Könyvjelzők

Homm 6

Alternatív nevek: Homm 6

Heroes of Might and Magic 6 - számítógépes viszont alapú játék, szerepjáték elemekkel. A kiadás a játék sorozat Heroes VI az egész sorozat a Heroes of Might and Magic, készült a maximális erőkifejtést. Game Heroes VI megváltozott több stúdió és a szoftverfejlesztők, de még mindig elégedett a világot. Game 6 Homm fantasy műfaj stratégia. Tehát itt találkozik a hősök fikció.

Ebben az áttekintésben, a játék Heroes 6, akkor kérjen segítséget a videoklipeket a játék, és a célja az elsődleges referencia. Ha pozitív döntés - játszani, látogassa meg a helyszínen, és lehet letölteni Heroes of Might and Magic 6.

Game Heroes of Might and Magic VI hamar a barátod a nap. Vagy inkább este, mint a teljes játék a nap, akkor elég gyorsan. A telek a játék Heroes of Might and Magic 6, összehasonlítva a korábbi verziók, megváltozott. Akkor látogasson el a távoli múltban, az elején mindezt a nagy történelem. Ön - egy hős a legigazibb értelemben vett. A karaktered - a hős a játék, mivel vannak olyan lények, hogy kiszolgálja Önt. Ön biztosítja, hogy a fajta a játékban.

Akkor marad sértetlenül a hadsereg legyőzhetetlen. Amikor legyőzni a játékból belépő a kocsmába, ahol a bérlet más emberek.

Az Ön feladata ebben a játékban - Ki kell építeni a várost, meghódítsa más. A város is megragad, ezért ne felejtsd el, hogy ellenőrzi, hogy közben a hiánya. Minden város határozza valaki erőforrás. És ez a legfontosabb eleme a játék - a forrás. Itt erőforrások között hétféle:

• Arany,

• Wood;

• Érc,

• Kén,

• kristályok.

Gold - a pénz forrás. Lehet vásárolni vagy bérelni lények és hősök, valamint, hogy újjáépítsék az épületek a város.

Wood - értékes építőanyag.

Ore - erőforrás szükséges építeni a várost.

Kén - ritka, szükséges az építési bizonyos épületek.

Crystal - Támogatási források. Szükséges aláírása lények a magasabb szintű és azon leletek.

Game Heroes 6 stratégiai térkép, hogy amikor a csata az ellenség változások elleni küzdelem. Miközben a terep, ahol van.

Mivel a játék körökre osztott, akkor van egy bizonyos harci mozog. Ez azt jelenti, lépésről lépésre fokozatos elérése a cél.

De a Heroes 6 nemcsak játszhat egy pisztolyt, a számítógép helyett az ellenség, hanem az, hogy a hálózat a barátok, és nem csak. Arra is lehetőség van, és nem a hálózaton, és az otthoni egy számítógép egyszerűen fordul.

Mint látható, a játék Heroes 6, mint hogy kérjük a jelenlegi és jövőbeli rajongók.

A játék grafikája már a legjobb szinten képest elődei. Kép, hogy látjuk bemutatott kiváló minőségben.

A zenei kíséretet nem túl messze, és azt mondhatjuk, hogy ami történik, hogy fenntartsák a környéken a játékban.

Ez nem elég fontos. Minősége a játék, és a játék is tetszik nem csak te, hanem a barátok. Siess, hogy meghívja őket, miután ők maguk ne felejtsd el letölteni Heroes 6.

Jó játszani! Ön úgy fogja érezni, egy igazi hős!

Köszönöm a figyelmet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more