Könyvjelzők

Élő háború után

Alternatív nevek: Élet után háború utáni élet a háború

Living után War Játék - akció Stratégiák A elemet [ _1_] MMO és RTS. Events bontakozik ki a sötét jövő, ahol az emberiség egy nukleáris háború kénytelenek voltak osztva különböző frakciók. Meg kell küzdeni az ő szülőföldjén, mint egy része, akik nem közömbösek is. Hogy a dolgok valóban történt? Valaki mutáns és még mindig maradt a bolygón. Mások repült az űrbe, és talált menedéket ott. Visszatérve 200 év után, az emberek mentek egy űrhajó "Tomorrow", és megcsodálta a metamorfózis történt távollétükben. Képviselője egy új faj Nak - a genetikailag módosított emberek. És talán az emberek az azonos megjelenésű, és képes megtalálni a közös nyelvet velük, de van egy harmadik közbelépett nemzet - Shamak. Ezek a gátlástalan létrehozása járják mindenütt igyekeznek leigázni a többi lakói szerencsétlen bolygón. Van ellenzék, melynek során minden rendelkezésre álló eszközzel. Akkor fordul elő, szemben a hátteret a romok. Igen, a föld soha nem lesz hasonló egykori önmagát, és mégis ő sorsa a te kezedben van!

Vegyél részt a játékban L . A . W . vesz játékosok a jövőben, és hogyan befolyásolja ez függ az erőfeszítéseket, amelyeket alkalmazni. Győződjön meg arról, hogy a rendszer követelmények nem sikerül. A számítógép feleljen meg az alábbi paramétereket:

  • OS A Windows XP / Vista / 7
  • Processzor Core 2 Duo 2. 5 Ghz
  • Videó Core 2 Duo 2. 5 Ghz
  • HDD 4 GB
  • 1 GB RAM

L . A . W . A regisztráció eleve engedély, amely alatt a következőt írjuk:

    1. Bemenet
    2. Jelszó

Ezután kövesse a varázsló telepíteni a játékot, akkor töltse le és telepítse a kliens.

Játék L . A . W . Online - a vágy, hogy túlélje a világ a kataklizma után. De a feladat nem csak, hogy megvédjék magukat, hanem a siker eléréséhez. Ajánlatok végtelen csaták az erőforrásokért, epikus razziák, és izgalmas, ugyanakkor veszélyes küldetések, valamint a csoportos feladatok különböző komplexitás. Vegye ki a parancsot a csapatok, építeni a technika segít a párt nyerni hatalom az új világban. Ismerje meg, hogy összekapcsolják a harci képességek, hogy azok valódi halálos keveréket. Válassza ki, melyik utat kívánt menni. L . A . W . lehet játszani, mint egy harcos, egy szellem vagy psionics. Fejleszteni kell a karakter a csatatéren volt legyőzhetetlen!

Nézzük osztályok képviselőit, amelyek megtalálhatók az egyes frakciókban. Tehát harcos - a védő a társai, készek kiállni az utolsó csepp vér. Nehéz páncél vigyázok rá, a kritikus pillanatokban, és elsajátítását automata puskát és kétkezes kard, hogy ellenségei rettegnek. Szellemek könyörtelen, titokzatos, egyedülálló tehetségét. A harc, attól tartanak nyílt konfliktust, de hála a fő fegyver - trükkök és ravasz manőverek - az ellenség is okoznak nagy kárt. Psionics - ritkaság, de a kiváló ár-érték összetételének minden hadsereg. Ez obdarovannye választás, képesek befolyásolni a gondolat erejével. A arzenál tele van átkok hatékony, emellett a csatatéren tudnak elpusztítani ellenségeit vad láng, a fagy vagy áramütést okozott akaraterő.

Lejátszás L . A . W . Te nem csak harcol a mesterséges intelligencia, vagy megsemmisítik fejetlen célokat. Itt a versenyt a többi játékos ellen. Mutasd ki a taktika, mert a cselekmény L . A . W . o nline van erre.

Ülj le gyorsan a tartály, vagy helikopter és elkezd játszani a játékot L . A . W . Kezelése mind a földi és légi csapatok. Bármilyen jössz, mindig van egy lehetőség, hogy megmutassák tehetségüket a teljes!

L . A . W . a játék felajánlja, hogy csatlakozzon a céh és a harc kéz a kézben a hasonlóan gondolkodó emberek. Hidd el, hogy az érzés mögötte támogatás, ha bizonyítani tudja, aki valóban a mester a Föld. Készülj fel egy nehéz teszt, kérjük, legyen türelemmel, és mozgassa előre, hogy a szebb jövő! Legyen szerencse megkerüli az oldaladon!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more