Könyvjelzők

Heroes of Might and Magic V

Alternatív nevek: Homm 5

Heroes of Might and Magic 5 - számítógépes stratégiai játék. Mint minden korábban kiadott sorozat a játék, Heroes of Might and Magic Heroes V játék egy frissített változata a körökre osztott játékok. Game Heroes of Might and Magic V fejlesztette ki egy orosz cég, és teszi közzé a francia. Nem folytatásaként egy új történet, új karakterek. De néhány ötlet másolt játék Heroes of Might and Magic 4.

A játék Heroes 5 játék, természetesen, nem kerül semmibe, de le kell töltenie Heroes of Might and Magic 5. De általában a játék megkezdése előtt, célszerű megismerkedni a szervezet a játék ezt a felülvizsgálatot, és videó felülvizsgálatát az interneten.

Heroes V alkalmazzák, bizonyos paraméterek, mint a harmadik és a negyedik játékot. De a dolgok haladnak egy teljesen új univerzumot új területeket, illetve kártyákat. Általában a feladat a játék ugyanaz, mint az előző részek.

A játék HOMM 5 megváltoztatta elvének karakter fejlődését. A hős csak tizenhárom képességeit. Csakúgy, mint a harmadik része a Heroes of Might and Magic Heroes játék 5 hős nem hal meg harc közben, és ahol kell, ott a hadsereg szörnyek, így ennek megfelelően, és fordítva. Hero csak a halál minden harcosai elhagyták a játékot, és a kocsma, ahol lehet kapni.

A legtöbb hősök és lények tartoznak az egyes frakciók. A Heroes 5-hat-nyolc feltöltött válik: meghagyásos eljárás, Academy of Magic Forest Alliance, Inferno, Necropolis és a League of Shadows.

Természetesen nem, ahol az összes karakter fegyverek nélkül - varázslat. Ez a rendszer hasonló a játék, Heroes of Might and Magic 3. és emellett a használata mágikus hős elveszti manna - energia varázslat.

Utazik azzal a céllal, hódító városokban. Megengedett egy városban naponta. Minden frakció található csak néhány különböző struktúrák, valamint minden hasonló egymáshoz. De ami a legfontosabb, minden városban a játék

• House Vének,

• Forge,

• Market,

• raktár;

• Tavern;

• Mages Guild,

• Fort,

• Citadella,

• kastély;

• Hajógyár,

• Lakások lények.

House Vének - napi nyereség 500 aranyat.

Forge - vásárol autókat a harcra.

Market - cseréjére, valamint az erőforrások és tárgyak.

Warehouse - egyetlen forrás.

Csárda - aláírása a karakterek és egyéb információk.

Mages Guild - a tanulmány a mágia.

Fort -, hogy erősítse a város következtében a fellegvár.

Citadella - védelmére a város.

Castle - hogy megvédje a várost.

Hajógyár - a hajók építéséhez.

Lakások lények - aláírására a lények.

Az építkezés szükséges nézni közelről. Mind az általános, és a helyét ellenfelek.

Game Heroes of Might and Magic 5 teljesen megújult háromdimenziós grafika. Szintén új módok "párbaj" és a "Párbaj 3. 3-án."

Remélhetőleg már keres, ahol le Hősök 5.. Miután a játék Heroes 5. figyelemre méltó. Nem csoda, hogy felfrissült, és ez lesz a multi-user.

Elleni társaik vagy a számítógép ellen. Élje át újra a fantasy világ hősök. Játszunk jó! Köszönöm a figyelmet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more