Könyvjelzők

Rise of Europe

Alternatív nevek: Rise of Europe

Rise a Európában

Között online stratégiai játék egy különleges hely. Új Játék Rise a Európában azonnal felkeltette nagy játékosok érdeke annak a ténynek köszönhető, hogy a termelők a játék jól ismert a rajongók körében az online Játékok stúdió Travian Games és [_15_ ] ompaniya Perfect World Entertainment kiadott egy pár kedvenc játékot stratégiák.

ROE Játék , amely a klasszikus stratégia, és minden előnyét ezeket a játékokat. Először is, fejleszteni a gondolkodási képességet. Másodszor azért, mert szüksége van, beleértve szakszerűen irányítani a karaktert, fejlesztése a harci képességeit. Tehát, ezek a játékok nem csak egy shooter, amelyek segítenek enyhíteni az agresszió és kifejezni érzelmeiket, és többek között fejleszteni a képességét, hogy szakszerűen megvitassák és döntéseket hozni, hogy nem kell csak a játék, de a való életben. Ezért Rise a Európában játszani lesz nem csak érdekes, hanem hasznos.

Ha szeretnétek olvasni: "A három testőr", és az idők tetszik maskara, bálok és párbajok, van egy csodálatos lehetőséget, hogy merítsük magukat a világban komoly szenvedélyek. A karaktered szolgál majd a bíróság, és részt vehet a csaták és intrikák. A játszani Rise a Európa , [ _4_] ki kell választani egy három befolyásos klánok kívánt csatlakozni. Óta akciójáték során kialakult a reneszánsz, a hangulat a játék teljes mértékben összhangban van az idő. Jön a kemény harc a hatalomért az udvaron, a győztes is jogosultak a királyi trónra. A konfrontáció, hogy ilyen erős családok a Tudorok, a Fuggerek és a Medici. Ön úgy fogja érezni, örökletes nemes rendelkező harci készségek és alkalmazzák őket a javára rokonok. Fölénye a játék ad korlátlan hatalom a bíróságon, így a RiseofEurope játszani lesz unatkozni - a tét igen nagy.

A RiseofEuropeрегистрация egy standard eljárás. Meghatározása felhasználónév, jelszó és e-mail címet, akkor kezdj el játszani azonnal. Meg kell jegyezni azonban, hogy a regisztrációs eljárás szabad, mint maga a játék.

Azok számára, akik mindig is szeretett volna vezetni a saját klán vagy család őshonos elérése jólét csaták és kampányok, ez a játék csak a lehetőséggel. A karakter lesz a vezető, akkor nem megy a csak az emberek, és a saját, játsszunk és a család. Ez csak rajtad múlik, hogy a RiseofEuropeonlineваш nemesen nemes klán tenyér és vezet a királyságot.

, De nem csak a harcokban, akkor részt vesz a böngésző alapú stratégiai játék. Battle, természetesen, szintén, és a leghíresebb hely Európában a középkorban. De ezen kívül, akkor készítsd el a saját városában, majd kezelni a gazdaság, az állam, és ezzel egy időben és
grata a játékban Rise [_4_ ] a Európában . Tervezés katonai akció, akkor dolgozzon a taktika a csata, megállapodásokat köthet potenciális szövetségeseket, és általában úgy viselkednek, mint egy igazi vezető. Tehát ebben a játékban van sok különböző lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy Ön a valóságban nem mindig.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more