Könyvjelzők

új világ

Alternatív nevek:

New World egy tipikus MMO-játék. A grafika itt az egyik legjobb a hasonló játékok között. A játék célja egy meglehetősen hatalmas, különféle csodákkal teli világ felfedezése, ahol gazemberek és gonosz szellemek voltak. A New World játéka előtt kiválaszthatja a karakter megjelenését, amelyet a játék során tovább fejleszt.

A játék azzal kezdődik, hogy egy hajótörés túlélője leszel egy elveszett óceáni Eternum szigeten. Sok csoda van a szigeten, van rajta varázslat és nem csak.

Nincs karakterosztály a szokásos értelemben, és a használt fegyver határozza meg, ami nem olyan ritka a játékban. Alabárdtól a muskétáig és íjaig minden van, lesz miből válogatni. Mindezt szinte bármilyen sorrendben kombinálhatja páncéllal. A fejlesztők nem kényszerítenek könnyű páncél használatára, ha íjász vagy, akár nehéz páncélt is használhatsz, vagy fordítva, kétkezes karddal felfegyverkezve viselj könnyű páncélt. A kiválasztott fegyver használatakor a megfelelő osztály bónuszai nyílnak meg.

Három frakció van a játékban, és a kívánt szint elérésekor kiválaszthatod, melyikhez csatlakozol.

  1. A martalócok megalkuvást nem ismerő harcosok, akik mindenben az erőre hagyatkoznak.
  2. Fanatikusok szövetsége, akik meg akarják tisztítani a szigetet a korrupciótól az igazságosság nevében.
  3. A Szindikátus egy titokzatos frakció, amely nem nélkülözi a ravaszságot. A besurranás és a hátba szúrás megszokott dolog náluk.

Ha egy frakció irányít egy területet, az valamennyi tagja számára megkönnyíti az adott területen való játékot. A csatákban szerzett tapasztalat több lesz. Ezen túlmenően javult az erőforrások gyűjteménye, és egy kicsit egyszerűbb az elemek létrehozása. Még a mocsok elleni küzdelem sem lesz olyan nehéz. Amellett, hogy egy adott frakcióhoz tartoznak, a játékosok klánokban egyesülhetnek és irányíthatják a városokat, meghatározhatják a bennük lévő törvényeket, és még adókat is megállapíthatnak.

A játék összes küldetése nagyjából négy osztályba osztható.

  • A történet fő és mellékküldetései, amelyek teljesítése lehetővé teszi, hogy főleg ritka és hasznos tárgyakat szerezzen be.
  • Frakció ezek kitöltésekor lehetőség van egy speciális valutára, valamint jó fegyverek és egyéb dolgok vásárlására a frakcióboltban.
  • Urban - sok tapasztalatot hoz, és emellett lehetővé teszi, hogy hírnevet szerezzen a város területén.
  • Az expedíciók a legnehezebbek, mert játékosok csoportja hajtja végre, és csak egy bizonyos szint elérése után érhetők el.

A kézműveskedés a játékban nem túl gyakori. Nem kell minden egyedi tételhez külön receptet keresnie a térkép távoli sarkaiban. Itt az azonos típusú tételek egyetlen recept alapján készülnek. A tárgyakat a felhasznált anyagok és ezek kombinációja teszi egyedivé. Az egyszerűtől a legendásig bármilyen osztályba tartozó elemet létrehozhat. Természetesen az egyedibb dolgok és fegyverek létrehozásához szükséges alkatrészeket nehezebb lesz beszerezni. Az elkészített tárgyak további használatukhoz karakterszintű követelmények vonatkozhatnak.

A fejlesztők gondoskodtak a skinek létrehozásáról. Ha egy karaktert igazán egyedivé akarsz tenni, akkor játékbeli valutát vagy akár valódi pénzt kell költened, hogy szokatlan megjelenést adj neki.

Ingyenes letöltés New World PC-n sajnos nem fog működni. De megvásárolhatja a játékot a Steam játszótéren vagy a hivatalos webhelyen. Fedezd fel a varázslattal teli sziget titkait most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more