

Így lehet abban a szerepét vezetője a kávézó, nézzük érdekében foglalkozik fontos játék pillanatokat. Így, miután a piros nyíl és az összes utasítást, akkor gyorsan, kényelmes, és úgy érzi magát egy új szerepet, mint a hal a vízben. Előkészítése az ételt, meg kell recepteket. Hozták létre, hogy a szakácskönyv. Kattintva az egérrel, akkor található egy lista a tanfolyamok és megjegyzések felkészülésüket. És ha megnyitása előtt a könyv, kattintson egy üres tányér, és akkor lehet, hogy a megfelelő étel. Ügyeljen arra, hogy ott voltak a megfelelő összetevőket, amelyek listája egyébként kap alján minden recept. Hozzávalók fogják tárolni a hűtőben, és akkor folyamatosan meg kell tölteniük a készletek. Termékek vásárolt a boltban. Ahhoz, hogy menjen bele, akkor kattintson a kosár élelmiszer-, a jobb alsó sarokban. Amikor kiderül, hogy a hűtő tele van, akkor jobb lesz, hogy eladja részét a termék, hogy nem rontja el az ajándékot. Ha rákattint a gombra formájában pénztárgép, eladni mit is meghaladja.

Meg akarom nézni szalonképes és intézmény rendezze az ízlése? Kérjük, használja az a "belső". Kategóriák, mint például a dekoráció, a berendezések és a minőség Extensions segít átalakítani a kávézó. Ne permutáció elég kényelmes. Elvégre, ha egyszer elkezdi ezt, az emberek és a munkások eltűnik a helyszínen. Hogy az, hogy a lábunk alatt, senki sem fog. Miután elvégezte a kívánt változtatásokat, megélhetés kávézó továbbra is sikeres. Érdemes megemlíteni, hogy unalmas bútor nem feltétlenül dobni. Lesz sokkal okosabb eladni azoknak, akiknek szükségük van rá, és kap nyereséget.

A játékot online Goodgame Cafe Lesz folyamatosan figyeli ranglisták luxus. Népszerűség múlik ez a mutató. Tehát jobb, hogy megpróbálja. Miután az üres kávézó nem valószínű, hogy neked örömet.

Játék Cafe segítségével gondoskodik soirees, az úgynevezett bankettek. Meg kell tanulni együtt más játékosokkal. Egyéni húzni egy ilyen eseményt lehetetlen. Előkészítése szükséges bankett étkezés könnyed több szakácsok. Akkor sem csatlakozhat a már tervbe vették, hogy valaki készít egy bankett, vagy a menetrend a saját dátumot és megtalálni társ. Jó alapot teremtenek a sikerdíj. Kapsz egy bizonyos mennyiségű játék valuta - kafeyningov. Tehát az erőfeszítés nem hiábavaló!

Egy hasznos hely a játék a piacon. Ez az, ahol találkozhat a többi játékos, chat, és még barátokat. Míg bárki egy baráti kapcsolat, akkor hívja magát, hogy látogassa meg, és tanulni a tapasztalatok a másik tulajdonos a kávézó. Hidd el, ez nagyon hasznos lesz! Eredmények mások lesz egy nagy ösztönzést az Ön számára személyesen és fokozzák erőfeszítéseiket, hogy ösztönözze annak érdekében, hogy felülmúlni a többieket.

Játék Goodgame Café készített egy kellemes meglepetés - Szerencsekerék. Ez a piacon. Naponta egyszer, akkor kapnak szabadon csavarja. Lehet nyerni a különböző díjakat. Például, egy koktél cseresznye, bútorok, "kiemeli", új recepteket, és még arany tapasztalat.

Goodgame Cafe Kezdj játszani most, hogy teljes mértékben élvezze az élet és a virtuális nyilvánosság, amit ő szeret. Legyen minden erőfeszítést szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more