Könyvjelzők

Nightbanes

Alternatív nevek: Nightbanes

Örüljetek rajongói társasjátékok, mert a játék Nightbanes - ez egy másik agyszüleménye német fejlesztők, rögtön a regisztráció után szállítja, hogy a csodálatos és izgalmas világába asztali kártya játékok. Gyönyörű design, nagy játék, valamint minden olyan társasjáték, ez nem lehet, de okozhat, inspirálni csodálattal, és nem sokáig. A Nightbanes Online már összegyűjtött egy csomó játékos minden sarkából a világ, és siet, hogy csatlakozzanak a hadsereghez kaszinó játékosok!

A lényeg a játék, persze, győzelem! Meg kell, hogy összegyűjtse a kártyákat a kezében. Hozta össze több mint 300 kártyát, akkor lehet építeni a fedélzeten. Itt aztán lép aktív ellenségeskedés a többi játékossal, az Ön számára, persze, harcok véget kell csak a győzelem!

Indítsa el a játékot, és sok más online játékok, Nightbanes regisztráció kötelező. Ezen a ponton a játék, már csak két szabad felület nyelve: német és angol nyelven, olyan tervei, hogy kiigazítsa a játékot mások számára, az orosz, mint például a felhasználók, akik még nem ismertek. Tehát, válassza ki a nyelvet, hogy legalább valamelyest megérteni és bízz az intuíció. Alapvetően, a játék ellenőrzés egyszerű és intuitív, hogy érthető, hogy igen egyszerű.

1. A regisztrációhoz kattintson a gombra közepén gesztenyebarna képernyőn "Konto Erstellen».

2.. Mielőtt nyissa meg a jelentkezési lapot a felső mezőbe, amely az úgynevezett "Kontoname» kell majd rögzíteni a játékot bejelentkezéshez.

3. A következő sorban, amely az úgynevezett "e-mail-Adresse» regisztrálnia kell a címet a jelenlegi e-mail címét.

4.. A sorban "Passwort", ahogy sejtem, akkor meg kell adnia az egyedi jelszót adja meg a játékot. A legjobb az egészben, ha ez olyan megbízható, mint lehetséges, így nyugodtan játszani a játékot Nightbanes, félelem nélkül, hogy a támadók képes lesz feltörni a fiókját.

5. Hogy ellenőrizze a rendszert ki lehetne terjeszteni, meg kell, hogy jelölje meg a kifejezést "Geschäftsbedingungen gelesen ...», megerősítve, hogy egyetért a Szolgáltatási feltételeket.

6. Ha szeretné megkapni levelezést az adminisztráció a rendszer, akkor nem tud a madár elé "Erhalte Informationen», ha nem kívánja megkapni hírlevelünket, hagyja üresen a mezőt.

7. Befejezése és ellenőrzésével nyomja meg a piros gombot "Konto Erstellen».

A játék során, akkor kell a teljes küldetést, és a javasolt feladatok. A Nightbanes játszhat három fő kategóriája kártyák:

1. Melyik a kezét.

2.. Amelyek javíthatják a kártyát.

3. Van szükség, hogy javítsa a fedélzetre.

Ez a játék biztos, hogy fellebbezni minden rajongó társasjátékok. Most játszani a kedvenc játékot, amit nem kell várni a barátok gyűjteni, már csak be kell menni a site - itt várnak több száz más rajongó, mint te! Mi a fontos, hogy játsszon Nightbanes szabad, miért nem ragadja meg a lehetőséget?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more