Könyvjelzők

Metal War Online

Alternatív nevek: Metal War Online

Online játék Metal War Online - ülésszakok online játék kliens, amely szállítja a játékosok a globális konfliktus Sci- Fi beállítást. Ez a világ a jövőben az események a háború dúl a területen forrás szükséges semmilyen más célra, mint a mesterséges vért. Talán meglepő, és a kérdés, hogy miért van rá szükség? Az a tény, hogy a szintetikus vért speciális tulajdonságait és egy egészen más minőségű, mint a természetes. Az egész kezdődött egy feltűnő helyi konfliktus a két társaság. De a konfrontáció a két titánok, amelyből senki sem akart lemaradni a finom falat, hamarosan nőttek ki az ellenőrzés. A katonai események, mint a tűz, és félelmetes sebességgel elterjedt az egész világon, egyszerre bevonásával sok résztvevő. Mercenary szervezet közbelépett, és a helyzetet súlyosbította a végletekig. Senki sem tudja, mi az eredménye ennek a hatalmas vágás, de jogosult részt senkinek.

A játék Metal War Online , meg kell, hogy töltse le és telepítse a kliens. Ehhez, a számítógép meg kell felelniük az alábbi minimális rendszerkövetelmények:

- Telepített operációs rendszer Windows 7 / Vista / XP SP3;

- Processzor Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2 64 3. 0 GHz

- Kártya 512 MB NVIDIA GeForce 9500GT / ATI Radeon HD 3450

- 2 GB RAM és 4 GB szabad hely a merevlemezen.

Kliens letöltése előtt Metal War Online regisztráció. Fiók létrehozása az alábbiak szerint: A megadott e-mail, jelszó (ismétlés), felhasználónév és karaktereket a képet. Vegyél részt a játékban Metal War Online - ez egyfajta igény egy meghívást, hogy adja meg a játékot. Mivel a játék Metal War Online jelenleg zárt alfa teszt, akkor kap egy e-mailt írni, hogy, és adja meg a kívánt hozzáférési .

Ön lesz az első alkalom a nagyvárosi területeken, Ausztrália, és hol lesz a csata az utat. Kell választani az oldalán, ahová csatlakozik. De ez nem jelenti azt, hogy szükségünk van egy fogadalmat hűség és szerkezete nem módosítható. You nem Metal War Online játszani a összetétele Global Resource Network vagy Morgan Industries. Az első olyan kereskedelmi szervezet egy új típusú. Kizárólagos jog az enyém ritka fajta actinolites Ausztráliában - az ütőkártyája, és a termés, a szervezet a senki. A második - a vezető gyártó a fém-, kompozit és szintetikus anyagok. Ez a multinacionális vállalat, melynek története nyúlik vissza 1903-ban. Termelési mennyiséget és sikeres kutatási és fejlesztési szervezet tagjai cseppentve lehetnek abban, hogy már a teljes jogot, hogy rendelkezik egy értékes erőforrás. Ki tudja, lehet, hogy van, hogy nem ütközik közöttük, ha nem lett volna 2005-ben kidolgozott professzor Beloyartseva "kék vér". De mi történt, mi történt. És most a hasznos tulajdonságainak népszerű helyettesíti az emberi vér, sok bátor ember készen áll a kihívásra senkinek. És ha elfogadja, hogy csökkentsék a torkát ellenségei, és hogy jogaik?

Lejátszás Metal War Online fogja használni a technika a négy osztály. Szakosodnak a gépi intelligencia, testi sértés, tüzérségi és javítás. Armored támadás járművek (BSHM) igen jelentős katonai hatalom. Ezek erősen felfegyverzett és képes elpusztítani mindent, ami az útjába. Shuttle Engineering Support (osztály) számos olyan funkcióval rendelkezik. Ez a javítás a csatatéren, és a telepítése aknamezők, és létrehozta az elektromágneses interferencia. A legkisebb harci felderítő járművek (BRM) szembesülnek ilyen munkát, mint az intelligencia, sikeresen megbirkózni semmit, köszönhetően a magas és irányíthatóság. A mobil tüzérségi komplexumok (IAC), éppen ellenkezőleg, a legtöbb nagy. Ők tudják, hogy megszüntesse a föld szerkezetét, és kárt okozni, még a nagy távolságokat. Mindezek segítenek harci egységeket nem nyertem a csatát, és elérni kívánt.

Játék térkép Metal War Online , amíg a két - "Base a sivatagban", és "az ausztrál város" ,. Ezekben a háborús övezetekben és a jelenlegi események kibontakozását virtuális háborút. A játékosok lehet fogni a levegőt speciális hangár. Ezeket úgy tervezték, hogy ott, ahol perekentovatsya között, csaták, harci járművek és rögzítse vásárolni berendezések javítására.

Ha a szíved vágyik a kaland és a jövő int a felderítetlen, MWO játék - pontosan mire van szüksége! A fejlesztők megpróbálták megakadályozni felhasználókat arra csalódott, és megígérte, hamarosan, hogy legyen szíves az új részek a játékmenet. Csatlakozzon most! A sikeres és élvezetes játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more