Könyvjelzők

Space Rangers Revolution

Alternatív nevek: Space Rangers Revolution

Annak ellenére, hogy a játék Space Rangers 2: Revolution - nem teljes és független projekt, akkor joggal tekinthető, mint olyat. Ez a kiegészítés valóban tartják az egyik legsikeresebb. Az ő megjelenésével milliók kedvenc játék kapott egy új lélegzetet, és még inkább erősen vonzza nem csak a tapasztalt, hanem a fiatal játékosok. Game Space Rangers Revolution legjobb hagyományait a műfaj. A projekt hagyományosan nagyon hangulatos kap a legjobb eleme a kedvenc műfajok. Ebben a játékban, mindenki megtalálja magát: és szeretője arcade és a stratégia, és a szöveg a kaland és RPG, valamint sokan mások. Ez a sokoldalúság egyik kiemelkedő eseménye a projekt, amely meghaladja, az út, hogy a mai napig senki nem tud.

A játék Space Rangers 2: Revolution játszani, meg kell megy a távoli évben 3300. Ebben az időszakban, a nagy háború az emberiség ellen, idegen erők már befejeződött, de nincs idő a pihenésre a nemzet. Most több mint emberiség fenyegető új fenyegetés - Dominators. Ez a szokatlan lény - eredeti életformák, a fő különbség az, hogy egyedi intelligencia. Game Space Rangers Revolution is jelen van egy teljesen új ellenség lesz beállítva elég agresszíven. Azonban, ha nem tud megbirkózni az ilyen karaktereket?

Mielőtt elkezdené a játékot, akkor le kell töltenie a Space Rangers 2. Az egész folyamat a hálózati elviszi körülbelül 20 perc alatt, hogy megtalálja és indító fájlokat gond nélkül lehet bármilyen torrent tracker. Lesz találkozó számos versenyen, többek között:

1. Maloqs.

2.. Emberek.

3. Gaalians.

4.. Csapágyak.

5. Faeyans.

In-Game Space Rangers 2: Revolution hősök (az összes fent), az üdvösséget az egyes ember a saját nemzet úgy döntött, hogy keresik a segítségével egy ügyes és merész Space Rangers.

Készülj fel, hogy ezt a kiegészítést kapsz készségek új fegyvereket. Minden fellépés kell kidolgozni a kiterjesztett térkép, amit meg kell vizsgálni, kívül és belül!

A karaktered - Ranger, semmi szokatlan! Siess letölteni Space Rangers Revolution gyakorlat, hogy ellenőrizze az összes frissítéseket és javításokat. Meg kell, hogy válasszon egy versenyt, és a saját űrhajó. Minden készen áll - akkor most menni, és menj! Előtt egy nagy szám a missziók és feladatok. Mielőtt megnyit egy új galaxis. A karakter képes lesz részt venni a kereskedelemben. És, persze, te és a hős képes lesz újra edzeni logikus gondolkodás készségek szövegben küldetéseket.

Játék Space Rangers 2: A forradalom elégedett lesz veled, és a saját kiszámíthatatlanság. Nem kell semmilyen különleges esetben, minden attól függ teljes mértékben a tevékenységét. Ez adja a projekt a fűszer.

, Hogy megismerje a valóságnak az a fenti, érdemes, hogy vizsgálja felül a Space Rangers 2: Revolution video trailer, amely részletesen leírja az összes főbb érdemben a projekt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more