Könyvjelzők

KlanZ

Alternatív nevek: KlanZ

KlanZ Online - kereskedelmi kártya kidolgozott stratégia a képregény stílusban. A terveknek megfelelően a fejlesztők a játék története - a történet egy, a metropolisz. Események mozognak az utcákon. Minden újonc játékos lesz a csapat vezetője, amely magában foglalja a nyolc névjegykártya harcosok. Ahhoz, hogy hitelességét a játékok világában többször vegyenek részt a csatában, gondolja végig tetteikért, hogy megtanulják, hogyan kell felvenni a kártyát. KlanZ játszani - így részt venni a hatalmi harc a városban, inkább nyerni számos versenyek, ragyog fűtött csaták, meglepő, az emberek a gyönyörű gyűjtemény a kártyákat. A játék akkor mindig vigyázni feltöltése deck . És azt kell mondanom, hogy ezek az új kártyák jelennek meg folyamatosan, hogy ez a folyamat lesz szórakoztató. Ahhoz, hogy nagy sikert aratott, a felhasználók gyakran kombinálják a klánok. Ha megtalálja a jó szövetségesei, elérheti a sztárság gyorsabb. Ne pazarold az egy percet töltött idő az online KlanZ ígérkezik nagyon érdekes!

Mindössze annyit kell játszani - internet-hozzáférést, modern böngésző és számítógép konfiguráció átlag. Rendszer követelmények meglehetősen szerény, az egyik idialno PC a következő paraméterekkel:

- Operációs rendszer A Windows / 2000 / XP / Vista × 32 / Hét

- Processzor Intel Pentium ΙΙΙ 800 Mc

- 64 MB-os videokártya,

- 256 MB RAM-mal.

Belépés a projekthez kap után adja át a KlanZ regisztráció. Ha elég gyorsan hozzon létre egy fiókot. Mert kell, hogy töltse ki a néhány területen: felhasználónév, e-mail címet és a jelszót. Az alapértelmezett üzletszabályzat, ezért jobb lenne, hogy előre olvassa el a szabályokat.

Így annak érdekében, hogy sikeresen játszani KlanZ kell kezelni minden elemét. Minden játékos választ egy első avatar. Akkor vedd magad férfi vagy nő - ez, ahogy tetszik. A harci használható kártyák, amelyek bizonyos tulajdonságokkal, vagyis az erő, károkat képes, bónusz szintet, az egyediség. Esik az asztalra négy véletlenszerű kártyákat. A harc maga is áll négy fordulóban, hacsak valaki nem nyer előtt. Te, mint a rivális, majd egy állomány élet és az energia. Energy befolyásolja a támadást kártyákat. A fennmaradó összeget a tartalék élete múlik a győzelem. Tehát először a játékosok 4 kártya, 12 él, és 12-energiát. És minél több támadást annál nagyobb az esélye, hogy okozz kárt az ellenfél.

Játék Klanz kínál a felhasználók 5 formátumokat. Ez a verseny Árpád (elérhető a 10-es szintet, kerül megrendezésre minden nap a Stadionban) Gildiynye háború (tart az egész 5 hét), Mini-versenyek (készítette maguk a játékosok), pick-tervezet (kis torna, amely előtt a játékosok megmutatják booster, majd lebontották névjegykártya ) Siledy (a 24-ből kártyát a játékosnak ki kell választania 8).

Még mindig olyan fontos időt eseményeket. Ők lehet nyerni a kártyát, és font. KlanZ játék hozza a figyelmet játékeseményeken nevű ellenzéki, Valor, nyugalom. Mindezek mellett gazdag játékmenet feladatokat. Például, akkor megteszi az ilyen feladatokat a napi, heti, lottó, címek, stb stb Ezen felül, akkor képes lesz arra, hogy látogassa meg a piacon, és a boltba vásárolni mindent, amire szüksége van.

Hidd el, hogy csatlakozik a játékos közösség, akkor felejtsd el minden, az unalom. Ez a játék annyira felöleli a szakma, hogy lesz újra és újra visszatér hozzá. Csalik tehetségüket oltja a saját ambícióit, meghódítani a vezetést és úgy érzi, igazán boldog ember!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more