Könyvjelzők

Legends of Kung Fu

Alternatív nevek: Legends of Kung Fu

Legends of Kung Fu online játék - ingyenes kliens fantasztikus játék, amelynek célja a szellem a kínai finom romantika. Ez egy olyan világban, ahol az állapot határozza meg a képesség, hogy elsajátítsák az ősi harcművészet. Tiszteletben tartása a lakosság a világ attól függ, hogy bizonyítani tudásukat. Mivel mindenki azt akarja, hogy javítsa a harci képességek, a játék Legends of Kung Fu kínál képzést a különböző iskolákban tanítják az alapokat a harcművészetek. Különben is, akkor nem kell belépni, és továbbra végéig egyetlen a nyolc iskolát. Lehetőség van arra, hogy minden iskolában egyszerre. A legfontosabb dolog, amit sikerült elsajátítani az interakciós technikák, és megtanulta, hogyan kell használni azokat a helyzeteket, amelyek megkövetelik. Milyen gyorsan tanulni sztrájk, blokkok és feints függ a mértéke a tehetség és a találékonyság. Mindenki, aki idejön a szomjúság a hírnév zsúfolt szív egy esélyt, hogy sikerül! Ezután várható nagy dolgokat!

Letöltéséhez gond nélkül Legends of Kung Fu, ellenőrizze előzőleg szerint a számítógép a minimális rendszerkövetelmények: Operációs rendszer Windows XP / Windows Vista / Windows 7, Pentium 4 processzor 2. 4GHz vagy azzal egyenértékű, GeForce6600 128 MB-os videokártya vagy ezzel egyenértékű RAM 1 GB, szabad hely a merevlemezen diske10 GB, Internet kapcsolat legalább 1 Mb / s. Mielőtt töltse le a kliens, meg kell Legends of Kung Fu regisztráció. Regisztráció nem nehéz. Meg kell tölteni néhány területen: felhasználónév, jelszó, adja meg újra a jelszót. Azt is ellenőrizze a játék megköveteli, hogy ismerjék el hozzájárulását a projekthez. A négyzet felelős feliratkozás a hírlevélre, kullancs az alapértelmezett. Mivel feltételezzük, hogy senki sem bánja, hogy mindig és mindenhol jól.

A játékot Legends of Kung Fu elkezd képzés egyik iskola. De akkor adjunk hozzá tudás és a más iskolákban, figyelembe véve, hogy és árusító területeket is kijelölt. Vannak olyan iskolák, mint az élet Gárda, koldusok, Wudang, tudósok, Tan, boldog, Emei, Shaolin. Az viszont, mindegyik tartalmaz három stílus. Összességében, akkor a vonat több mint 10.000 eszközt. Ha csak tudták megemészteni az egészet!

Amellett, hogy a karakter javítja a harci képességek közül lehet választani és a szakma. Ebben a számban még mindig a demokratikus. Divided szakma, mint négy típusa van:

- Bányászati ​​szakma (a farmer, halász, bányász, stb )

- Crafts (kovács, szabó, szakács, stb )

- "Kulturális" (zenész, kalligráfus, stb )

- "City" (jósnő, a koldus).

Ha a korábban kiválasztott szakmát valamilyen okból nem volt hasonló, akkor lehet változtatni gond nélkül.

Érdemes megemlíteni, hogy a Legends of Kung Fu az online karakterek ruházni azzal a képességgel, hogy használja az energia a Qi, a támadást az ellenség a távolból (érintésmentes csata), a fegyverek, valamint a képesség, hogy megvédjék magukat anélkül, hogy a jelenlét (mesterséges intelligencia). A rendelkezésre álló fegyverek, azt mondhatjuk, hogy a tartomány valóban lenyűgöző arzenálját. Miért van csak! És a botokat és a kard, és nauchaki és kardok és láncok és még sok más. Ezen túlmenően lehetőség van arra, hogy frissítse a meglévő fegyvereket. Mindebből az következik, hogy a lehetőséget a karakterek szinte korlátlanok! Arra törekszik, kiegyenlítése, és hamarosan arat a gyümölcsét a munka!

Lejátszás Legends of Kung Fu akkor élvezi a kiváló különböző rendszereket dolgoztak ki. Elvégre PvP, valamint a gazdasági és társadalmi rendszer részletes átgondolt és kiegyensúlyozott. Plusz egy hatalmas különböző küldetések, hogy segítsen megérteni a mechanika a játék, míg a kereső értékes dolgokat. Csaták a játékban egy-egy a kis csoportok és a tömeg. Mindezt el kell menni! De nem véletlen, hogy Ön hónolás képességeiket a speciális iskolákban! A társadalmi élet a felhasználók az öröm, kommunikálnak egymással, cseréjének lehetőségét ajándékok és vicces esküvői akkor is, ha szerencsénk van, hogy találkozzon a felét. Közgazdasági jár tranzakciók és kereskedelmi kapcsolatokat. Játék valuta tört ezüst vagy tömör ezüst. De lehet kapni igazi arany. Használata ad némi előnyt.

Első Legends of Kung Fu játszani most! Miért tesz egy ilyen izgalmas élményt nyújt később? Rugalmasság kalandokban és diverzifikálása is kielégítik a legigényesebb. Vegyünk egy legfeljebb az élet! Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more