Könyvjelzők

Homm 4

Alternatív nevek: Might és Magic varázslók 4

Heroes of Might and Magic 4 - számítógépes játék a műfaj körökre osztott stratégia. Game Heroes IV bemutatott fantasy-szerepjáték, a negyedik rész egy sor játék Heroes of Might and Magic. A fejlesztők már befektetett a játékban elég ereje és a lélek. És végül megkapta a jobb része a bemutatott előtt. Frissítve nem csak a grafika, de geymp.

Tehát a játék Heroes IV érdemel figyelmet, hogy nem csak a rajongók, hanem a kezdőknek.

Ha érett, hogy indulna a játék Heroes 4 játék, azt javasoljuk, hogy nézni az interneten videojáték véleménye Homm 4, és figyelmesen olvassa el ezt a felülvizsgálatot. Itt tehát nem rohanás letöltés Heroes of Might and Magic 4. hogy hamarosan kezdődik.

In-Game Heroes 4 történet nem sokat változott képest az első rész. Ön is utazik a világ minden tájáról, és hódítsd meg a várost. Belépők egészen a térképen kalandok, amíg amíg meg nem csatlakozik a csatát. Fight hozza a karakterek a képernyőn csatát. De mikor jutok be a városba, van egy teljesen új város képernyőn. Karakterek lesz három-dimenziós, de az egész, még mindig maradt a két-dimenziós. De ez nem fontos, és a telek.

Is tetszik 4 Heroes játék frissítést, így az összes karakter részt a csatában, és megölik. És ennek megfelelően, kiderül, hogy a hős is mozoghat a térképen hadsereg nélkül, és a hadsereg nem a hősök.

Természetesen nem forrás nélkül minden városban, akkor kap egy bizonyos erőforrás, és ezáltal a teljesítmény javítása érdekében.

És hol nem az egyik legfontosabb fegyver - varázslatok. Végül is, az egész erő a mágia. A játék Heroes of Might and Magic IV funkciók öt iskola

• Mágikus eljárás;

• Chaos Mágikus;

• Magic Life,

• Mágikus Halál,

• The Magic of Nature.

Magic Order - jelentősen befolyásolhatja az elme varázslat. Javítására fejlesztették ki a művészet varázslat csatában. Főoldal kék színű.

Káosz Mágia - varázslatok a csaták szállít hatalmas kárt az ellenség. Van egyesületek narancssárga.

Magic Life - az alapja a gyógyító és a mágia ellen, a Halál. A fő színe lila.

Death Magic - alapján átkok, a megújulás, a halottak. Van egy egyesület, fekete.

Magic of Nature - ott, hogy segítsen, hogy rábírja a predstaiteley versenyt Nature. Zöld mag.

Mégis van egy külön frakciót - Power. Fél, amely nem használ mágiát.

Most is, hogy italokat.

In-Game Heroes of Might and Magic 4 a lehetőségét, hogy egy új folyamat épület épületek. Ők még mindig korlátozott számú nap hősök.

Általában akkor ne aggódj eleinte minden egyszerű, bonyolult fokozatosan. És az összes alapvető paramétereit a játék megtudhatja következtében az aktív játék.

Heroes játék 4 jobb grafika. Most át a kép, több tiszta és világos képek. Zenei kíséret van a legjobb formában, és támogatja a játék hangulatát. Ez a fajta játék örömére, és az elvtársak. Mert lehet játszani, mint egy számítógép, és egy élő ellenfél a másik oldalon a huzal.

Ne pazarolja az idejét, és sietni, hogy a helyszínen, hogy töltse le Heroes 4. és úgy érzi, mint egy teljes értékű hős a játék. Sok szerencsét játék! Köszönöm a figyelmet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more