Könyvjelzők

Goodgame Farmer

Alternatív nevek: Goodgame Farmer

Goodgame Farmer Online - ingyenes böngészős multiplayer játék vidám rajzfilm grafika. Ez pozitív világban, ahol megtapasztalhatja a sok pozitív érzelmek. Ha feszült a városi nyüzsgés és nem lélegzik, itt az ideje, hogy belevetette magát a virtuális valóság, hogy menjen vissza a kiterjedésű terület, ahol a zavartalan élet megnyugtassák minden, még lehetetlenül összetört idegeket. Kezelése a gazdaság és bővül a határait a vagyonát, úgy érzi, teljes lakos fantasztikus faluban. Kezdett játszani Goodgame Farmer , te magad dönti el, mikor és mennyit kell dolgozni, és ha csak fekszenek a fűben, a mezők és napozni. De még az óra kemény munka, akkor nem érez fáradtságot! Miután ez a folyamat lesz nagyon izgalmas!

A játékot online Goodgame Farmer bárki lehet, és nem kell, hogy ez a számítógép nagy teljesítményű. Átlagos rendszerkövetelmények, hogy a projekt rendelkezésre. Normál nem, valamint egy internet-kapcsolat - ez minden, amit kell, hogy belevetik magukat egy tündérmese. Vegyél részt a játékban Goodgame Farmer , hogy ha a jogos felhasználót, és részt vesz a játék lehet bármely alkalmas időpontban. Mellett halad Goodgame Farmer regisztráció nagyon egyszerű. Adja meg e-mail címét, hozzon létre egy jelszót, és jelölje megerősíti, hogy elfogadja a szabályokat. Most a világ legmenőbb gazdák jelennek meg, mielőtt annak minden dicsőség!

Szóval, mi lesz a tulajdonosa a gazdaság? Te leszel, és szántás földjeiket, és a fákat és a nő különböző hasznos növények és állatok tenyésztésére, és természetesen, hogy élvezzék a gyümölcsét a munkaerő. Kérdezd meg, hogy milyen kultúra van raktáron? Igen, nagyon! Például, banán, szilva, citrom, cseresznye, meggy, narancs, alma, olajbogyó, stb stb Is gondoskodik a gazdaság bővítése és korszerűsítése minden folyamat, a feltételek javítását, háziállatok. Mivel a játék Farmer elsősorban a szociális, lényeg a kapcsolat a szomszédokkal. Elvégre, akkor köztük érdekében, hogy ellenségek, és megtalálni igazi barátok. Megtanulják, hogyan kell együttműködni, és a siker garantált az Ön számára. Érdemes megemlíteni, hogy azok, akik Goodgame Farmer játék, a lehetőséget, hogy a versenyt az eredmények az emberek számos országban. Érdekel a játék játékosok világszerte!

Ne aggódj, hogy lesz halmoztak fel egy csomó dolgot egyszerre, és nem tudja, hogyan kell megbirkózni vele. Bár a játék Goodgame Farmer , és megköveteli részt oly sok szempontból, de nagyon hűséges kezdőknek és időt ad, hogy. Kezdetben, akkor egyszerű bemutató, amellyel, és megtanulják az alapvető lépéseket. Miután minden megy, mint a karikacsapás: ültetés kelbimbó, betakarítás, kereskedés a piacon, elvenni jogos nyereséget. Kereskedelem a játék egy különleges hely. Ez a folyamat az adásvételi csinál termékek értékesítése, és mindent, amire szükség van a további fejlődéshez. Egyébként ez volt a piacon, és akkor nagyobb a valószínűsége, hogy befolyásolja a többi játékos. Tehát ne hagyja ki a lehetőséget, hogy testre a szívességet magadnak! Market - ez is egy hely, ahol lehet munkát végezni. És a jó nekik is kellő kártérítésben. Lehet pénzt keresni, és segít más mezőgazdasági termelőknek. Az a munka, néhány játékos hajlandó fizetni farmadolarry. Azonban ne próbálja meg, hogy szomorú, hogy minden alkalommal meg kell csótány. Ha elér egy bizonyos fejlettségi szintet, és lesz elég gazdag ahhoz, hogy fizetni valaki másnak a munkáját, és használja a szolgáltatásokat zsoldosok magukat.

A piacon van egy bolt a játékban. Kínál mindenféle növények, állatok, műtrágya, épületek átvihető a gazdaság, és még egy óriási a választék a dekoráció. Néhány dolog, hogy lesz egyenesen arányos a szinten. Azaz, minél hosszabb a játék, a magabiztosabb érzést ebben a furcsa világban.

Végül érdemes azt mondani, hogy a játék Goodgame Farmer számos hasznos funkcióval. Például, beszélgetés, művészeti galéria farm, ajándékokat venni, ízületi problémák, és egyéb személyes napló. Nézd meg magad ebben a kiváló online termék. Csalódás nem fenyegeti! Élvezze, és segítségével mind a szerencse!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more