Könyvjelzők

Ninja Wars

Alternatív nevek: Ninja Wars

Játék Ninja Wars - egyesíti a MMO és RPG böngészős játék vicces kis teremtmények ANIME főszereplésével. Miután kezdett játszani Ninja Wars, rájössz, hogy a lakói, mint senki más népszerű karakterek Naruto és a Bleach. Amíg nem csak a választás, és megpróbált játszani egy karaktert, akkor változtassa meg a másik. Ahogy nézd meg a meghívást, hogy látogassa meg Renji vagy Kiba, Vega vagy Cikamaru? Gyere érdekes küldetések, végre feladatok különböző nehézségi, hogy minden lehetséges segítséget a lakók körül tündér elpusztítani piszkos szörny bátran belép a csetepatéba a többi játékossal. Bármit teszel, tedd ezt a tevékenységet a lélek -, és akkor a siker a zsebében. Ninja Wars online zajló események a tágas helyszínek, vezethető kézzel. Talent a mester lehetetlen nem felismerni a színes tájak és lélegzetelállítóan gyönyörű. És ami a legfontosabb, hogy mindez pompájában Ninja Wars ad ingyen. Szavazz a nagylelkűség a fejlesztők, akik dolgoztak a dicsőség, hogy hozzon létre egy eredeti projektet.

A játék Ninja Wars A számítógépnek meg kell felelnie a minimális rendszerkövetelmények. A játék nem szeszélyes műszaki paraméterek. Elegendő lesz

  • Az operációs rendszer A Windows
  • CPU Intel egy Core
  • 3. 0 Ghz
  • 1 GB Ram
  • Fel kell telepíteni a Flash Player

Ha ez rendben van, a játékmenet folyamatos lesz, és fejest hanyatt-homlok a ninja háború.

Regisztráció, hogy hozzáférjen a kiváló világába anime. Adja meg a felhasználónevét, jelszavát és e-mail címét. Egyetértek a szabályokat a játék, és ellenőrizze Ninja Wars fog neked teljes jogú tagja a hívogató vidám kaland.

Online játék Ninja Wars öt falu - tűz, szél, víz, föld és villámlás. Elkezdi az egyik ezek közül, és hogy vezet, az utat olyan tényezőktől függ, mint a stílus a játék, a törekvések, ezek az erőfeszítések. Idővel, akkor kap hozzáférést a City of Demons, Valhalla, Las Noches vagy talál dungeon Dungey. Bárhol sem csúszott mindenhol van egy csomó munkahely, amelynek kiszámítása a teljesítmény élményt. De ha csak azt, hogy sétálni nyugodtan élvezni a szemlélődés a soha nem látott szép tájak, gondoskodik a túra, hogy a különböző látnivalók és Kelet-animáció épület, amely tele van a Ninja Wars online.

Természetesen szükség van egy játék valuta vásárolni a hős, és ez odezhku senkinek nem tetszik. Mellett igényel és a páncél, és a fegyverek, és eddig még senki sem kapsz ingyen. Ezért felhalmozódnak szerzett kövek (rendszeres játék valuta), és a kuponok (valuta nagyobb hidegvérrel). Ninja Wars játék megadja a lehetőséget, hogy az ilyen típusú valutát közvetlenül játék módszerekkel. De tudod használni arany, vásárolt az igazi. Birtokosai arany Ninja Wars játék valamivel könnyebb. Kapsz néhány szép előnye.

Mellett a fő fegyvert használhat tekercseket, italokat, megerősítve köveket és sok más elem. Tiszteletre méltó, mint az állomány, annál nagyobb az esély a győzelemre. Pusztítsd el a gonosz főnökeik, a gyakorlat a kis csatát, és hamarosan képes lesz, hogy félelem nélkül beléptek az arénába, hogy elfogadja a kihívást, méltó ellenfelek. Bizonyítsuk be, hogy is taszítják még a legjobb!

Ninja War Online sokkal érdekesebb az Ön számára, ha igénybe venni a támogatást a hűséges állat. Minél jobban vigyázni rá, annál nagyobb lesz a visszatérés. Aranyos állatok érezni a szeretetet, és készen áll, csak hogy segítsen.

Minden karakter a játék alapvető jellemzői az ilyen támadások, zár, sebesség, kitartás. Ezeket a paramétereket javulni fog. De ezeken kívül van 10 készség nélkül pumpáló, hogy nem lesz képes előrelépni. Folyamatosan javítja a készségeket, mint a szél technológia, a berendezések Ninja Technique tűz Lightning technológia, víz, technológiai Earth Tech Seals, Body Tech, Tech Illúzió és Orvostechnikai. Kitartani - és minden bizonnyal képes, hogy elérje a hidegvérrel!

Ez a játék felkelti a pozitív érzelmek! Nézd meg magad! Légy boldog a vicces anime karakter!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more