Könyvjelzők

Music Wars

Alternatív nevek: Music Wars, háború Zene

Online Game Music Wars - egy új, ingyenes MMORPG böngészős játék 2D kilátással a cég Destiny Development. SaundSiti lakosokat, hogy harcolni a zenei ízlése, védi a szempontból az öklüket. Egyszerűen válassza ki a megfelelő kategóriát a metal, rap, rock és a csillogás, hiszen a beállításokat. A karaktered - egy képviselője, a zenei csoport. Zene lejátszása Wars akkor bejelentkezik a Facebook vagy a VKontakte. Ehhez regisztráció szükséges a játék Music Wars, amelyben tájékoztatja az összes szükséges adatot (játék nevét, e-mail, jelszó). Rendszer követelmények különböznek a szerénység, mert a PC-nek felel meg, mint egyszerű paraméterek:

  • OS Windows
  • Processzor ( Pentium )
  • 2GB RAM
  • Kártya
  • Hangkártya
  • Internet csatlakozás
  • Szokásos tesz

Természetesen telepíteni kell a Adobe F ostor Player 11. 4.. Kedves milomany és csak a játékosok, fedezze fel ezt a csodálatos játékot! Ön csak vár egy kellemes élmény!

Travelled Music Wars regisztráció lehetővé teszi, hogy a karakter ablakban, ahol irányítani tetteit. Keresni játék pénz, végezze el a különböző küldetéseket. Miután elolvasta a munkát, folytassa a végrehajtás. Ha sikeresen megbirkózni - jutalom garantált! A megtakarítás kell költeni berendezések. Minden, amire szüksége lehet kapni egy speciális üzletben. A választék vannak fegyverek, amulettek, háziállatok és így tovább. A kijelölt objektumot kell mozgatni a leltár, hogy a stúdió, amely megjelenik a profil menüben.

Azt is vásárolhat energiát (a részvétel harci szüksége van bizonyos mennyiségű is), a különböző kártyák (ad némi előnyt.) Tartsd szemmel az energia mennyisége, illetve mivel a tőke és képviselte a Stars.

Newbie help tapasztalatot az első három mesterek. Ők sok értelme ügyekben a művészet, így a tanácsok is nagyon értékes. Ne naivan utasítsa őket, jobb hallgatni.

A játékot online Music Wars szükséges pumpáló hős képességeit. Feeling magabiztos magadban, akkor kihívást jelent a többi játékos, és csatlakozzanak a harcot. Nem feltétlenül tökéletes zenei hallás bizonyítani ártatlanságát. Music Wars játék - ez a döntés merült neponyatok használja ezt az érvelést, mint a fizikai erő. Mellesleg, a használata botok, ököllel és egyéb kiegészítők kihangsúlyozzák a szándékai. Megtartja az erős, fürge, kitartó játékosok. Ne engedje, hogy bárki is elő véleményüket! Nem gondolod, hogy van éppen elég tehetséges, hogy mászni a zenei Olympus?

Rögzíthet a hős, hogy részt vegyen a versenyen. Versenyek történik automatikusan. Azt is, még a jövő zenéje bekövetkező eseményeket. Ha szükséges, találkozik a barátaival, akkor hozzon létre egy csoportot - egyfajta klán. Van egy minősítést, amely a csoport fog tartani az első sorban, csak akkor kell alkalmazni, hogy ezt az erőfeszítést.

Chat lehetővé teszi a kérdéseket, megjegyzéseket vagy javaslatokat tesznek. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy nyilatkozzon az érzelmek okozta csodálatos játék.

Music Wars játszani, akkor hangulatos zenével kísérve. Továbbá rendelkezésre felvenni dalokat a rádióban is az adott országban. Sound légkörét teremti meg, amely képes arra, hogy emelje a hangulatot, és eloszlassa a szomorúság, ihlette a szürke hétköznapokon.

Ha azt szeretnénk, hogy hirtelen, szívesen vásárolni rubin. Megteheti ezt a segítségével a valós számok WebMoney. Winner rubin, kiegészítő funkciók, ami a játék még érdekesebbé.

Következő, ínyenceknek! Nyerd meg a tisztelet, a megalkuvást nem ismerő SaundSiti! Teljesítette régóta dédelgetett álma most könnyen, a virtuális világban - a legjobb módja annak, hogy a sztárság! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more