Könyvjelzők

Imperion

Alternatív nevek: Imperion

Játék Imperion egy új masszívan multiplayer online böngésző alapú stratégiát, arra utal, hogy a műfaj a sci-fi. Hely lesz a mi irányításunk alatt, ha a játék Imperion! Csatlakozzanak egy titokzatos kiterjedésű korlátlan helyet a rabszolgasorba új bolygók. Imperion játék kínál a három versenyen, amivel kezdődik az utat az építkezés a tér birodalom. Imperion játék olyan szép, mert a stratégia remek grafikával és fantasztikus játékmenet.

Előtt játszani Imperion, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a minimális rendszerkövetelményeket, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128MB.

Imperion regisztráció nem kell sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza ki az elemet "Játssz ingyen";

2.. Adjon egy nevet a karakter,

3. Adjon meg egy biztonságos jelszót és erősítse meg,

4.. Adja meg e-mail címét,

5. Válassza ki a "nyilvántartás".

Imperion játék egy sci-fi stratégia. Meg fogja küzdeni a bővítését a intergalaktikus birodalom és az uralom az univerzumban. A Imperion online akkor kell használni, stratégia készségeket megtörni az ellenállást a többi játékos és a tér ellenőrzés. Imperion játék biztosítja az Ön számára a bolygó és a kezdeti kínálat 3 erőforrások - kristályok, fémek, trícium (a Titans) vagy a deutérium (más fajok), az építőipar, valamint a kis teljesítményű erőmű. Ha felkérik, hogy dolgozzanak ki képzési küldetések Imperion online. A jövőben lesz képes növelni a termelést az energia-és nyersanyagárak, a folyamat, aszteroidák és üstökösök, építeni a különböző épületek, a teret flotta harcolni ellenfelek, megtelepedni bolygók játék Imperion. Imperion játékot kínál játszani az egyik faj: The Titans, Terran és Xena. Xena - a harcias, ellenséges faj Titans. A fejlesztési alapuló genetikai kutatások, és a győztes nem ravasz vagy a technológia, és a mennyiség. Fleet Xenia Imperion Online épített párhuzamosan, és sokkal gyorsabb, mint a többi faj. Csak ez a faj lehet építeni a szerkezet "agya", amely lehetővé teszi a folyamatos monitorozása a bolygó ellenfél. A Bajkonur játék Imperion formáció a számukra rendelkezésre álló 40 flották, ellentétben más A stratégiai játék Imperion egyszerű: támadás - a legjobb védekezés! Titans - a legrégebbi és legbölcsebb emberek védelmezői a játék Imperion. Övék a fejlett technológiák, egy szigorú kódot a becsület, hogy a baráti kapcsolatok a versenyt. A Titans Imperion interneten van két funkció: planetáris pajzs és a Portal. Ezek tárolja a felesleges energiát a akkumulátor és fel lehet használni más források. Titans harcolni képviselőivel a verseny csak a hajón "Le Corsaire" a játékban Imperion, támadások teljes meglepetés, hogy az ellenséget. Ez a verseny fejlesztése hosszú ideig, egy alacsony hajók építésére és a magas ár a kutatás harci flotta, amely ellensúlyozza a magas technológia és a jó védelem Imperion online. Terran - egy fiatal faj, amely elmarad a technológia és megnyerte a helyzet az univerzum miatt Titans játék Imperion. Ez a verseny alkalmazkodik az új körülményekhez. A játékban Imperion nem helyi valutában, így akkor köt barter. A Imperion játék nem fog unatkozni, mert a játékosok chat a fórumon, vagy keresztül in-game mail.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more