Könyvjelzők

Shadowland

Alternatív nevek: Shadowland

Shadowland játék egy ingyenes böngésző-alapú online játék, amely kombinálja a fantázia és a valós történetek és társadalmi stratégia. A játékosok Shadowland online lehet építeni egy birodalom, gyarmatosítani, és meghódítsa a területen, épít egy farm, aratás és feladatokat.

Játék Shadow föld a nline történetét meséli el a sötét erő, amely ostrom alá vette az egész emberiség . Hogyan lehet túlélni az emberi frakció? Az Ön felelőssége, hogy visszatérjen a sérült sötét erő kontinenst, és visszaállítja a birodalom segítségével a hadsereg a szövetségesek és kollégái. El kell menni más korszakok, és nézd legendás hősök, hogy segítsen a hódítás Shadowland Névjegy nline .

Lejátszás előtt Shadowland , győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128 MB. Shadowland regisztráció nem kell sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza ki az elemet " Regisztráció ";

2.. Adjon egy nevet a karakter,

3. Adjon meg egy érvényes e-mail,

4.. Adjon meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

5. Válassza ki a « Regisztráció ».

Fantasy Shadowland megfelel a valódi történelem a játék: akciójáték meg egy poszt-apokaliptikus világban, úgynevezett Isten kontinensen, ahol az emberek küzdenek a túlélésért a sötét erők és seregei egy másik világ. A berendezés egy fantasztikus világ tele sötét árnyak, ahol a gonosz varázslók és a szent nem áll ellentétben egymással, egyre inkább veszélyes.

Lesz Shadowland játszani, és adja meg a királyság a Mester, aki megalkotta évszázadok Gate - portál, amely képes elvégezni a tér-és időbeli utazás a különböző korú. Önnek lehetősége van arra, hogy megnyerjük a keleti és nyugati történelem Shadowland játék, fogadja el a segítségével a legendás hősök és hogy megtalálja az elveszett kincset, hogy tovább bővítse a képességeit a hadsereg, a birodalom, és a kapun vissza évszázados haza.

Legendary Heroes - híres hősei Leonidász király a 300 spártai a thermopülai, Dzsingisz kán, Arthur király és más neves személyiségek.

Minden klánból: Shadowland játék egyedi emblémák, a kollektív gazdaságok az erőforrások, a technológiai fejlesztések, személyzeti menedzsment és még fizetés / bér-rendszer.

Amikor eléri a 10-es szint az Shadowland Online Kontinens Isten kiderült, hogy van, szövetségek jönnek létre, és elkezdi, hogy vegyenek részt a teremtés saját hadsereg nagy csoportok által vezetett téged.

Fedezd fel a világot a migráció Shadowland online. Ha mozog egy kis területen egy nagy területen a hódítás, talál magának egy új ökoszisztéma, tele várak, ellenségek, szövetségek.

Is Shadowland Online lehetővé teszi, hogy hozzon létre törzsek. A harc, úgy vélik, a legnagyobb győzelem tiszteletére az életüket. A hatalom és a nehézfegyverek lehetővé teszik számukra, hogy bátor, és heves csatában játékban Shadow föld a nline . Ők is integrálni a fekete mágia a gyakorlatban, de ez önmérsékletet, az erkölcs és a felelősség.

Játék Shadow föld a nline azt is megmutatja, zsoldosok. Életük mindig is nomád, így függetlenek és mobil kilátással.

Diamonds a játékban Shadowland Online - olyan erőforrás, amit lehet használni, hogy távolítsa el a hűtési időt arra, hogy további parancsokat az építési, és kap egy ritka berendezésben expedíció. Ők az egyetlen forrás díjat Shadowland Online . Diamonds Shadowland játék eltér a pénzbeli ajándékot, mert csak akkor kap gyémánt, fizet nekik valódi pénz, győztes versenyek, vagy küldetések, hogy megnyerjük a templom az arénában vagy árut aukción.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more