Könyvjelzők

Középkori Online

Alternatív nevek: Középkori

Medieval Online játék - fantasztikus multiplayer kliens stratégia, amely fejleszti a múltban homály fedi legenda. Ön szállítják a XII században, és részt vesz a harcokban, amelyek célja, hogy rögzítse annyi földet középkori királyság, ahol csak most halt meg a véres keresztes hadjáratok. Talán gazdagság jönni nem túl bölcsen, gyengítve az állami gyilkos háborúk. Sőt, ahelyett, hogy szíveskedjen a hatalom megosztásában, és együtt dolgoznak, hogy megértsék a gazdaság teljesítménye, így egy erős és legyőzhetetlen. De mindenki azt hiszi, magának. Szóval, és bekerülni a környezetet, így önző személyek minden joguk megvan, hogy swing a jobb, és próbálja meg, hogy a darab meg többet. Persze, sokan nem egyedül elérni. Végtére is, a legjelentősebb földosztás során történik erőszakos klán háborúk. Így néz ki a szövetségesek - és így tovább! Ön képes lesz bizonyítani, hogy megérdemli, hogy legyen az uralkodó!

A játék Medieval Online , akkor kell egy internet-kapcsolat és egy számítógép a következő konfiguráció: OS A Windows 7 A Windows [ _1_] Vista , A Windows XP , 1,4 GHz-es processzor, grafikus kártya 128 MB, 512 MB RAM és 100 MB merevlemez. Letöltés Medieval után lesz új fiók létrehozásához. Medieval Online regisztráció nagyon egyszerű: be login, jelszó, és a jelentések szerint átgondolt e-mail címét. Amikor a játék elindul, akkor létre kell hozni egy főszereplő.

Karakterek, hogy akkor sikerül két kategóriába sorolhatók: a főszereplő és a zsoldosok. Ön dönti el, mi lenne a vezető, nemhogy egy csapat zsoldos fokozatosan alakul ki, és befogadni a harcosok különböző specialitásokat. Általában Medieval Online három osztályba. Különböznek nemcsak a képességek és a karakter, hanem a fegyvereket. Tehát vértesek szívesebben viselnek nehéz páncél és pajzs, ami segíti őket, hogy ne féljenek a szoros összecsapás az ellenséggel. Ezen felül, ezek szívós és minden a csapat az első védők. Tengerészgyalogosok is, nem félnek a harcok közelében, mint tarthat különböző fegyverek. Bár a védekezés gyengébb, mint a férfiak karját, de a kitartás és az erő, több mint kompenzálja ezt. De a harmadik osztály, nyilak, hogy leválás előnyt csak a távolból. Használnak íjak, számszeríj és gerelyeket. Ennek során nagyon ügyesen. Tehát annak ellenére, hogy egy nagyon gyenge védekezés, károsíthatja az ellenség szó helyrehozhatatlan. Kedves parancsnokok, ne feledje, hogy a közös csapat a közelgő harc, győződjön meg arról, hogy az egyes katonák lépett összetételét. Így lehet biztosítani a sikert!

Apropó, ha a fő karakter tartozik néhány, az osztályok és választja ezt a sajátos osztályt a specializáció, ez nem jelenti azt, hogy más szakterületek véglegesen zárva. Változás szakma és próbálja meg a kezét egy teljesen más lehet az első választás. Ugyanakkor azt kell figyelmeztetni, hogy ne ugrani egy specializáció a másikra, nem igazán sajátította ezek közül bármelyik. Végül is, ahogy mondani szokás két nyúl nem volt ideje, és ha még nem merítette ki a lehetséges ugyanazt a szakmát, akkor legjobb, ha nem rohan a második. Csak a következetesség és alapossággal végül adja meg a kívánt eredményt. Tehát lehet okos, ha azt szeretné, hogy meghódítsa ezt a királyságot!

Játék Medieval nyit a szédítő perspektívákat, és ha figyelmesen szivattyúzzák át a két ág fejlesztés - nevezetesen Arts parancsnoka és katonai ügyek -, hogy valóban lesz legyőzhetetlen. És bölcsen létrehozott egy különítmény 16 zsoldosok lesz igazi támogatást e kegyetlen háborúban. Ne felejtsük el, hogy a karakter van osztva több típusú, és javítsák szükség egyszerre. Szóval, meg kell figyelni, hogy a következő paramétereket:

- Alapvető paraméterek (páncél, egészségügy, energia),

- Fizikai jellemzők (erő, gyorsaság, állóképesség)

- Mentális jellemzők (bátorság, intelligencia, pontosság)

- Specification (támadási sebességét, mozgási sebességét, táblázatok, Kész).

Victory, aki vár rád, hozza a tapasztalat és a szemüveg, ami a legfontosabb - megtanulják használni őket okosan. Továbbá, ha egyszer elkezdi Medieval játék, meg kell menteni in-game pénznemben. Pénz van szükség nem csak a berendezések vásárlása, hanem fizetni fizetések zsoldosokat. Különben is, ki akarna kockáztatni kedvéért életed ambícióit, de még mindig ingyenes. Adjon meg minden szükséges katonák. Próbálj meg időt, hogy számukra új fegyverek, amint elérhetővé válik -, és lesznek készen az Ön számára a szélén a világ.

Ezen kívül játszani Medieval Online meg kell tartani a szemét a berendezés. Miután észrevette, hogy a fegyver javításra szorul, ne késlekedj ezt a kérdést a végtelenségig. Egyébként általában elveszíti a helyes dolgot.

Játék Medieval 2. érdekes, és tele van sok részletet, de ugyanolyan könnyen kezelhető. A főmenü áll, ezeket a szakaszokat, mint laktanyák, információt karakter, fa fejlesztés, raktár és hátizsák, team fa toborzási piac, bolt, party. Nem lesz mindig a helyén, ami elég kényelmes, mert a káosz nem segíti, hogy a tervek végrehajtására.

Játék Medieval biztosan kapsz egy csomó kellemes pillanatokat, és vált nélkülözhetetlen része a szabadidő! Próbáld ki -, és nézd meg magad!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more