Könyvjelzők

Warcraft 3: The Frozen Throne

Alternatív nevek: Warcraft 3: The Frozen Throne

Warcraft III: The Frozen Throne - számítógépes stratégiai játék, valós időben. Pontosabban a játék Warcraft 3 Frozen Throne mutatták be, mint a folytatása a harmadik része a kultusz játék Warcraft III: Reign of Chaos. Mielőtt kultusz játék milliomos. A fejlesztők, a cég Blizzard, minden erőfeszítést kiadta a játék, hogy csak néhány kisebb változás, hanem az adagolást. Csomózott új történet, de továbbra is a történet Warcraft III: Reign of Chaos.

Mint minden számítógépes játék, a játék Warcraft 3 Frozen Throne az internet a Warcraft 3 Frozen Throne video-és screenshotok, hogy azt javasoljuk, hogy vizsgálja felül, mielőtt kezdődik a játék. És elolvasása után ezt a felülvizsgálatot. Akkor is, ha egy rajongó a sorozat játékok. Akkor látogasson el az oldalon, és töltse le Warcraft 3 Frozen Throne.

Játék Warcraft 3 Frozen Throne Majd játszani egy karaktert több kampányt, ahol megadhatja, vagy inkább akinek válassza. Ebben a játékban egy kicsit megújult kampány - négy új kampány:

• "horror mélyéből"

• "Curse Avengers"

• "Lord of Darkness"

• "tüzes mélységbe."

"Terror a mélyből" - képviselői a Night elfek. Fejleszt bizonyos telek kapcsolódó gondnok Illidan

"The Curse of the Avengers" - Blood Elves (The Avengers). Alatt harcoltak a Inhumans - elfek és a hadsereg az Úr Garithos.

"Lord of Darkness" - képviselői az Undead. A telek körül forog a kép a Death Knight Arthas.

"Fiery szakadék" - harcosok kampány orkok. Támadj mindazok, akik ellenezték azokat.

A játék Warcraft 3 Frozen Throne hősök mind fantasztikus, kitalált fantázia alkotók. Elég, valamint az egész játék. Ön elmerül a világ nem létezik a valóságban lények. De a telek a játék érdekes és szórakoztató utazásra csábító és csatában.

Visszatér az ősi földeket Azeroth. És most vár a véres konfliktus. Vannak új karaktert. A világ egyre inkább komor, ijesztő és tele haraggal. Nem is csoda, miután egy ilyen kegyetlen harcos.

Ebben a játékban van egy bolt - egy kocsma, ahol lehet kapni semleges hősök. Minden népnek megvannak természetesen új egységek és egy új hős. Nyolc új típusú csapatok. Megváltozott a megjelenés és területek - a típusú épületek és tájak.

Ll is egy hatalmas különféle típusú páncélt és fegyvert minden karakter.

Játék Warcraft 3 Frozen Throne a legmagasabb minőségű grafika, kellően magas szintű karakterek rajzolása. Milyen sok móka egy világos és tiszta képet. Zenei kíséret párosul egy sikeres kombinációja, és mint éljenzés a játék során.

Göndör barátok, mert szükséges, hogy befejezze a munkát a játékban Warcraft III: Reign of Chaos, és lehetőleg ugyanabban a csapatban.

Merüljön el teljesen, és úgy érzik, a remegés a harci szörnyek, szégyent, hogy e cél elérése érdekében.

Siet játék Warcraft 3 Frozen Throne letölthető. És ez még nem a vég, várjon egy nagy folytatása! Sikeres játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more