Könyvjelzők

WarSide

Alternatív nevek: Varsayd

WarSide játék - fantasztikus fantasztikus Action MMORPG a legjobb kombinációja szerepjáték rendszert és taktikai shooter. A hatalmas univerzumban forr háború között, a három vállalatok. Ez az ügyfél játék, amelyben a játékosok kihívást egymást, és próbálják bebizonyítani ártatlanságát a legtöbb kreatív csapat csaták. Ki kell választani egy oldalon harcolni azért, amit akar, és képes azonnal ugrik a csetepatéba. Nem unalmas várni! Minden nagyon dinamikus és változatos. A WarSide az online kell majd igazán aktív életmód! Ajánlatok a különböző játékmódot, a képesség, hogy hozzon létre egy karaktert, hogy megfeleljen a stílus, a rugalmas fejlesztési, az eredeti harci térképek, szép fegyverarzenál és sok más szép pillanatokat. Vegyen részt egy lelkes ellenzéki hit a képessége, hogy nyerj!

A játék WarSide ügyfélnek kell telepíteni. A telepítés sikeres, és a játék nem fogja elmulasztani, ha a számítógép megfelel az alábbi követelményeknek:

- OS Windows XP/Vista/7;

- Pentium 4 / Athlon vagy nagyobb

- Videó Nvidia GeForce FX 5200 / ATI Radeon 9500 / Intel GMA 950 (i945G) ilivyshe

- 1 GB RAM-mal és 1 GB szabad hely a merevlemezen.

Valósítanak telepítése szükséges WarSide regisztráció. A regisztráció, meg kell adnia a következő adatokat: e-mail, fórum, a jelszó (a visszaigazolást). Ezután ellenőrizze a játék megköveteli WarSide átírni a fenti szavakat. Ezután meg kell nyomni a "Register", ami megerősíti hozzájárulását híreket és elfogadása a szabályokat.

Lejátszás Majd WarSide karakter, akinek megjelenése hoz létre saját. Nem csak úgy dönt, az arc, a haj, de díszíteni hős hegek vagy tetoválás. Azt is meg kell választani egy három háborúzó állam. Lássuk, hogy néznek ki. Zetta Corporation sikerült nem csak létrehozni monopóliumot az egyik bolygó, de végül bővítette a befolyása sok más bolygókon. Capital itt van a város, de a megszállt területeken hatalom vezetője Tyler ODSs nem kevésbé erős. Prédikál elismert vállalat totalitárius kapitalizmus. Vannak jól fejlett fényenergia kémiai és nehézipar. Állam képviselői inkább elterjedt az egész galaxisban annak hatása a piacokra és nyersanyagforrások. Galactic önkormányzati dolgozók és mérnökök a Free Space - megjelent a műholdak, a gázóriás Colossus társadalomban. Egyenlőség uralkodik itt. Proletariátus és értelmiségiek próbálja megtalálni kompromisszumokat élni békében és harmóniában. Capital itt - Tween és vezetője a község is Radin. A legfejlettebb technológia - könnyű és nehéz fizikai kémiai. A lakosság az állam álma egy kiegyensúlyozott élet gond nélkül, és lehetőséget, hogy megfeleljen a sürgető igényeinek minden állampolgár. New Empire - arisztokrata ország fővárosa Eden. Képviselői a Birodalom kész támogatni minden módon vezérük Ilnura, hogy ha erő megragadta a trónt apja. A helyzetet súlyosbítja az a tény, hogy az, hogy tudja, a Galaxy nem vette, mint egy uralkodó. Sért ez a tény arisztokraták hajlandó mindent megtenni, hogy más eredményt bizonyítanak. Úgy vélik, hogy a vezető képes létrehozni egy abszolút monarchia, amely alapján a feudális-piaci kapcsolatok. Fejlesztése a könnyű és nehéz fizikai energia technológiák, a lakosság az állam általában eléri a második aranykor. Kedves játékosok, a választás a tiéd! Önnek jogában áll, hogy csatlakozzanak, akiket jónak látod.

Karakterek váló WarSide játék, akkor tartozik a négy osztály. Akkor lehet egy gárdista, a zsoldos, vagy arctalan vadász. Különböznek egymástól nem csak megjelenésében, hanem egyedi képességeit. Minden karakter van felruházva a kezdeti jellemzők és a feladat - a szivattyú őket. Is kapható, hogy válasszon egy specializáció az ízlése. Teljesítése PvE küldetések és vesz részt a PvP csaták, akkor a tapasztalatok gyűjtése. By the way, egy harc tart: 10 - 15 perc alatt. Minél több erőfeszítést kifejteni, a kézzelfoghatóbb eredményeket.

Játék Varsayd ajánlja, hogy ne csak a harc a többi játékossal, hanem tanulni, hogyan kell építeni a kapcsolatokat. Meg kell csatlakozni egy csapathoz, főleg azért, mert a fejlesztés a telek miatt a csapat csaták. Az is lehetséges, hogy meghatározzák a kereskedelmi kapcsolatokat. Tudod, hogy tranzakciókat segítségével aukciós vagy levélben.

Mivel a játék elterjedt modell szabad-2-play, hogy szórakoztató áll az Ön teljesen ingyenes. Vegyenek részt érdekes gyakorlat a szabadidő - és akkor felejtsd el, milyen unalmas! Mi csak szeretném, ha egy kellemes élmény, és sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more