Könyvjelzők

Might and Magic Hősök 3

Alternatív nevek: Might and Magic Hősök 3

Heroes of Might and Magic 3 - számítógépes viszont alapú játék, szerepjáték elemekkel. Ez a játék egy kultikus fantasy stratégia. Megjelent a harmadik rész egy sor játék Heroes of Might and Magic, 2000-ben. Itt érezni magad egy igazi hős, amivel ez az erőfeszítés és a képességek. Továbbá, hogy segítsen majd mindenféle játék lehetőség, hogy javítsa a különböző jellemzőit. Ha játszani Heroes III volt a célja, hogy kiegészítse a folytatása a történetnek. Ha Ön egy rajongó a sorozat játékok, akkor történt változásokat a játék Heroes III.

Mit kíván játszani a játékot HoMM3 elvileg bármilyen számítógépes játék, le kell töltenie Heroes of Might and Magic 3 az oldalon. De előtte, azt javasoljuk, hogy megismerjék a játékot, keresse szerepelt az internetes videók felülvizsgálatáról szóló, a játék, és a cikk elolvasása után ezt a felülvizsgálatot.

Harmadik Hősök játékmenet hasonló az első két része a játéknak. Játszani több karakter, hősök - Hadsereg parancsnokai különböző mitikus lények. Game Heroes 3 egy két dimenziós játék világában, vagy inkább a stratégiai térképeket.

Lehet játszani a két összetevőből áll: a stratégiai - vándorolt ​​a fő lapját, annak érdekében, hogy rögzítse tárgyak taktikai - tesztelni egy másik térképet ellenségeskedést. Azaz, akkor is, ha érkezik a stratégiai térképen, majd az utat, ellenségek, akik belépnek a csata automatikusan hozta a csatát a taktikai térkép. Van valami közös területeken, ahol találkozott.

A Heroes 3 koncentrálni fejlesztése a karakter. Érhet javulás sok szempontból: a győzelmet a csatákban, amikor a felfedezése erőforrások vagy tárgyak. A legfontosabb dolog az Ön számára a város az épületek. A városok már nem képes változtatni, de új struktúrák létrehozására.

Szintén a játék Heroes of Might and Magic 3 fontos az erőforrások kiaknázása. Az egyes város képes csak az egyik típusú erőforrások: arany, fa, érc, a higany, kén, kristályok és drágakövek.

In-Game Heroes of Might and Magic III Van sokféle fegyver. De a fő varázslat. Vannak mindenféle csoport varázslatok, de mindegyik a saját jellemzők: varázslat - áldás, átok, a támadás és a támogatást. Alapján négy iskola mágia szentelt az elemek - a víz, a tűz, a levegő és a föld.

A Heroes 3 Majd játszanak az egyéni tulajdonságainak megfelelő bizonyos különlegesség:

• jelentősen,

• szerint készségek,

• A varázslatok,

• Bringer erőforrások

• Mesterlövészek;

• Mágusok,

• Speed,

• Tűz mágia.

Lényegében - az egyik biztosítja a sebességet.

A készségek - megismételve az egyik másodlagos képességeit.

A varázslatok - megnövelt teljesítmény, a varázslat növekszik.

Bringer források - minden nap hoz további forrásokat.

Snipers - csak Gelu.

Bűvészek - csak a hős sárkány.

Speed ​​- csak Sir Mullen.

Tűz Magic - a hősnő Hadrianus.

Általában a játék Heroes 3 szenvedett menetrendje megváltozik. Ma már sokkal jobb.

Szóval siess a letöltéséhez Heroes 3. Sikeres játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more