Könyvjelzők

Irod

Alternatív nevek: Irod

Irod Online - böngésző alapú társadalmi stratégiai játék, amely sikeresen ötvözi a történelmi pillanatok és fantasztikus elemeket. Az akció zajlik a kontinensen az Isten, amikor az erők a jó és a rossz szembe egymással. A fő feladata -, hogy harc a sötét hadsereg által vezetett Heródes. Hogy megtisztítsák a földet a gonosz, amit megtehetsz a segítségével a legendás hősök különböző időpontokban. Áttérés egyik korszakból a másikba keresztül világi kapu, megtalálja, és vonzza a hadsereg együttesen smyslyaschie a háborúban. És ez növeli az erejét és befolyását terjed! Lejátszás Irod - azt jelenti, hogy vegyenek részt a fejlesztés a város, időutazás, hogy részt vegyen a nagy epikus csaták, találni megbízható szövetségesek, és jót tettek a neve a fényes jövőt az emberiség. A fegyverek és a mágia, amelynek célja, hogy elérjék a fő cél. Asszertív csak akkor lesz képes sikeres és vált kiemelkedő személyiség!

, Hogy belevetette magát az izgalmas kalandok, hogy regisztrálják magukat a játékban Irod. A regisztráció, ki kell töltenie egy űrlapot, ezen a területen:

- Felhasználói név

- Password;

- Ismételje meg a jelszót,

- E-mail,

- Biztonsági kódot.

Miután megadta a kért adatokat, kérjük, jelölje be a megerősítése, hogy elfogadta a feltételeket, és bátran nyomja meg a "Küldés" gombra. Nem kell aggódni, hogy a számítógép konfigurációját nem lesz alkalmas a játék. Rendszer követelmények nagyon minimális. Ha van internet kapcsolat és egy modern böngésző, élvezheti az egyik legérdekesebb virtuális szórakozás.

Irod regisztráció amit tett törvényes utas a különleges világ, és most meg kell kezdeni a feladatokat. Először is, vigyázni a fejlesztés a város. Először is szükség van, hogy javítsa a városháza 10-es szint. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy csatlakozzon az egyik a három ország. Más típusú Construction Bank, üzlet, istálló, treasury, otthon, kohók szükség van a gondozási. Ezeket lehet javítani, hogy növeli a lehetséges, hogy a játék, amelyet eredetileg megállapított. Másodszor, el kell mennie a kapun of Ages találni hősök és kérni őket, hogy harcolni a soraiban a hadsereg. Találkozik olyan neves személyiségek, mint Scipio, Mardonius, Leonid, Hannibal, Arthur király, Spartacus, Merlin, doktor, Pompeius a Nagy, Attila a hun, Dzsingisz kán. Legvalószínűbb, hogy hallott már, hogy kihasználja, és nem kell megmagyarázni, milyen előnyökkel járhat, mint tapasztalt harcosok. Harmadszor, biztosan kell razdobyvat kő részecskék St. Eloi. Ezek segítségével lehet segítséget hívni, és a fenti karaktereket. Eloy gyűjteni kavicsok lehet különböző helyeken és a korok. Próbálj meg nem marad le semmiről, és mivel a siker! És végül, a negyedik - egy harci küldetését, a csata a városok és régiók. Meg kell kíméletlenül elpusztítja a sötét lények, és arra törekszenek, hogy bosszantsa az embereket. Visszafogás kontinens gonosz Heródes. Fejlesztése, el nem éri azt a pontot, amikor el kell megbirkózni vele Abisalle. Tárcsázott játék közben tapasztalat segít legyőzni a gyűlölt ellenséget.

A játék az online Irod Ki kell választania egy meglévő versenyeken. Neki a végén, és tartozik. A lakosok, akik hajlandók állni a gonosz ellen a halál vannak osztva ezeket a versenyeket:

- Union Tribe (bátor, diszkrét, nagyon intelligens, nem visszavonulás a saját céljait, és tudja használni nehézfegyverek és kérjen segítséget a fekete mágia)

- Empire A nemesek (igazságügyi szerető haza védelmezői, akik a híres, Noble)

- Egyesült Mercenaries (nomád törzsek, akik azt hiszik, hogy tudnak felszabadítani az emberiséget az invázió, és készen áll a küzdelemre mind a tengeren és a szárazföldön).

Online játék Irod ajánlja nyomon Martial eredményeket és a presztízs. Ez nagyon fontos szempont, hogy meghatározza a helyét a világban. Azt is meg kell, hogy pénzt takarítson meg. Kétféle valuta. Arany sokkal gyakoribb, mint a gyémánt, amely elérhető segítségével extra funkciók. Meg kell készletek feltöltésére egy ilyen fontos erőforrás az élelmiszer. Enélkül sem a forma, sem fenntartani egy hadsereget. Mellesleg, tekintettel a katonák, annál számuk a parancsnoksága alatt -, annál jobb. Hatalmas erős hadsereg - alapján a harci erő. Szóval, gyerünk, mert minden a te kezedben van!

Irod játék lesz sokkal kényelmesebb, mint egy szövetséget. Ha úgy érzi, hogy a hatalom, hogy az egyik legfontosabb, hogy saját szövetséget. Ellenkező esetben, csatlakozhat egy meglévőt. Találkozik a barátaival, nem tesztek fog megijeszteni! Bontsa hatása örömét!

Irod játék várja Önt, és készen áll, hogy jó benyomást! Csatlakozzon most -, és soha nem fogod megbánni! Miután szórakoztató és érdekes, és hasznos! Legyen realizált összes tervet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more