Könyvjelzők

Csillagok Conflict

Alternatív nevek: Csillagok Conflict

Star Conflict játék a legenda a kozmoszban.

The játék Csillagok Conflict egy multiplayer online projekt, amely a történelem fennállása felkeltette a figyelmét a sok játékos. A Star Conflict mesél egy történetet, amely kívül történt a Föld. Az emberek, miután elsajátította a technológiát az űrhajók, és intergalaktikus járatok, kénytelenek voltak elhagyni a saját bolygónk, és talpra a mester új világok. A távoli hely felfedezték töredékek egy hatalmas civilizáció elpusztult egy ismeretlen erő. Most különböző egyesületek és szervezetek harcolnak a hatalomért a hatalmas csillagközi térben, belépő heves harcok egymás között.

The galaxis lakott nemcsak az emberek, hanem a földönkívüli lények. Az űrhajó sok változtatás és túlszárnyalni a technika földlakók.

Star Conflict egy térben szimulátor, a szerzők a projekt ez egy parancs játék, mint egyedül a játékos egy bizonyos ponton egyszerűen nem tud megbirkózni. Látványos légi csaták várnak a felhasználók a projekttel, de részt vehetnek a csoportok, összeállt a többi szereplővel és bérezési csaták az élet és a halál valódi ellenségek jelenleg ülés előtt a számítógép képernyőjén. A választás mindig azok, akik nem vonzódnak a reális rezsimek időt, végző különböző küldetések, és azok a játék bővelkedik.

In a játékban van egy mód az úgynevezett"Open World", akkor oda azáltal, hogy egy hiper folytatásban. Ez egy hatalmas számos különböző helyszínen, a játékos kap teljes cselekvési szabadságot, tud elkövetni fosztogatás és kivonat értékes erőforrásokat, megnyerte a számítógép vagy igazi riválisa. Annak ellenére, hogy a nyílt térben van anarchia, a rendőrség még mindig fennáll, választotta oldalán a jó vagy rossz, a játékos határozza meg a karma.

Virtual World Star Conflict

Despite az a tény, hogy a játék már több millióan használják, akkor soha nem lesz túl késő, hogy csatlakozzon a tér háborúk és a kaland. Ehhez le kell töltenie Csillagok Konfliktus, mivel ez egy online ügyfél játék van szükség, mert a program telepítve a személyi számítógépen. Ezt az eljárást követően, a játékos mozog a virtuális világban a csillag csata, amelyben ingyen játszhatsz. Letöltés Star konfliktust nem lehet a legerősebb és a modern számítógépes, meg kellett volna egy gigabájt RAM-mal és csak két giga hely a merevlemezen.

Spacecraft a játék három osztály, és minden osztály saját speciális és jellemzői:

  • Interceptors a leginkább mozgékony és kis hajók, ezek célja a villám elleni támadások objektumok nélkül megerősítése. Ezek segítségével közel kerülhet az ellenség okozz jelentős károkat, és gyorsan menekülni. Módosítások ilyen hajó is használható a felderítés és a szabotázs. Ezek a leggyengébb páncél.
  • Ground-támadás repülőgépek középosztály, azok jobb védő tulajdonságokkal rendelkezik, mint elfogó, a mérete nagyobb, ezért a fegyverek erősebbek, de ezek kevésbé gyors. Ők vannak osztva csapat, ütőhangszerek és vízlépcső. Az előbbi van szükség, hogy erősítsék a szövetségesek, az utóbbi az áttörést, és a harmadik az elfogás.
  • The fregattok a legnagyobb, jól felfegyverzett harci repülőgép. Ők is a különböző szerepek: mérnöki szükséges a különböző épületek, fregattjai fedél - szolgál pajzsok, hosszú távú is - van nagy csaták nagy távolságokra.

All ez a fajta technológia lehet szerelni különböző berendezések, telepíteni további modulok és fegyvereket. Továbbá, mivel a szintek át és tapasztalatok összegyűjtése, a fejlesztés a pilóta is előfordul.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more