Könyvjelzők

Soul of the Ultimate Nation

Alternatív nevek: SUN

Lélek a a Végső Nation - fantasztikus multiplayer szerepjáték játék dinamikus történet. Dél-koreai projekt fejlesztői a virtuális szórakozás Webzen. Jellemzők már meghódította millió felhasználó. Az egyedülálló játék rendszer, lenyűgöző grafika, elképesztő csaták megérdemelt díjat, a lehetőséget, hogy javítsa a dolgokat, szép zene Howard Shore - nem hagyom közömbös. Ez a hipnotikus akció, amely a kibontakozó eseményeket a középkorban, lehetővé teszi, hogy használja a legjobb képességeit, hogy vállalja a tervezett taktika, hogy megnyerjük a többi játékos, és elpusztítja a gonosz szörnyek, felfedezni és meghódítani az új területeket. Ne hagyja abba félúton, minden megoldható problémák, a legfontosabb dolog - hinni a szerencse!

Telepítése az ügyfél és kezdj el játszani a játékot s un Online szükség van egy számítógép a következő paraméterekkel:

- OS A Windows 2000, XP , VISTA

- CPU Pentium 4 1.. 8 GHz vagy újabb

- Grafika Geforce TI vagy 4200 Radeon 9200,

- Meghajtó DirectX 9. 0C;

- Szabad hely a merevlemezen 3Gb,

- RAM 512 MB .

Letöltésével lehet elmúlik után kerül átadásra s un Online regisztráció. Után azonnal értesíti az e-mail címet, akkor küldünk egy e-mailt, hogy aktiválja fiókját. Vegyél részt a játékban S un Élő - gyors és egyszerű folyamat, amely lehetővé teszi váljon a törvényes belföldi illetőségű a világ, amelyben az izgalmas düh esemény.

Gombra s un Online játék kell, hogy saját karaktert. Ehhez meg kell határoznia a tagság egy faj, adja meg a kívánt nevet, és válasszuk a megjelenése, azaz a haj, arcvonások, növekedés. A rendelkezésre álló osztályok által felajánlott S un Online jellemezhető néhány közös jellemzők és képességeit. Jelenleg öt ilyen osztály:

1. Barseki (mint a csali, és kész minden hatalmas erő pénzt költeni a termelés, kemény, durva, megszokta, hogy nézd csak Future)

2.. Valkyrie (jó, mint a távoli és a közeli harcok, gyors, átgondolt, jó harci képességek, valamint a szükség esetén, megidézni mágikus segítők)

3. Knights Dragons (hála a hatalmas erő hirtelen elpusztítani egész csoportok ellenségek, erős és hűséges lefektetett törvények becsület);

4.. Boszorkány (Magic Lab végzős alapos ismerete varázslatokat, hogy lehet használni a jó, valamint a kárt. Például képes meggyógyítani elvtársak és jelentős károkat okoznak az ellenség)

5. Shadows (úgy a legszörnyűbb gyilkosok, szakszerűen kezelni a tőrt, és egy ostor, nagyon büszke és könyörtelen tudják, átkok és varázslatok ).

Válaszd ki a kedvenc osztályt, hogy meg kell birkózni a s un Élő és megérteni alapvető elemeit játékmenet. Nézzük őket sorrendben.

Teleport - mozog egyik helyről a másikra teleportáció nyugodt. Így lehet felfedezni az új földeket, de ez csak az eredmény egy bizonyos szintet. Is meg kell tölteni egy kicsit. Minden mozgás meg kell fizetnie egy bizonyos összeget a eymov. Ami a fejlesztési terület, minden kártya megvan a maga százalékát alapok felhasználását. Növeljék ezt a százalékot is lehet különböző módon. Például, gyűjtése speciális tételek találni értékes ládák, gyilkos szörnyek és a kapitányok.

Gain szintű tantárgyak - javítása, az alapvető paraméterek, mint erő, védelem, stb § Önnek lehetősége van arra, hogy javítsák a fegyverek és páncélok, és ez növeli az esélyét a győzelemre a csatában. Menteni minden a megfelelő dolgokat, akkor kérjen segítséget a mester, aki képes létrehozni, amit kér. S un Online játék biztosítja a használatát a különböző elemeket. A szárnyak és italokat, és drágakövek, valamint a különleges és luxuscikkek. Érdemes megemlíteni, hogy bizonyos tantárgyak adnak arra, hogy a kristályosodás. Utalva a speciális NPC, Lehet kapni kristály gránátvörös Crystal védelem vagy Crystal pusztulástól.

Cube - valami különleges egyebek között. Próbálj meg azt csinál a szükséges küldetéseket. Nem használja, akkor feldolgozni, és hozzon létre a különböző hasznos dolgokat.

Hatalomba kerítésének területek - Csata a Temple of a vérben, amelyek birtokában vasárnap. Az első csatorna minden kiszolgáló kapu a templom. Ahhoz, hogy részt akkor kell egy céh akkori alkalmazni.

Rendszerkövetelmények - az öt alkotó elemek az éterben, amely energiaforrás Brokilona. Játssz S un Online adtak arra, hogy a tűz, víz, szél, a Föld és a Darkness kapcsolódik között érthetetlen módon.

Combat Zone - harctereken, hogy a játékosok létrehozhatják saját. Ezeken a területeken, akkor elvégzi a küldetést, és javítja a karaktert. Nagyon szép, hogy ha létre zóna PvP és PvE háborút Ön személyesen kérje meg a beállításokat és lehetőségeket. Pick, és válassza ki, hogy intézkedik a vadászat szörnyek, és pénzt keresni, hogy a harcot a többi játékossal, vagy próbálja ellátó képzési feladatokat.

Kedves Thrillseekers, S un Online játék garantálja, hogy növeli az adrenalin! Nem fog csalódni, siess, hogy ez a saját tapasztalat! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more