Könyvjelzők

Nova Raider

Alternatív nevek: Nova Raider

Nova Raider Online - böngésző alapú multiplayer szerepjáték játék fantasztikus ingyenes modell. Aktuális események MMORPG fejlődnek valós időben. Képzeljük csak el magát a szerepe a hatalmas galaxisok tévedő pilóta, aki elfut a raid ennemy remélve, hogy elkerülje, és megtalálja a bolygót valaha. Hogy akkor kell egy kellemes visszatérés az ölelés az anya-bolygót, és az érzés, hogy végre talált haza. De mindaddig, amíg az egyensúly a súlytalanság a űrhajó, és megelőzve a sok veszélyes kalandok, amelyeket át kell esniük. Bármerre tartott természetesen nem működik együtt a kalózok menekülés találkozók és ocsmány szörnyek. De állig felfegyverkezve, tegyen meg minden erőfeszítést, hogy javítsa a hajót, és a támogatást az emberek, mint te, és vándorok, akkor kap minden esélye, hogy épségben történő megérkezését az úticél. És hagyjuk, hogy kap egy hihetetlen értékes, de akkor kétszeresen is értékeljük, hogy egyedülálló a boldogság otthon lenni!

A játék meg kell Nova Raider számítógépes átlagos konfiguráció és internet kapcsolat. Az alkotók megpróbálták, hogy a projekt elérhetővé a felhasználók számára, így alapvetően eltúlzott rendszer követelményeinek. Minden, ami szükséges, hogy a virtuális univerzumban - ez Nova Raider rekordot. Ezen túlmenően, a folyamat meglehetősen egyszerű. Vegyél részt a játékban Nova Raider igényel kitöltése olyan területeken, mint a felhasználó nevét, e-mail cím, jelszó, és a szerver kiválasztás. Tisztában kell lennie azzal, hogy létre egy fiókot, megerősítve az elfogadását a felhasználói megállapodást.

Szóval, hogyan kell játszani Nova Raider, kell egy hajót, akkor hogy a választás még az elején. Tehát, akkor ajánlott a következő típusú terület egységek: Kiegyensúlyozott (bolygó), R aider (Kész), Tank (védelem), Support (gyógyító) Trader (kereskedelem). Minden hajó sajátos képességeket, amelyek megfelelnek a cél. Gondolj, amit élvezni fogja csinál, és válassza ki a kívánt opciót.

Nova Raider online játék kínál különböző változatai a végrehajtható intézkedéseket. És belép egy brutális harcot, és véd a bosszantó szörnyek és végre a kereskedelmi ügyletek, és gyűjtsük össze értékes erőforrásokat, és részt vesznek a különleges műveletek, és próbáld meg nem hagyja fontos eseményeket. Az események különböző tevékenységek. Például, Halloween, karácsony, stb § Facebook felhasználók számára elérhetővé, hogy hozzájáruljon a működés neve "New Star Raider». És hány küldetés főtt játék Nova Raider! Közelgő kooperatív feladat nem lehetetlen soschitat. A siker kulcsa - együttműködés a többi játékossal. Miután közös erőfeszítések nem csupán az eljövetele a küldetést, de a leszámolás mindenható főnökeik. A csapat játéka optimális ebben a kiszámíthatatlan világban.

A felhasználók a lehetőséget, hogy vesz egy csillag a bank egy készlet. Ezzel a vásárlás akkor lesz több bónuszok, amely maga is leegyszerűsíti a bonyolult feladatokat.

A játék sok lehetőséget keresni. Mi hoz létre az egyik előnyös példa. Néha történnek az univerzumban kettéválik, és az időben portálok egyirányú áthatolni minden szörnyek és férgek. És megöli a féreg, ha ön kap öt csillagot. Kaland veszélyes, de nyereséges!

Mivel vállalja Nova Raider játszani, meg kell, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a feltétele a hajót. Sőt, javítja a nyerési esélyeit növekedés. Minden űrhajó van a CPU. Ez javítja a termelés és a károk drone támogatást. Emellett vannak olyan mutatók uvorotlivosti (hány rakéták, amelyek célja, hogy elhalad), pontosság (a lövések, hogy kap egy pontot), és a kritikus esélyét (annak az esélyét, kontakt crit). A crit viszont azt jelzik, hogy az ellenség, hogy kétszer annyi kárt, mint a szokásos lövéseket.

, Hogy a játékosok egy ösztönző, van egy egész rendszert rangok és értékelések. És csak a magad attól függ, hogy milyen helyet fog elfoglalni. Alkotók érdekel a kényelmet. Mini-térképet és a globális térképet a világ jól átgondolt és világos. Az átmenet az egyik a másikra nem jelent problémát.

Kedves játékosok, ha hosszú húz EVA és kontrollálhatatlan vágy vezet az aktív életmód, nem teszi lehetővé, hogy ülni - ez a játék biztos, hogy az ízlése! Próbáld ki magad! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more