Könyvjelzők

Lineage 2 Essence

Alternatív nevek:

Lineage 2 Essense a Lineage univerzumból. Grafikát tekintve és nem csak a Lineage 2 Classichoz hasonló. De van köztük jelentős különbség. A sorozat többi játékához hasonlóan a fő feladat a karaktered folyamatos fejlesztése küldetések teljesítésével, más játékosokkal való küzdelemmel, küldetések teljesítésével és olyan eseményeken való részvétellel, mint például a várostrom.

A

Playing Lineage 2 Essense sokkal könnyebb a játék klasszikus verziójához képest, és pontosan ezt a fejlesztők is kitalálták. Nyilvánvaló, hogy a játék célközönségének nincs sok szabadideje. A kiadó gondolta, és kifejezetten ilyen emberek számára adott ki egy verziót a játékból. A játékban van automatikus frissítés. Amíg Ön dolgozik, karaktere az életét éli, és tapasztalati pontokat szerez az Ön részvétele nélkül. De továbbra is rendszeresen időt kell szánnod a játékra, hogy tetszés szerint fejlessze a karaktert. Ráadásul a játék jelentősen csökkentette a szintlépéshez szükséges tapasztalat mennyiségét, ennek köszönhetően sokkal gyorsabban fogsz haladni.

Mielőtt ingyenesen letölti a Lineage 2 Essense-et, döntse el, melyik osztályt választja. A meglévő karakterosztályokról alább olvashat. A játéknak sok osztálya van. Röviden, hét faj van, és mindegyiknek megvan a maga osztálya, és faszerűen fejlődnek. Egy bizonyos szintet elérve több osztály közül választhat. Néhány szint után ismét válasszon a felkínált lehetőségek közül, és így tovább. Az interneten számos videó található, amelyek segítenek a helyes választásban. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg velük.

Lineage 2 Essense Races:

  • Silf
  • Kamael
  • Emberek
  • Elf
  • Sötételf
  • Orc
  • Gnome

Mindegyik faj karaktere nagyon erős harcossá tehető, minden rajtad múlik.

Karma rendszer jelen van. Akkor jár, ha megölsz egy másik játszható karaktert, aki nem tud párbajozni. Ha a karma negatív, bizonyos teljesítménybüntetéseket alkalmaznak. A karma tisztára mosása sokkal gyorsabb a játék klasszikus verziójához képest, így ez csak átmeneti kellemetlenség.

Lineage 2Essense hangulatával és csodálatos zenei kíséretével elkápráztatja a fantasy rajongóit. Mivel a játék leginkább olyan embereket céloz meg, akik nem tudnak naponta sok órát rászánni, így gyakorlatilag nincs benne csoportos feladat. De egyébként minden rendben van, sok a dungeon, a küldetés és a PvP. Emellett heti rendszerességgel mindenkinek jár a várroham. Szörnyek, démonok, sárkányok és még sok más tömegei is vannak.

Hagyományosan elérhető fegyver és páncél frissítési rendszer, aminek köszönhetően jelentősen megnövelheti bármely tárgy szükséges paramétereit. Bármilyen módosítás esetén tartsa szemmel a siker esélyét. Ha túl alacsony, akkor jobb, ha nem kockáztat, mert meghibásodás esetén bármi tönkremehet. Számos felszerelés- és fegyvergyűjtemény található. Mindenki kedvére összeállíthat egy készletet, eladva megszabadulhat a felesleges tárgyaktól, a hiányzókat pedig megvásárolhatja más játékosoktól. Ehhez van egy játékon belüli piac, játék pénznemével.

Bőven lesz tennivaló a játékban, ha szereted az ilyen jellegű játékokat. A Lineage 2 Essence PC-re történő telepítésével azonnal elkezdhet játszani.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more