Könyvjelzők

Planetside 2

Alternatív nevek: Planetside 2

Planetside 2 Online - eredeti MMOFPS a Sony Online Szórakozás ahol a játékosok várnak nagyszabású csatákat. Ha elege van a böngésző razvlekalovki ahol matat egy helyen, és a vágy egy egy egy ellenfelet, ha azt szeretné, valami nagy és hatásos, ha a szíved vágyik, és vágyik a rutin a Fame - The Game Planetside 2 tökéletes hogy megfeleljen minden vágyad merész. Itt egy csatában járó több ezer játékos, de ez nem olyan, mint érthetetlen káosz. Kezdő játszani Planetside 2, akkor lesz tagja egy globális háború, ahol minden részletes és aprólékos, minden betöltse feladatát, van egy hely, stratégia és a csapatmunka. Események fejlesztése tágas helyszínek, amely több tíz négyzetkilométer. Akkor látogasson el mind a három kontinensen, mely a játék. Іndar, Esamir és Amerish - nem csak a területi tér, és a helyen, ahol állandóan forrongó különböző jelenetet. Különben is, akkor nem csak barangol a földön, hanem a levegőben, a mindenféle technikát.

Mindössze annyit kell hatolni a végtelen univerzum - Planetside 2. regisztráció. Ahhoz, hozzon létre egy fiókot, töltse ki az adatokat a szükséges mezőket: az állomás neve, jelszó megerősítése, e-mail cím, ország, születési dátum. Feliratkozás a hírekre automatikusan történik, de a szabályok betartása a játék regisztrációs Planetside 2 előírja, ezt jelezze a megfelelő mezőbe.

Vizsgálja meg a rendszerkövetelmények szükségesek, hogy egy kényelmes játék: Microsoft Windows XP, Intel Core 2 Duo E6850 (vagy újabb) vagy AMD Phenom II X2 (vagy újabb) grafikus kártya NVIDIA GeForce 8600 (vagy újabb) / AMD vagy ATI 4850 sorozat (vagy magasabb) kompatibilis hangkártya DirectX, 256 MB VRAM; szabad lemezterület 15 GB, 4 GB RAM-mal. Ha ez mind rendezni, biztonságosan nyissa ki az ajtót, hogy egy fantasztikus világot!

Mint kezdő, meg kell adnia a frakció az oldalon, ahol szeretnénk harcolni. Aztán ki tudja választani a legmegfelelőbb osztály vállalja, amit a lélek vágyik. Nézzük megismerni a rendelkezésre álló frakció. Új konglomerátum (vezető SeaNanners) - Rebels készen áll a gondolatok, hogy életet. Ezek a szervezett csoportok a másként gondolkodókat csinálnak mindent, hogy kész teljesíteni az ideális a következő küldetések. Terran Republic (vezető TotalBiscuit) célja, hogy ellenőrizzék a kolóniák polgárainak. Warriors a nemzet a jog érvényesítése és a rend fenntartására. Képviselői szuverenitás Wan (vezető Tobuscus) úgy véli, hogy a jövőben az emberiség csak meg kell, hogy kövesse a technológiai fejlődés. Ők maguk már régóta használják az idegen technológia és képesek megfejteni a titkait ókori leletek. De ki kíván tartoznak, ezt a kegyetlen háború érint, aki merte, hogy jöjjön ide. Addig nem nyugszom, sem zsúfolt városokban, illetve a nagy területen. Elvégre csata zajlik mindenhol. Szóval, tarts ki!

Planetside 2 online játék számos olyan elemet, amely megkülönbözteti a elődje, és egyéb internetes projektek. Például, hogy rendelkezésre áll a hosszú távú futás, feltéve, hogy a használata látnivaló és regeneráló pajzsot, a pályája a lövedék hat a gravitáció, fa fejlesztés lehetővé teszi felülmúlja vetélytársai (kb. 15-20%), és harcol bevonásával mintegy 3000 harcosok emelni az adrenalin maximum. Íze miatt változik a napszaktól és az időjárási körülmények. Miután egy harc óriási hatással tényezők, mint a fény és a sötétség, a köd és a felhők nagy, könnyen elrejteni.

Játék Planetside 2 fogja használni földi és légi járművek, valamint számos darab félelmetes arzenál. Ne feledje, hogy a siker a csatában, elsősorban attól függ, tisztességes fegyverek és képességek a karakter. Így kiemelt figyelmet szenteljen a hajtómű-és szintező jellemzőit. Minél tovább Planetside 2 játék, annál érdekesebb lesz. Után fokozatosan kiderült, a teljes potenciálját ezt a rendkívüli játék.

3D-s engine teszi a dolgot, és akkor úgy érzi, hogy minden, ami történik a képernyőn, nagyon valóságos. Merüljön el a katonai környezetben, hogy megtapasztalják a teljes skáláját érzelmek party epikus csaták! Sok szerencsét és inspiráció!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more