Könyvjelzők

War2 Glory

Alternatív nevek: War2 Glory

Játék war2 Glory - ingyenes böngésző alapú stratégiai harci valós időben. Becoming részese a virtuális világháború akkor folyamatosan harcolni az ellenség, a tanulás, hogy összekapcsolják erők és fejlesztése taktikával próbálja bővíteni a csapatok. World War 2 Glory Online - olyan hely, ahol a csaták harcolt mindenütt a szárazföldön és a tengeren és a levegőben. Annak érdekében, hogy ütközések nem lehet elkerülni. Minél több, hogy a versenytársak valós szereplők, és a projekt sokat, mert a játék már lett nagyon népszerű. Küzdenek valódi emberek sokkal kellemesebb, mint hogy megpróbálja túljár vki eszén a mesterséges intelligencia. Ezek a harcok lehetővé teszi, hogy megtestesítik a legkifinomultabb, merész stratégia. Légy bölcs parancsnoka -, és akkor sikerülni fog!

Játék War 2 Glory lehet még minimális számítógép-konfiguráció. A rendszerkövetelmények interneten ez a termék nagyon szerény. Ha a számítógép csatlakozik az internethez War 2 Glory regisztrációs elviszi a lélegzetelállító világban, ahol a legizgalmasabb események követik egymást. Fiók létrehozása egyszerűen. Meg kell adnod egy felhasználónevet, jelszót, e-mail címét és a biztonsági kódot (képekkel). Egy másik ellenőrzés a játékban war2 Dicsőség azt akarja, hogy a kullancs a megerősítését elfogadta a felhasználói megállapodást. Gyorsan kitöltésével a szükséges mezőket, akkor betöltheti a parancsnok, és lassan kezdenek rájönni, hogy messzemenő terveket.

Ne feledje, hogy a siker ebben a háborúban sok tényezőtől függ: az állam a csapatok száma, katonák a hadseregben, a fejlettségi szint, a város bízott meg, tulajdonjogát ezek vagy más technikai eszközök, megbízhatóság során szerzett hírszerzési információk, valamint a szövetség , ami állt. Meg fogja kezelni a saját gazdaságban, és próbálja befogadni minden a legapróbb részletekig. Építése és fejlesztése a város - az egyik fő összetevője a játékmenet. Tehát mi jobb alkalom arra, hogy elegendő épületek és egyéb kérdések különleges figyelmet igényel. Tudnia kell, hogy ebben a zord világban, minden mindennel összefügg, és figyelembe elvégzéséhez küldetések, pénzt keresni, és tapasztalat, amely végül is fel lehet használni, hogy új típusú épületek a városban. Fennáll annak a lehetősége, és javítja a meglévő épületek. A legfontosabb dolog -, hogy pontosan tudja, mit akar, és törekszik a tökéletességre.

A War 2 Glory játék, meg kell, hogy a választás a két meglévő fél. Németországban és a Hitler-ellenes koalíció vannak kibékíthetetlen ellenségeskedés. A harcok, amelyek előforduló, zajlik képviselői között a két szemben álló frakció. Legyen szó akár egy igazi játékos vagy a számítógép katonák harcolni ő csak tapadó része, amely kizárja magát. Speciális előny vagy fasiszta lázadók velük szemben az emberek nem. Csak néhány különbség a technika és a megengedett épületek. Így a játék BaF2 Dicsőség ígérkezik érdekes, és a harc olyan közel az igazi is. Az az érzés, hogy minden történik a jelenben, elősegíti a jó grafika. Ő meleg hatalmas elemeket.

Szép, hogy elkezdesz játszani War 2 Glory , kapsz, hogy élvezze a hatalmas mennyiségű eszköz, amely célja szerint a rajzok akkoriban. Hiteles járművek és eszközök hadviselés második világháború keletkezik több, mint 40 egység. Minden fegyver megvannak az előnyei és hátrányai, és használatuk fontos eleme a stratégiának. Tehát vedd fel a fegyvereket óvatosan, mert a fő csaták - egy bölcs taktika. Ön képes lesz arra, hogy nyerni még az ellenség, amelyek potenciálisan erősebb, mint te. Ha sikerül felvenni a helyes viselkedést, akkor nyerni könnyen az első sor a rangsor játékosok.

Végül érdemes azt mondani, hogy lehet választani magadnak a játékstílusa. Tudsz harcolni önmagában, vagy csatlakozni semmilyen klán. Ennek része a szövetség fogja érezni magát nagyobb biztonságban, de, mint mondják, egy személyes kérdés. A játék jött létre, hogy pihenni utána, úgy, ahogy akarja! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more