Könyvjelzők

Managore

Alternatív nevek: Managore

Dark kiterjedésű játék Managore várja azokat, akik szeretnének harcolni erős ellenfelek. Építsd meg a hadsereget, használja határozottabb stratégiát és élesíteni a készségek a karakter, hogy a bajnok minden területen!

Lejátszás előtt Managore, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128MB. Vegyél részt a játékban Managore nem kell sok idő, és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza ki az elemet "Regisztráció",

2.. Adja meg a felhasználónevet,

3. Adjon meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

4.. Adjon meg egy érvényes e-mail,

5. Válassza ki a "Regisztráció", és Managore regisztrációs vége.

Az első alkalommal, amikor elkezdett játszani a játékot Managore, mielőtt kinyitotta őrült, kiszámíthatatlan és veszélyes világban. Nagy ember lesz a cég, az utazási és belemenni a sötét titkokat. Ahhoz, hogy játszani Managore, fel kell készülniük a kemény konfrontáció, felelős a termékek szállítása, és megismerhetik a műszaki kutatás, és képes semlegesíteni az idegenek bármilyen célra: rosszindulatú, harcok és békés.

Most, amikor olyan sok segítők körül Managore Online , minden működni fog ki: a gazdaság működik, akkor képes lesz arra, hogy megragadják a földet. A böngésző Managore Online , akkor nem kell felosztani jó és rossz karakterek. És akkor nem kell járni egy finom vonal között, hősök és banditák annak érdekében, hogy működnek a dolgok. Végezze frontális támadás ellenségek a játékban Managore, vásárlás lényegre vagy tudja a kém taktika katonai információkat.

Te vagy a mester a vagyonát, így gyűjtsön forrásokat, és épületszerkezetek, hogy támogassa a növekvő hadsereg. A játék kínál a játékosoknak Managore tizenkilenc különböző épületek, amelyekre építeni lehet. Vannak egyedi tizennyolc bővíthető egységek, amelyek az Ön rendelkezésére.

World Managore Online egy veszélyes hely, és érdemes csatlakozni egy egyesülethez, hogy segítséget és támogatást, ha szükséges. Ön is csatlakozhat vagy létrehozhat egy egyesülethez barátokkal, vagy barátokat, ismerősöket a játékban Managore Online és a szövetségek létrehozása így. Csak hogy egy céh, akkor a cél elérése érdekében a csapat, és felbomlik a sötét hegyek. Azonban meg kell tapasztalt játékosok és céhek egy egész kell mozgatni elég messzire a játékban Managore. Azonban, ha egyszer kap a sötét hegyek, akkor szembe kell néznie a rosszindulatú sárkány Managore Online .

Egy érdekes tulajdonsága a játéknak a rendszer Managore hős ellen hős a csata. De el kell ismerni, a barátok vagy ellenségek a nagyszerű eredményeket, akkor azzal a készséggel, hogy előre a karakter a maximum.

Gyűjtsd össze az erejüket más játékossal Managore és teszteld a stratégiai képességek egymás ellen, akkor is keresni hírnevet így. Legyen egy lépéssel az ellenfél bizonyítani magadnak, és lett bajnok Managore Online harcot. Gyűjtsd tárgyak, majd a leletek a rendszer, amely segít, így a k hogy több hatalmas fegyverek és páncélok.

Játék Managore bemutatja csata az esze és a magas technológiák nem csak a PvP és [_35_ ] PvE csaták. Azok, akik végül eléri jelentős csúcsok élesíteni bennük a katonai és technikai stratégiákat, hogy még hatékonyabb, mint a kardot! Így a játék Managore - van itt MMO fantázia, amely egyesíti a legjobb minőségű városi, közelharci küzdelem, a kutatócsoport és más szerep-játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more