Könyvjelzők

Remanum

Alternatív nevek: Remanum

Egy multiplayer játék Remanum szabadkereskedelmi játék, ahol megpróbálja magát a szerepe egy kereskedő próbál felhalmoz vagyon és a hírnév, a 20 városban, a római birodalom a Földközi-tenger. A játékot Remanum lehet a végtelenségig, mert a játék körül 6 hónapot vesz igénybe, és ha a saját a legnagyobb hatalom a Birodalom, akkor megkapja a címet a császár. De a címet meg kell harcolni! Ehhez bölcsen kezelni a gazdaságok, gyárak és műhelyek, eladni termékeket, hogy a nyereséget, és természetesen, használja a vagyon a polgárok és a város Remanum online.

Lejátszás előtt Remanum, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a minimális rendszerkövetelményeket, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128MB.

Remanum regisztráció nem kell sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza a "Regisztráció itt"

2.. Adja meg a fiók neve,

3. Adjon meg egy érvényes e-mail,

4.. Adjon meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

5. Válassza ki a "Regisztráció".

Remanum játszani elég érdekes, mert sok a célokat! Először is, lesz megbecsült polgára a városban. Meg kell bővíteni a területükre, a javak és eladni őket kereskedelmileg jövedelmező Remanum online. Remanum játék lehetővé teszi, hogy a kereskedelem a több ezer játékos minden a városban a birodalom. Ne felejtsd el alkudni, mert, így kap egy jó hírnevét.

A játék ihlette egyedi Remanum gazdasági rendszer: minden vásárlása vagy eladása, bármilyen hiány állomány jelenik meg a globális kereskedelmi rendszer, ami változást a piaci kereslet.

Egyik célja az, hogy növelje az online Remanum a tulajdon. Meg lehet építeni a különböző növények termelnek alapanyagot vagy újrahasznosítani őket értékesebb termékek. Remanum játék lehetővé teszi, hogy eladni a termékeket a piacra, hogy a helyiek.

A Remanum játék magában foglalja épület egy nagyon erős termelési rendszer: minden épület automatikusan állítja elő a termékeket, ha van elég hely a nyersanyag és a készlet. Az Ön feladata Remanum online lesz egy ilyen hatékony termelési láncokat, hogy minden ág működött elég hatékonyan. A legértékesebb előállított termékek több co-working iparágak.

Játszhat Remanum és bővítsék a termelést. A megfelelő fejlesztés, a termelés, hogy több terméket. Ahhoz, hogy a vagyon és a hírnév nőhet Remanum online, meg kell, hogy rendszeresen befektetni nem termelési épületek, mint például, raktár és kikötő.

Remanum játék nem ad elsőbbséget vagyon. Annak érdekében, hogy keljen fel, hogy a legmagasabb szinten a rangot a hatalom, meg kell, hogy pénzt adományoznak és az áruk, és szentelik magukat, hogy a jólét a város. Rendszeresen vesz részt a szavazásban, illetve azt a jelölt választási szenátor Remanum online. A politikusok minél több erőt és úgy dönt, hogyan lehet fejleszteni a várost. Szenátor a legnagyobb hírnevet lesz császár Remanum játék végén a kerek.

Vigyázz a fogyatékosság és a kohézió a városi Remanum játék! Sok különböző középületek Remanum, amelyek a minden állampolgár és a játékosok a városban.

Minden játék körül a játékban halad Remanum 6 hónap. A játékos, aki a legjobb hírneve az a forduló végén nyeri a játékot, és lesz a császár Remanum. A város a legjobb hírneve és a játékos, aki a legtöbb eszközöket (a lakosság) kapnak külön-külön. Indítsa el építeni a termelési rendszer Remanum online most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more