Könyvjelzők

Rising Cities

Alternatív nevek: Rising Cities

Játék Rising Cities - ingyenes böngésző alapú stratégiát, amelynek célja, hogy városokat építeni. Szimuláció tevékenységek intézkedés a játékosoknak a lehetőséget, hogy Rising Cities online és a agyszüleménye saját elképzelései javítása a városi infrastruktúra. A tevékenységét, és egy tisztességes életszínvonalat lakóinak a városban, akkor biztosan nyeri a tisztelet, és a híres bölcs tulajdonosa. Virtuális intézkedések kezdődik feladataik nélkül fárasztó választási kampány, nem kell ideges elég szavazatot a takarmány az emberek és értelmetlen ígéreteket. Nem, nincs helye az üres szavak! Be kell bizonyítani magukat a gyakorlatban, és teljesítik az összes, hogy az ígéret a politikusok a valós életben. Egyetértenek abban, hogy nem csak azt kell gondolni, hogy hogyan tette volna, hogy milyen lenne számítások szeretnék elérni az igényeknek a tömeg. Ügyelve az ember, akkor nem fog haragudni. Ügyes és okos stratéga válhat igazi iparmágnás bárki anélkül, hogy fáj.

Hogy megmutassam, hogy mit tehetünk, megy a játék honlapján, ahol a várakozási Rising Cities regisztráció. Játssz Rising Cities bármely számítógépről, amely megfelel az ilyen paraméterek

  • OS A Windows
  • Processzor 800 MHz Intel Pentium III
  • Kompatibilis DirectX 9. 0. audio és video kártya
  • RAM minimum 1 GB
  • 2 GB szabad merevlemez-terület
  • A nagy sebességű internet-kapcsolat

Vegyél részt a játékban Rising Cities át a mi irányításunk alatt a terület, majd adja meg a felhasználónevet, jelszót, e -mail, dátum születés és egyetértenek abban, hogy a szabályokat a projekt. Emellett a javaslat előfizetés érdekes hír, hogy lépést tarthasson a különböző frissítéseket.

Indítsa el a kis, és úgy vélik, hogy az elmúlt időben, büszke lehet az eredmények. Indítás sikeresebb lesz, ha a Rising Cities játék kezdődik egy kezdőcsomagot, amely eladta a főmenü "Városháza". Érdemes megjegyezni, hogy az ár megfizethető, így nem tagadja magát. Ne félj a látszólagos nehézségek. Ön bizonyára megbirkózni nem csak az építése lakóépület, de épít a szükséges létesítmények termelési célból, szórakozási lehetőségek és egyéb építési típusok. További fejlesztése az infrastruktúra egy kis város vált egy hatalmas metropolisz! Minél magasabb a fejlettségi szint, annál több lesz a lakosok. És az embereknek a száma megtelne a kasszából adók és egyéb járulékok tényező függ a jólét. Ez a kapcsolat logikus és mindkét fél számára előnyös. Gazdagabb, mint maga, a több ügyfelet és lehetőséget arra, hogy feladataikat minőségileg vezetője.

Megtanulják, hogyan kell pénzt befektetni. Az ipari szektorban kell üzembe helyezésre fűrésztelep, farm, a téglagyár, a pékség, a sörgyár. Energia összetett és közlekedési rendszer is beruházást igényel. Pozitívan befolyásolja az állam pénzügyi kereskedelmi kapcsolatok közel fekvő városokban. Együttműködés más intézkedésekkel hitelfelvételi gazdaságra, azaz az értékesítés a termékek és a megszerzése a szükséges dolgokat kínált szomszédok.

Játék Rising Cities lehetetlen forrás nélkül. Például az, hogy az emberek olyan ételek, mint a burgonya, a paradicsom, gabonafélék. A cserép van szükség az építési, fa szarufák, tábla, burkolólap, tégla. Vigyázz a készletek források, hogy a terveket megvalósítani probléma nélkül!

Ami a megjelenése a városban, akkor érdemes megjegyezni, hogy az idő múlásával változik jelentősen. Végül is, ha kezdetben csak egyszerű felépítésű, az idő, akkor folytassa az építési luxus épületek. By the way, mind ez lesz az első, hogy stroylitsenziyu, majd kap munkát.

Rising Cities az interneten lehetővé teszi, hogy végre a különböző tevékenységek. E célból kell az első terület, amely, mint minden mást, szükség jó állapotban. A rendezvény ideje alatt, lehet kapni jó jutalom, és ez, kétszeresen tetszett.

Tackle izgalmas időtöltés most. Tapasztalatszerzés, hogy egy zseniális vezető, és csak egy nagy sereg. A szerencse és a jó hangulat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more