Könyvjelzők

Panzar

Alternatív nevek: Panzar

Játék Panzar - addiktív MMORPG online játék egy nagy harci rendszer és a szerepjáték elem. Megjelent ebben az eredeti akció köszönhetően a vállalati hálózathoz a NETA Panzar Studio. A fejlesztők mindent megtettek, hogy bemutassa a felhasználók egy projektet, amelyben mind a legjobb hagyományait tiszteletben internetes játékok, és van hely az új elem teljesen izgalmas a figyelmét azoknak, akik most kezdenek játszani Panzar. Ha szereted a szédítő kaland, képes végrehajtani hőstettek az arénák, veszélyes utazás a különböző helyszíneken - Panzar online ízlése!

Ahhoz, hogy egy belföldi illetőségű a hihetetlenül szép világot kell Panzar regisztráció. Ehhez meg kell adnunk néhány területen speciális formája. Adjon meg információkat, mint például az e-mail címét és jelszavát. Ezután átírni a kódot a kép, és írja be a kívánt sort promóciós kódot. Ezután kattintson a "Finish". Ne feledje, hogy a regisztráció Panzar játék maga egy bizonyíték arra, hogy elfogadja a felhasználási feltételeket. A regisztráció, egyszerűen töltse le a kliens. Persze, feltéve, hogy a számítógép megfelel ennek a minimális konfiguráció:

- Operációs rendszer Windows XP / Vista / hét;

- Processzor Inter Core 2Duo 2. 4 GHz

- Kártya Nvidia GeForce 8800/Radeon HD3870 512 MB

- 2GB RAM,

- Szabad hely a merevlemezen 4GB.

Lépve a fantasztikus földet, ki kell választani a faj és az osztály, amely a legjobban illik a személyiségéhez. Négy faj és nyolc a megfelelő osztályok. Az orkok Berserkers és tartályok az embereket - lovagok és inkvizítorok, a gnómok - berendezések és mérnökök, valamint az elfek - mágusok és varázslók. Minden karakter a játékban megvan a saját egyedi képességeit. A csatatéren, minden játszik szerepet. Vannak azonban olyan alapvető jellemzőit, amelyek felruházva az összes karakter egy kisebb vagy nagyobb mértékben. Ez az egészségügyi, ügyesség, támadási sebességet, mana, az energia, a tápegység és mások. Az összehúzódások között, akkor részt szivattyúzás képességeiket és hatékonyságának javítása érdekében a páncélt és fegyvert.

Tételek tekintetében, hogy lehet használni a játékban, a fő szerepe, természetesen játszik a fegyver. Meg van osztva a közeli és távoli. Sőt, minden osztály képes használni bizonyos fegyvereket. Armor kétségtelenül is az egyik fő eleme, amely kell vigyázni, míg készül a harcra. Ehhez látogasson el a kovácsműhely vagy tárolni. További Panzar játék lehetőséget biztosít arra, hogy élvezze a különböző italokat, amulettek, rúnák, sőt dísztárgyak.

A játék meg a tágas helyszínen. Night pokoli gazdák Bay hóembert, ködös szakaszban Rögzítők meteorit Citadella alkimisták ork Shed, Fortress kannibálok Quarry törpék templom orkok Arena hadurak és Siege Fort mocsár - ezek azok a helyek, hogy kell menni mindenkinek, aki játszani játék Panzar. Az utat nem lesz sok érdekes rejtvények, amely felett kell törni a fejét, valamint a legemlékezetesebb quest feladat, ami megbirkózni erővel csak merész és magabiztos.

A sikeres megvalósítása a tervek, akkor jobb, ha igénybe venni a támogatást a barátok. Panzar sokkal érdekesebb játszani, hogy bátor részecske közösség. Először is, könnyebb lesz nyerni ellenségek, másrészt a szabadidődben lehet szórakozni szellemi fecsegést.

Menj végig szint után szintű, felfedezni az új arcát a lenyűgöző játék világában. Minél magasabb a szint, annál nagyobb lesz a hatalom, és a dicsőség, a hasznosítja növekszik a hangsebesség. Ezen kívül, egy kellemes pillanat alatt a honfoglalás Minden következő szint egy ajándék formájában az új tehetségek, hogy a látogató Altar, akkor tud fejlődni és átalakulni eddig elérhetetlen készség. Ne állj meg félúton! Az erőfeszítések nem adja át hiába! Az öröm a győzelem nagy ellenség - a legjobb jutalom minden harcos! Érezd a győzelem ízét ez a Panzar online! Legyen szerencse kedvez Önnek mosolya

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more