Könyvjelzők

Legend of Martial Arts

Alternatív nevek: Legend of Martial Arts

Játék Legend Of Martial Arts - Ingyenes kliens MMORPG, lokalizációja az eredeti játék a Perfect World Entertainment. LOMA játék, ami úgy van kialakítva, hogy egy kedves és komikus. Itt nem fogsz találni a szokásos brutális online játékok: csak a mese és szórakoztató grafikus stílusban anime. Nem gyakran látni ilyen formátum - és az igazság az, hogy nem mindenki tudja feltörni a virtuális világban. Tehát kockázatos a projekt már lehet nevezni.

Ugrás rendszerkövetelmények játék Legend of Martial Arts, ahol lehet játszani bármilyen modern számítógép nem igényes. A minimális konfigurációt elég lesz processzor órajel 1. 5 GHz, 512 MB RAM, VGA-szintű nVidia GeForce 4 Ti4200 vagy Radeon 8500, a tárolási kapacitása 64 MB és 2 GB szabad hely a merevlemezen. A játék csak akkor támogatja operációs rendszerek: Windows - talán csak ez lesz a probléma.

Regisztrációs Loma online nagyon egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, - megy a hivatalos oldalon, és adja meg a bejelentkezési (adja meg a játékot, és a helyszínen), becenév, jelszó és e-mail címét. A Legend of Martial Arts regisztráció arra szolgál, hogy aktiválja a fiókot, így adja meg a jelenlegi címét. Továbbra is csak telepíteni a kliens Legend of Martial Arts letöltheti kényelmes lehet ugyanazon a játék hivatalos honlapján.

Elején LOMA online, akkor hozza létre a karaktert. Ebben az esetben, úgy döntöttünk, hogy ne töltsön be túl sok: meg kell, hogy válassza ki a versenyen, nem, arcát és a haját a karaktert.

Race csak két ember és a folyó, nincs különbség közöttük, kivéve a külső jeleket nem található itt. Amikor elérte a tizedik szintet, akkor válhat akár egy harcos vagy mágus. Ezután a harmincadik szinten már minden egyes ilyen osztályok választja alosztálya. És hatvanadik szinten specializáció. Így a játék elején mindenki számára azonos, de végül kinyitja 8 osztályt játszható -, így nem fognak unatkozni.

Interfész Legend of Martial Arts Online egyszerű és intuitív, zavart vezetés szinte lehetetlen. Azt hiszem, sokan úgy vélik, hogy előnyt jelent, mert gyakran fejlesztéséről szóló aljzatok a játék megy sok időt. Már a kezdeti szinten szórakoztató játék találkozik velünk: a játékosok egyfajta háziállatok, ami furcsa módon, lehet csökkenteni egymással annak érdekében, hogy fajta a legjobb tulajdonságait. Séta a kis állatok, a játékok világában, szerintem hol. Ami a küldetések, a szokásos: az állást, végrehajtását és elszaladt. Időt takaríthat meg, még fel a robotpilóta, amely nagyban leegyszerűsíti a játék tényleg, de néhány esetben nem működik megfelelően. Mivel az alapvető képességeit a karakter, akkor választhat a különböző harcművészetek. Összes LOMA online játék tele van 20 harci tudományágak, amit meg kell tanulni.

Meg kell jegyezni, hogy a játék átgondolt oktatási rendszer között, a többi játékos. Ez azt jelenti, hogy egy barátja, hogy a diákok, hogy segítsen neki cserébe tapasztalat. Így lehetséges, hogy játsszon a csapat, és gyorsabban fejlődnek. A játék számos más szociális komponens: akkor létrehozhat egy testvériség, klán, és természetesen, akkor férjhez, és családot alapítani. Mindez a játék változatosabb a kommunikáció, és ami a legfontosabb, szórakoztató. Általánosságban elmondható, hogy az a benyomás, hogy a játék középpontjában a mindenféle társadalmi szórakoztatás, nem pedig a végtelen szivattyúzás és harcolni szörnyek. LOMA online játék célja, hogy egy széles közönség, így nem valószínű, hogy valaki nem hajlott. A játék számos komikus, hogy nem tud felhívni magára. De a komédia, ahogy az gyakran előfordul, szavakkal nem lehet leírni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more