Könyvjelzők

GoodGame Fashion

Alternatív nevek: GoodGame Fashion

GoodGame Divat Online - ingyenes szociális multiplayer flash játék, a lányok érdekel a divat. A másik kellemes meglepetés a stúdióban GoodGame , amely a híres élet szimulátor. Ha Ön szereti a divat trendek és élvezze a szép, ha úgy magadnak egy igazi nő, aki nem tette le, és kész arra, hogy tanácsokat adjon a többi jóindulatúan, a játék GoodGame Divat minden bizonnyal az, hogy a szeretet. Mert itt lesz a divatdiktátor maguk diktálják a szabályokat, ebben a kiszámíthatatlan világban. Először lesz a tulajdonos egy kis bolt, de idővel van minden esélye, hogy ez viszont egy hatalmas divat vállalat. Csak az erőfeszítéseiket, hogy támogassák az üzleti és vonzzák a sok az ügyfelek, ami neked mesésen gazdag. Természetesen a saját divatház - minden lány álma. De légy türelmes, sok munka előtt lehet majd élvezni az eredményeket.

Mindössze annyit kell elérni a játék -, hogy GoodGame Divat regisztráció. Nyugodj meg. Kitöltése néhány területen (becenév, jelszó, e-mail), akkor lesz teljes jogú felhasználó. Felhívjuk figyelmét, hogy a bejelentkezés a játék GoodGame Divat előírja, hozzájárulását, és erősítse meg, hogy szükség lesz azáltal, hogy a megfelelő jelölőnégyzetet. A játékmenet nem zavarok, győződjön meg róla, hogy a számítógép a Adobe Flash Player . A másik rendszer követelményeinek, ne aggódj, mert nem magas. Az alkotók mindent megtettek, így szabadon élvezheti a játék.

Most, amikor elkezd játszani a játékot online GoodGame Divat , akkor bontsa erőszakos tevékenységeket és javítása felszámolásra kezdetben jellegtelen boltban. A képzés ásni az ügyet, és foglalkozik az alapvető összetevői a játék. Bölcs tanácsok nem fog zavart az első és hisznek magukban. Az az út, hogy sokat. Kezdetben mindent, amit maga - egy pár minta, a varrónő és a manöken. Ez az egész egy kis szobában. De miután mindent megtett, akkor büszke lehet létrehozni egy globális márka. Játssz GoodGame Divat - azt jelenti, harisnya szövetek, és hozzon létre ruhák, hire szakképzett munkavállalók és irányítsa a teendőket annak érdekében, hogy ügyfeleket, hogy saját belső, a boltba, és rendszeresen frissíti kirakat . Belső tér tárgyai lehet kapni a pénzt. Mondanom sem kell, a több látogatót fog menni tőled teli bevásárló táskák, annál nagyobb lesz az esély. Megtanulják, hogyan kell motiválni a divat, hogy azok egy ajánlatot, hogy nem tagadhatja meg -, és a trükk. Az üzleti bővíteni és növelni értékesítését.

Gondoljunk csak bele, milyen jó, hogy a divatdiktátor. Érzés, hogy egyenlő a több millió, akkor tudja, milyen érzés, amikor mögött nőnek szárnyait. És megtapasztalhatja az egészet, csak most kezdik GoodGame Divat játszani! Fashion játék - ez egy nagyon kellemes érzelmek és szinte korlátlan lehetőségeket. Azt szeretnék, hogy a világhírű Chanel és a Dior? Nem, nem tiltja! Főoldal prioritások jobb és a butik látogatást nem csak a hétköznapi emberek, hanem csillag.

Ne hagyja ki az öröm beszélgetni a többi játékossal. Látogassa üzletek a versenytársak, hogy hogyan minden letelepített. És talán az egyik ilyen látogatás, akkor egy zseniális ötlet. Szintén a felhasználók között sokan vannak, akik barátokká válnak, és a támogatás nem akadályozta meg senkit.

Játék Goodgame Fashion vár rád! Ezt a leckét is felcsillan a szabadidő! Csak akkor szeretném, ha jó hangulat és rengeteg mosoly!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more