Könyvjelzők

Wargame 1942

Alternatív nevek: Wargame 1942

Wargame 1942 online játék - ingyenes ügyfélszolgálati stratégia végre a böngészőben. Wargame 1942 játék - ez azt jelenti, hogy úgy érzi, a saját bőrét, mint a mi őseink is, hogy túlélje a második világháború. Legyél parancsnoka a földeket rendelt meg, vezetője a hadsereg és menj félelem, hogy a mészárlást az ellenséggel. Ne veszítsék el a reményt, hogy továbbra is a győztes, még a legsötétebb pillanatokban. Végtére is, az igazi hős lehet az egyetlen, aki kész harcolni a halál. Kényelmes és jól megtervezett interface játékmenet természetesen előnyei Wargame 1942. Vállalati Looki gondoskodik ami egy kényelmes játék a felhasználók minden korosztály számára. Ezek az asszisztensek segítik a rendszer, és egy jó tudásbázis. Tetszik, az elérhetőség, a játék világában.

Rendszer követelmények minimálisak:

 • Internet csatlakozás
 • Operációs rendszer Windows
 • 1 GB RAM
 • Processzor Pentium

Ha létrehozott egy fiókot a cég korábbi projektek Looki újra regisztrálni Wargame 1942 nem szükséges. Azonban a kezdők biztosítania kell a szükséges információkat, töltse ki a megfelelő űrlapot a weboldalon a játék:

  1. A becenév
  2. E-mail
  3. Jelszó
  4. Fogadja el a felhasználói megállapodást

A regisztráció után a játék Wargame telt el 1942-ben, akkor átadta a kiindulási összeget, és a föld, amelyen otthont. Próbálja bölcsen befektetni a pénzüket a fejlesztés az első hadsereg. Idővel alakul földterületek. Ez lehetővé tenné a harisnya dízel-és más üzemanyag típusok. Szükség esetén a "fekete arany" átalakul pénzt. Érmék hasznos felvásárlási szükséges felszerelés arzenálját és egyéb hasznos dolgokat. Lőszer játék Wargame 1942 sugallja választották pisztolyok és géppisztolyok, kézigránátok, mellények, fáklyák és még a készletek. Nincs háború nem a vas, hanem a diplomáciai készség, valamint a gondolat-play játékra helyezte a módja annak, hogy győztes szerepét.

A parancsnoknak meg kell találni az erőt, hogy több szempont szerint vezérlik. Kifinomult gazdaság létrehozott termelési harci egységek, katonai technológia kutatási szervezet, kiegyensúlyozott épület a szükséges objektumokat - sikeréhez jövő győzelmet. Enemy és megpróbálja fogd meg tulajdonú terület. Ne adj neki egy esélyt! Erős hadsereg, légierő, haditengerészet és a védelem nem engedi az ellenséget, hogy elérje célját. A teljes érzi magát, milyen meleg a katonai esemény eltűnik immunitás, hogy a Wargame 1942 böngészős játék adta oklimatizatsii először a játékok világában.

Host katonai bázist kell érdekli elsősorban az az épület a vezérkar. Ezután meg kell gondolni, más tárgyak, amelyeket hagyományosan osztva ilyen típusú játék nem

 • Resource (Lakossági, több családi házak, egyetem, olajfúrótorony, bányák)
 • Military (laktanya, Lövészterepek, hulladéklerakó, fegyver gyárak, Főigazgatóság, a Secret Service)
 • A gazdasági (gyárak, bankok, bevásárlóközpont)

Resource építési engedély

 • Háború utáni
 • A szükséges oktatás
 • Részlet az értékes erőforrásokat

Kereskedelem

 • Beállításához a pénzáramlás
 • Pénztakarékos
 • Hogy a legjobb üzleteket

Köszönhetően a katonai épületek lehetővé válik

 • Gyártása fegyverek
 • Protection Organization területen
 • Képzés ügyes szerek

Csak abban az esetben megfelelő prioritások szédítő sikere lesz a büszkeség. Kell egy egyensúlyt a fejlesztés a katonai komplexum, a termelés szükséges erőforrásokkal és pénzügyek.

A játék világ örömet, hogy minden, amit csinálsz. Örülök, hogy a központ a prototípusa, úgyhogy marad létrehoz egyfajta valóság. A falon bekeretezett térképekkel, jelentések, diagramok információkkal korábbi csaták. Az ilyen légkörben, valamint testvére képernyőn, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan megtanulják az előnyt az ellenség, van, hogy a megfelelő döntéseket, és gyors. Ne félj, hogy végezzen gyors manővereket. A rendszer a jutalmak és ösztönzők fel a hangulatot, ami inspirálja, hogy meghódítsa az új magasságokba.

Ha fáradt egyedül próbálja megnyerni, csatlakozik a szövetséghez. Így talál hasonló gondolkodású és megbízható társa.

Meg kell említeni még egy játékban. Ott meteorológiai központ, amelyen keresztül szabályozni az időjárást. Ezután a hatását az időjárás eredményéről szóló csaták, mindenki számára ismert. Igaz, hogy ilyen furcsa dolgok lehetnek miután befektetés gyémántok (valós), vagy játékpénz.

Játék Wargame 1942 - azt jelenti, hogy a vizsga sikeres letétele a háború, türelmét a lelked, és úgy érzi, az öröm, a saját hatása a történelem. Gondolod, hogy a fogak, ha szüksége van rá? Nem érdemes találgatni, nézd meg a saját tapasztalat. Legyen Fortune mosolyog rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more