Könyvjelzők

Goodgame Disco

Alternatív nevek: Goodgame Disco

Goodgame Disco Online - ingyenes böngésző alapú multiplayer játék, amely szimulálja a nyüzsgő éjszakai élet, forrongó az elit intézményekben. Ön a természet egy éjszakai bagoly, és nem tetszik, lefekvés korán? Ön vonzza a zaj és a hangzavar elbűvölő pártok? Imádjátok tánc kifulladásig, és összeomlik a zene? Ha nem használják fel ül a földön, és hiányzik az idő, amikor jön le teljesen? Ebben az esetben a játék Goodgame Disco létre kifejezetten az Ön számára! De ez a társadalmi játék kínál, nem csak részt venni mindezt szórakoztató, hanem azt is, hogy a valódi tulajdonosa az az intézmény, ahol minden történik. Itt van, hogy Ön képes lesz arra, hogy nyissa meg a saját night club, és még kapcsolja be a Rock Cafe, legalábbis a diszkó. Csak attól függ, hogy a preferencia, mi lesz a disco, és ennek megfelelően milyen kontingens látogassa meg. Hozzon létre megfelelő körülmények között a tömeges rendezvények, sikerül tartani a közönséget érdekli, és képes annak érdekében, hogy az intézmény vált az egyik legnépszerűbb.

Játék Goodgame Disco különböző hozzáférhetőség. Miután a rendszer követelményeinek neki leginkább minimális. Ha van egy számítógép, még a legszerényebb paramétereket, valamint egy modern böngésző, és az internet-hozzáférés, játszani Goodgame Disco Bárki lehet. Mindössze annyit kell elérni a játék - Goodgame Disco regisztráció. Saját számla lehetővé teszi, hogy tárolja eredményeket ért el a játék, és térjen vissza a hobby újra és újra. Azt is ellenőrizze a játékban Goodgame Disco is nagyon egyszerű. Ki kell töltenie néhány területen, nevezetesen az e-mail címét és jelszavát, és jelölje be a négyzetet megerősíti szabályoknak való megfelelés a projekt. Üdvözöljük a világos, emlékezetes, izgalmas világ az éjszakai élet!

Az első dolog, hogy menjen át a tanfolyamot. Nem hagylak egyedül megoldatlan problémákat. Thanks értelmes ötletek, könnyen kitalálni mindent. Tegyük fel, hogy nem zavar a tény, hogy az első birtokában - ez csak egy közönséges étkező. Mire megfordul, a legjobb, hogy felkészítse és szervezi a látvány a figyelem felkeltése legmenőbb és lelkes mulatozók! Értékelés intézmények növekedni fog, ahogy javul, és rávegyék a fejlesztések több embert. Ne feledd, minél több látogatót, annál nagyobb a profit. És a pénz újra befektetni a fejlesztés a saját paradicsoma.

Mi lesz a tulajdonosa a klub vadul? Igen, nagyon! Kezdő játszani a játékot online Goodgame Disco , készüljön fel, amit el kell dönteni kérdések sokoldalú. Lesz szükség, és a DJ-k jó hire, és megtalálni a megfelelő zenét, és az ügyfelek számára egzotikus italok és hozzon létre egy kellemes belső, és gondoskodunk a szórakoztató műsor. Gondoljunk csak bele, milyen jó lenne nézni a tánc, szívesen szórakoztatás vagy egyszerűen csak beszélgetni sok látogatót, hogy a klub! A felismerés, hogy készen is van, és azt hozta szóba, érzem magam jelentős személy, és erőt ad az új kihívásokra!

A gazdagabb vagy, annál nagyobb az esélye. Keresni egy kis pénzt, meg lehet vásárolni, és a fő előadók, és a legjobb zenei eszközök, és divatos dance floor. És ez sokat jelent, mert aki azt akarja, hogy részt vegyen egy kopott kávézó nem szalonképes? Ha a Goodgame Disco játék, irányítja a mottót: "Mindent a nép! "- És akkor lesz a legjobb. Mit tud jöjjön fel érdekes? Hívja mint a hírességek. Igen Légy végül a fantázia és az embereket, hogy elérje az Ön számára!

Amellett, hogy akkor részt vesz a diszkó bárban, látogasson el a helyeket a többi játékos. Ez nagyon hasznos lesz. Így lehet tanulni a tapasztalat, tanulni érdekes ötlet. Nem versenytársak. Kommunikáció és megtalálni a barátok között. Miért veszekedés, ha lehet építeni egy jó kapcsolat, tartja a lépést a fejlődés az ellenfelek.

Játék Disco-ig eloroszosodott. De a közeljövőben, akkor minden bizonnyal tenni. Ennek ellenére akkor már élvezheti a játék. Biztos vagy benne, hogy kitaláljuk mindent, és ez hozzájárul az intuitív játékmenet. A pozitív érzelmek és a jó hangulat! Hagyja, hogy a jó szerencse mindig mosolyog!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more