Könyvjelzők

Wartune

Alternatív nevek: Wartune

Játék Wartune - ingyenes MMO RPG stratégiát, amely elemei a társadalmi stratégia és a szerepjáték. A lenyűgöző világa fantasy író Wartune online játék lesz, hogy a játékosok úgy érzik, az a bűvész szerepét, a lovag vagy íjász. Jelentése Wartune online játék az, hogy a városi ellenőrzés alatt, és hogy a forrásokat épületeket építeni.

Mielőtt a játékot Wartune, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128MB. Vegyél részt a játékban Wartune nem vesz sok időt és egyszerű:

1.                   A főoldalon, válassza ki az elemet " létre venni ";

2..                   Kérjük, adja meg becenevet,

3.                   Enter e - mail

4..                   Írja be a jelszót, és erősítse meg azt,

5.                   Adja meg a születési dátumát,

6.                   Válassza « be » Wartune és regisztrációs vége.

A Wartune Online veszi a szerepét a hős, amely egyesítik megadhatja magát egyikébe tartozó három különböző osztályok. Osztály határozza meg a játékos képes, ő lesz a csaták során a Wartune online játék, míg a padló - ez teljesen a személyes választás. Ha egyszer lesz egy játék Wartune, akkor hozzáférhet néhány a küldetést, hogy adott neked, mint az eredeti tankönyvet. Kezdetben, a játékosok megtanulják, és fedezze fel a világot, és harcba csaták Wartune online játék. Ön képes lesz játszani Wartune és viszont támadni egymást automatikusan, amíg valaki fel nem adja először, amikor az lemerül, bár a játékos is tudja használni a képességeit is szerzett, általában van egy erős, vagy különleges hatások. Fejleszteni, mint a játékosok a játék Wartune interneten, akkor van esélye, szdavat további csapatokat a csoport, amely meg fog támadni automatikusan.

Miután az első küldetést, és harci intelligencia Wartune online játékosokat a városba, és azonnal vigyük a szárnyai alá. Ebben a szakaszban a játék lesz építeni a várost valuták és a beszedett összeg. Wartune történet online játék ebben a szakaszban nagyon hasonló az ilyen stratégiákat.

Abból a szempontból a társadalmi funkciók Wartune játék valós idejű chat. A játékosok is használja a speciális tételek, mint például a "hangosbeszélő" a sugárzott üzeneteket a többi játékos. Ez a funkció nagyon hasznos lesz felvételekor céh tagjai Wartune az interneten, de a nagy száma, akik ténylegesen használják ezt a szolgáltatást, azt mondják, hogy használhatatlan.

A valós idejű chat, játék Wartune online játék is hozzá egymást, a barátok listáját, írja be a céh, hogy működjenek együtt a különböző munkahelyek. A játékban Wartune is eleme nyomon követése, azaz a az Megtudhatja, hogy milyen céhek és játékosok versenyeznek.

Általában Wartune online játék egy nagyon jó játék, valamint az intenzív stratégia. Game Wartune , persze, nem a tökéletes játék, de a történet kétségkívül megérdemli, sokkal nagyobb teljesítményt, mint a többi versenytárs a szociális háló. A játék tartalmaz egy csomó tartalom a játékot, hogy megadja neked a lehetőséget, hogy vizsgálja Wartune online játék a hosszú idő, és így Wartune Online érdemel játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more