Könyvjelzők

Játékok Sea Battle on-line MMORPG

Még azok is, akik megingott a víz, vagy nem tud úszni, nem szenvednek izgalmas ingyenes online MMORPG játék Battleship. A játék elkezdéséhez, menjen át egy gyors regisztráció, és lehet menni az út. Rendezzük a csata az óceánban, kontrolling csatahajók, cirkálók, korvett, tengeralattjárók. Készítsen torpedó, akna állítani, át útvonalak, megtöri a frontvonalban. Használja eszközök felismerni az ellenséget, és tapintás az alján a jelenlétét külföldi min. Különösen vonzó kalóz téma, ahol vitorlások vannak felszerelve fegyvereket, és próbálja meg egy idegen felszállt.
Csónakázó emberek megtanulták az ókorban, hanem egy nagy hajóépítő kezdődött a középkorban. Játék csatahajó Online MMORPG játszani ezt a témát különböző szögekből, és ha egy romantikus, szeretni fogja a szörfözést a tenger a karakterek a virtuális játékok képviselt sokszínűség. • Részvétel a háborúk Építve alaptémája ezek a szerzők nem hiányzott kísérője, és még a háború alatt, akkor lehet építeni vagy vásárolni cirkáló, csatahajó, tengeralattjáró. Ez a folyamat az összes játékidő után minden egyes sikeres munkát kínál új lehetőségeket. Meg kell erősíteni páncél hajókon vannak felszerelve, nagy hatótávolságú fegyverek, a változás, hogy a motorok erősebbek, bérlet legénység és újra csatába menni. Felfedezni valami új, kívánatos lenne, hogy megpróbálja, hogy ültessék át a gyakorlatba. Tisztelői és rajongói kalóz téma is van valami meglepetést. Együtt a csapat nagyszerű hajósok megy a kincsvadászat, miután a kártyát az áhított piros kereszt. Stock fel a hosszú útra hordó rumot és aranyat, és ha van, hogy elérje a tengerparton, még a kalózok nem veti meg az építőipar, az erőforrások kiaknázása és a kereskedelem. De ahogy a banda a gengszterek közel rablás, támadás a kereskedelmi hajók, és hogy az értékes árut. Most akkor valamit eladni, és a szélesebb körű piastres hogy megvásárolja a szükséges anyagok, berendezések, termékek és még mindig kell felvenni a segítőkész emberek. A birodalmában élő óceáni színes ízletes hal, egész kertekben nőnek az algák és korallok. Egy ideig, megcsodálhatja a rendkívüli kilátást, de ne feledje, hogy van egy különleges küldetéssel: katonai vagy tudományos. Sea téma kreatív megközelítése létrehozásakor a játék, így minden néz lélegzetelállítóan gyönyörű. Akkor gyere fel a nevét a hős, hogy az ő személyes jellemzőinek és az egyéni megjelenést. Legyen ez észrevehető és kreatív, mert akkor az arcáról hosszú út áll előttünk, kiegészítve a misszió. A játékosok is élvezhetik a különböző típusú csaták, beszéd ellen virtuális ellenfelek és az emberek. Ötvözi céhek és klánok segít különböző szakaszaiban a folyosón, mert néhány feladatokhoz szükséges kollektív részvételüket. Minden esemény kíséri speciális effektusok és eredeti zenét megfelelő pillanatot, ami egy bizonyos hangulat a játék.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more