Könyvjelzők

Testületileg Arkon

Alternatív nevek: Testületileg Arkon

Üdvözöljük a szindikátusok a Arkon Online - egy egyedülálló játék világában, ahol a játékosok ezrei harcolnak, azok megkötéséhez szövetségek, kereskedelmi vagy éppen kellemesen elbeszélgettünk. Ez egy egyedülálló szerepjáték játék, az egész fantasy univerzumot. Arkon hatalmas metropolisz, a távoli jövőben áll, sajátos területeken, ahol a cyber-punk stílus, a táj, a XX században.

Online játék szindikátusok a Arkon dobja meg egy forró csatát a játék karakterek és a valódi játékosok, nagyszabású csatákat, amelyben a játékosok képesek lesznek megragadni a klánokat és ellenőrzik a teljes városi területeken, ami egy befolyásos és erős szindikátusok.

Online játék szindikátusok az Arkon van ilyen rendszerkövetelmények:

• Operációs rendszer Windows XP / Vista / 7

• Videokártya: NVidia 5700GT / ATI X800

• Processzor: Intel Pentium 4 márc. 0 GHz / AMD Athlon x64 4000

• Memória: 1 Gb

• Merevlemez: 3Gb

A játék szindikátusok a Arkon online, meg kell telepíteni a programot - az ügyfél, a letöltési linket, amit kap a regisztráció után. Csak ne felejtsd el frissíteni az illesztőprogramot a videokártya.

Vegyél részt a játékban szindikátusok a Arkon alábbiak szerint. A helyszín a játék nyomja meg a gombot "Create Account". Ezután írjuk be:

• Az Ön e-mail (ez be fog jelentkezni)

• Jelszó

• kódot a kép.

Ha felkérik, hogy játszanak egy barátjának, írja be a nevét az oldalon, vagy ajánló kód. Nyomja meg a gombot "Create Account", és, hogy egy levelet a visszaigazolást a regisztráció. Töltse le és telepítse a kliens - szindikátusok a Arkon és a regisztráció befejeződött.

Szindikátusok a Arkon online játék kezdődik karakter kiválasztása. A játékban két tábor. Neovitaly, hívei faji tisztaság öltözött erős harci exoskeletons és parancsok egy sereg robotok.

Implantáló átrendeződnek az akarat és a szeszély, a legfantasztikusabb implantátumokat. Úgy tűnhet, vicces, és talán ijesztő: neovitaly versenyt erősen páncélozott enyhén öltözött, fürge és gyors implantátum.

Játék Online szindikátusok a Arkon kínálja a következő karakterosztály:

• Neovitaly - pszionikus, felderítő, mérnök.

• implantáló - bionika, gyilkos lejátszó.

A játékot online szindikátusok a Arkon különösen érdekes, mivel a "mágus" - Psionic vagy bionika. Persze, ők nem varázslók, és fegyveres a legújabb eredmények a tudomány és a technológia. Defender mérnök - erős közelharci egységek. Killer és cserkész - ügyes és veszélyes Rangers.

Minden játék karakterek két fontos jellemzője:

• karizma (határozza készségek)

• kitartás száma (élet-és hasznosítási arány).

Szintén minden osztály a maga sajátos, egyedi paramétereit.

Charisma és kitartást növelni kell szivattyúzással a hős, vagy vásárol implantátumok és exoskeletons.

A boldog legyen, és valóban játszani szindikátusok a Arkon, akkor meg kell vizsgálni a fát a harci képességek, jellemző az egyes osztályokra. Összefogás a soraiban olyan párt, akkor még több hasznos készségeket.

A játék négy változata harci

• közelharci,

• támadás a távolból

• szellemi kick

• passzív védelmet.

Kiválasztásához egy dolog, tehát racionálisan osztja tapasztalat. Példa harcosok: gyors és fürge ranger karddal és két kést, vagy mérnök az exoskeleton, a pszi-Guns Blazing.

Elején a játék, hogy segítsen a tanulás játszani szindikátusok a Arkon küldetéseket. Végre kell hajtani őket, hogy ásni a játék nagyon érdekes és izgalmas. Választhat a szigorú rend elemekkel a diktatúra a táborban neovitalov vagy banda implantátum, ahol minden egyszerű, őszinte srácok ugyanolyan könnyen, ami egy baráti beszélgetést, és okoznak végzetes ütést az ellenség.

Szindikátusok a Arkon Online regisztráció nyitja meg kapuit előtted egy fantasztikus, szinte hihetetlen metropolis Arkon befolyásos szindikátusok tapasztalt harcosok találkozunk, mint egyenlő, talál új barátokat, és akkor legyőzni az összes ellenséget.

Csalóka világában cyber-punk hős vár!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more