Könyvjelzők

The Fate of Nation

Alternatív nevek: The Fate of Nation

The Fate Nemzet Online - multiplayer böngésző alapú stratégiai játék bontakozik ki, hogy valós időben. Emellett a projekt nem igényel beruházást, így még mindig lehetősége van arra, hogy valódi pénzt keresni. Felzárkózás az építésügyi és fejlesztése saját városokat, akkor előre a logikai láncot évszázadok - a kőkorszaktól a jövőben. És összegezve minden az elmúlt színpadon akkor egyenesen az egyik csodája a világ. Ez az építési csoda, és lehet kapni akár pénzt, vagy in-game pénznemben. Amíg te magad rámutatni, milyen jutalmat neked a legjobb ajánlatot. The Fate of Nation játék ad a játékosok széles mozgásteret. A játék térkép mérete 1000-1000 sejtek nem csak bővíteni az épületet, hanem azt is, hogy végezzen felderítő idővel érezni egyáltalán kényelmes. Megnyomása után először a csodálatos világban, azt gondolhatja, hogy itt vagytok egyedül. De szükség van, hogy az első vizsgálat, talál sok szomszédok. És vannak beállítva kapcsolatban meg másképp. Valaki barátságos, valaki ellenséges. Így annak érdekében, hogy képes, hogy elérje, hogy mások, még mindig sokat kell - és megtanulják, hogy szerződést kössön, és tükrözik az agresszív támadást. Gyerünk! The Fate of Nation regisztrációs nyit a világ tele kaland!

Rendszerkövetelmények a játék meglehetősen szerény: az egyik a modern böngészők (Google Chrome, Mozilla Firefox, az Internet Explorer 9-i vische, Opera i Safari), és bővítése a kijelző kevesebb, mint 1280x800 (lehetőleg 1440h960). Sőt, a letöltött semmi. Látogasson el a helyszínen bármikor akár valaki másnak a számítógépet, akár egy mobiltelefon. Vegyél részt a játék The Fate of Nation a következő:

- Bevezette a beceneve,

- Találta ki a jelszót,

- Beérkezett e-mail cím,

- Kiegészítő adatok (választás a játék világában, egy kezdő, vagy tapasztalt felhasználó, a szín, a zászló, a nevét, a város, a kódszó igazi neve).

Összefoglalva, meg kell, hogy kattintson a "Csatlakozzon a játék".

Játék Fate of Nations-ben jött létre a stílus "civilizáció". Most már mester három korszakok - the Stone Age ókorban és a középkorban. Az alkotók ígéret, hogy hamarosan elérhető lesz, és a következő korszak - egy új idő, jelen és jövő. Minden korszak kíséri sajátosságai. Minden alkalommal, amikor megvan a saját speciális egységek, valamint a rendelkezésre álló épületek. És, persze, további mozogsz, annál jobb a kilátások. Például, a kőkorszakban dolog, amennyire csak lehetséges, hogy végezzen vizsgálatokat, hogy megakadályozza a versenytársak, hogy rögzítse azokat a területeket, ami hasznos lesz. Jellemző bevezetésével pénzt ókorban. Most, nélkülük lehetetlen tartalmaznia egység városi épületek, valamint meg kell tenni a kereskedelmi foglalkozik. Középkorban viseli örömhír, hogy végre hozza létre a nemzetet. Több játékos is összeáll, és folytassa a játékot egy zászlós vezetésével közös célok. Egy új virtuális idő nagyon hasonló a jelen van. Kihajtása kémkedés, lopás mindenütt előfordul, a légkör szennyezett ipari hulladék. De a gyárak, erőművek most erősödik.

Nézzük, mit kell ahhoz, hogy sikeres a játék The Fate of Nation. Mint már említettük, a tanulmány különleges helyet foglalnak el a játék. De ne aggódj, amit meg kell tölteni a drága időt. Egyszerűen adja meg, hogy mit érdekel, hogy a feladat, hogy az egységek és elküldi őket. Te csak arra várnak, híreket. Szintén a hűséges szolgái részesülnek azok, amelyek a saját rabolni a szomszéd, és hogy zsákmányt találni sejtek gazdag források. By the way, a forrásokat jelentősen növeli az esélyét egy jó fejlesztés. Ezek nem kötelező elem, de ha egyszer találkoznak, ne hanyagolja el a lehetőséget, hogy végezzen a bányászat néhány termékeny sejt. Források lehetővé teszik, hogy erősebb típusú csapatok, és persze, jobb lehetőség. Miután épített a város, akkor nem kell megállni. Éppen ellenkezőleg, a nagyobb városok alatt a hatalom, annál jobb. Játék The Fate of Nation érdemes szem előtt tartva, hogy minden cselekvés időt vesz igénybe. Például, hogy mozog csapatok egyik cellából a másikba igényel 1-2 percig, és az építőiparban az épület néhány óra alatt. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy valami baj. Így meg, hogy szemben a várost lépés csapatok, akkor lesz ideje felkészülni a harcra, illetve, hogy tegyen lépéseket, hogy megkötik megnemtámadási szerződést.

Érdemes megemlíteni, hogy a lehetőséget, hogy vegye fel az építőiparban a csoda a fény "Megalith" vyborot szükség. Kérdezd meg, hogy miért van szükség, és elég gond? Nos, ha nem kell a bónusz formájában igazi, akkor nyugodtan ülni!

Begin The Fate of Nation játszani, most, hogy teljes mértékben élvezze összes funkcióját a minőségi termék: a dinamika az események, remek grafika, hang mechanika, intuitív felületen, a képesség, hogy használja a taktika, a kényelem, abban az értelemben, hogy nem kell sok időt tölteni.

Legyen játék hozza meg egy igazi öröm!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more