Könyvjelzők

My Fantastic Park

Alternatív nevek:

A Fantastic Park - ingyenes böngészős játék, amely szimulálja vidámpark. Képzeljünk el egy fényes, gyönyörű, tele nevetéssel és örömteli visítás terület, ahol az emberek jönnek, hogy elkerülje a mindennapi problémákat. Mindenki Járt egy ilyen helyen, és valószínűleg nem is egyszer. Ön talán úgy gondolják, hogy a játék az én fantasztikus Park egy virtuális látogatást park és lovagolni a hinta. Nem, ha azt szeretné kipróbálni magát, vagy hogy a swing - kérem. De a felhasználók ennek a rendkívüli Játék tervek messzemenő és grandiózus. Miután viszont itt nem a látogató, és a szerepe a rendező! Meg kell, hogy saját vidámpark majd, milyen jó lesz, hányan lesznek, és mit tud vonzani közönséget - attól függ, csak magad. Legyél több erőfeszítést kell tenni, annál vonzóbb a teremtés az emberek. De ahhoz, hogy vonzzák a gyermekek, felnőttek, sőt az idősek - ez a fő cél. Micsoda öröm, hogy az Ön számára, akkor is, ha szép, és tele van zseniális ötletekkel a projekt nem lesz népszerű, de területén a vagyon lesz kihalt és komor?

Csatlakozz a játék My Fantasztikus Park - egy ajtót, hogy a világ a szórakozás és a jó humor. Kitöltése néhány területen, akkor kap a pozícióját igazgatója és megkezdeni az első feladatokat. A Fantastic Park regisztráció előírják a következő adatokat: név, jelszó, e-mail szerver. Ezen kívül, meg kell, hogy olvassa el a szabályokat, és egyetértenek abban, hogy a szabályok és az adatvédelmi nyilatkozat. Most már élvezheti a játék a böngészőben, akkor is, ha a számítógép nem felel meg a magas, és a rendszer paramétereit.

Elkezdesz játszani a játékot online My Fantasztikus Park, akkor találja magát egy elhagyatott területen a park. Itt aztán bővíti tevékenységét. Az első két, egy vonalban vonzereje -, és ez a hely nem olyan szomorú. Kiterjesztése egyikük -, és az első látogatók tekint vissza a kamatot az új csoda, hogy te vagy. Ezután az Ön szoros felügyelet minden megy, mint a karikacsapás. Osztály A park zónákra. Eltérő látnivalók kezdve a kis és vége skála. Sátor céllövészet, fékpad, játszótér, bábszínház - mindez csak a kezdet. Idővel lesz, és oldtimer és a szoba torzító tükrök, és a varázsló, és a Space Shuttle, és a hullámvasút és a horror közúti és versenypálya. Miért nem egy igazi paradicsom? És a tulajdonos, hogy minden -, akkor.

Próbáld megtisztel uralmat a területen. Például, ad 200 egység homok pályán. Természetesen meg kell javára használják fel, azaz a jogot, hogy laikus halad a látogatók a látnivalók. Ne felejtsd el, hogy telepíteni több kioszkok, akkor minden bizonnyal a kereslet. Ne feledje, hogy ez nem a kedvéért magát, és az emberek. Az Ön sikere vymerivaetsya pontosan, hogy hány ember lehet érdekelt. Mint tudod, az emberek annyira elrontotta, és most az előnyeit a civilizáció, úgy, hogy szolgálják a leglátványosabb!

My Game Vidámpark fejletlen, hogy a befektetett energia vissza neked százszorosan. Végül is, a látogatók nem csak ott tömegével, és fizetni a szórakoztató park dollár, hogy menjen a zsebében. Profit tesz önbizalmat, és a jó ösztönző, hogy javítsák utódaik.

Játszani A Fantastic Park akkor először meg kell etetni. Ahogy nélkül építeni és fejleszteni lovagolni? Az erőforrások négy fő típusa van:

- Építési anyagok (kő, fém, festék),

- Alkatrészek (gépek, motorok, elektronika)

- Az ötlet (kreatív ötletek, tervek, kutatás),

- Természet (természetes anyagok, növények).

Miután a játék Vidámpark szükséges alapanyagok, így van módja a termelés. Hogy tudnánk mi? Igen, nagyon különböző, összegyűjti alapanyagok maradt a látogatók, megpróbálja kitalálni a megfelelő kártyákat megállapított booster, ami lappangó készletek nyersanyagok, feladatokat végrehajtani, és feljebb szintek cserébe ajándékokat, vegye fel anyagok, a tisztítás során az akadályokat, mint a sziklák és gyökerek játszani Wheel of Fortune. Emellett ott van a lehetőség, hogy megvásárolja a prémium deviza (gyémánt), amelyet cserélni nyersanyagokat.

Start My Fantasztikus parkba játszani, és most észre, hogy az ilyen érdek csordultig tele gameplay elemeket. Ön soha nem fog unatkozni! Aggodalmak növelő tényező szórakoztató attrakciók rabul ejti, hogy az idő múlásával gyorsan. Upjers cég mindent megtett az élvezet! Szóval siess ugyanolyan gondossággal kell értékelni az alkotók!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more