Könyvjelzők

Az Elder Scrolls 5: Skyrim

Alternatív nevek: Az Elder Scrolls 5: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim - számítógépes szerepjáték nyitott világban. Játék Elder Scrolls V: Skyrim folytatása korábban kiadott kiadásában játék sorozat The Elder Scrolls. Ez az ötödik verzió 2011-ben. Ha kedve támad egy csata az élet, és azt szeretnék, hogy hős legyen az állam, akkor ez a játék az Ön számára.

Egy izgalmas múló játék The Elder Scrolls V: Skyrim tanácsos követni a korábbi négy játék. Ahogy a történet kapcsolódik, a folytatása az események. És a rajongók sokkal könnyebb lesz játszani. Továbbá, mi lenne jobb tudni, a játék, azt ajánljuk, hogy indul el, elolvasása után ezt a felülvizsgálatot, aztán majd meglátjuk, Elder Scrolls V: Skyrim videó. Akkor megy az oldal és tud játszani Elder Scrolls V: Skyrim letölthető.

Műveletek játék kibontakozó tartományban Skyrim fantasztikus, amelynek székhelye a kontinens Tamriel. Ebben a kitalált világban bemutatott képviselői az állat-és a vízi világ, még mindig valós. És itt jelenik meg, az első, mint a névtelen főszereplő. De a jövőben, úgy tűnik, hogy már megölte a sárkányt a korábbi játékok és kifejti a hatalom és van Dragonborn. És a név Dragonborn.

A a játék, akkor szabadon utazhat egy meglehetősen nagy játék, világ, hogy vizsgálja meg az egész. Megbotlik a munkát, és Elder Scrolls V: Skyrim küldetések, hogy teljesítenek a módja annak, hogy a fő cél.

Az elsődleges cél a játék The Elder Scrolls V: Skyrim - legyőzni a sárkányt Alduin, a világ Eaters és megállítani helyreállítását többi sárkány.

A játék Elder Scrolls V: Skyrim páncélok és fegyverek rendelkezésre állása nagyon fontos. Végül is, a gonosz erők a riasztást.

A szint emelkedik csak a készségek javítására, bizonyos részük. Ebben a játékban van egy különleges képessége - a tehetség, hogy kap a készségek javítására.

A játék Elder Scrolls V: Skyrim játszani óvatosan, mert akkor kap a beteg. És ez csökkenti a képességeit. Vannak speciális betegségek: lycanthropy, vámpirizmusról, kannibalizmus. Határozza meg, hogy betegek vagyunk, akkor mások. Fognak kérdezni vezető kérdéseket. Gyógyítható segítségével templomok és szobrok vagy ital.

Frissítve itt harcrendszer. A karaktered harcol két kézzel. Így hatékonyan megvédeni magukat.

Játék 5 Skyrim Elder Skrols karaktered egy a céh

• társak,

• Sötét Testvériség,

• College of Winterhold;

• Tolvajok,

• Imperial Legion,

• Bard College,

• Blades.

Társak - zsoldosok, néhány közülük egy vérfarkas.

Dark Brotherhood - minden, ami maradt, az orgyilkosok.

College of Winterhold - gyűjteménye bűvészek, akik a legerősebb mágikus.

Thieves - képviselői a tolvajok.

Imperial Legion - vagy Stormcloaks. Válogatás a két fél az Ön számára.

Bard College - kalandos.

Blades - vagy Greybeards. A választás esik, amikor megnyerte a fő küldetés.

A játék készült magas minőségű grafika, támogatja misztikus hangulat, is segít ez a zene. Itt várják a segítséget. Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more