Könyvjelzők

Érintett Zone

Alternatív nevek: Érintett Zone

Érintett körzetben Online - fantasztikus multiplayer játék egy ingyenes kliens, amely szállítja a felhasználók a jövőben. Különben is, meg fogja találni magát nem csak 2025-ben, ami kritikussá vált az emberiség miatt akut hiány az energia, de válhat a kutató párhuzamos földi világban. Lesz parancs erő zsoldosok, és próbálja meghódítani ezt a nagyon világot. Úgynevezett Zone világ egy nagy értékű - kék kristályok. Birtokában rendkívüli tulajdonságai kristályok fontos megoldására az energia probléma, hogy sok bátor mer, hogy megpróbálja bejutni a zónába, a portál a Nikola Tesla. De ha az egész dolog az volt, hogy megtalálja a módját, hogy egy párhuzamos világ, ezért is kell, hogy megszüntesse ellenfelek megjelenő az úton, és éhes, mint te, hogy az első ebben az esetben. Plusz egy mutáns szörnyek, majd elérni a kívánt beavatkozni. Meg kell többször vegyenek részt a harcokban, és a maga módján. A érintett körzetben játék, akkor kap a világba, ahol a kegyetlenség - ez normális, és nincs helye kompromisszumnak. Gyűjtsd össze minden bátorságát, és meghódítsa párhuzamos világ!

Megjegyzendő, hogy a játék kell néhány paramétert meg kell felelniük a számítógép. Minimális rendszerkövetelmények a játék: Processzor Intel Core i3 harmadik generációs (1. 33Ggts), vagy azzal egyenértékű AMD, grafikus Intel HD Grafikus vagy 4000 NVidia GeForce GT vagy 440 AMD Radeon HD 4000 és 3 GB RAM-mal. Telepítheti az ügyfél, amint átmennek a check-érintett körzetben. Meg kell, hogy a kérést, hogy részt vegyenek a játékban, tájékoztatva az e-mail címét. Miután a saját számlára, folytassa a kedvező időt létre a karaktert. Ön választja ki, ahogy a parancsnok, és akkor lehet játszani érintett körzetben. A nem, a test, szín, életkor és arcvonások - minden egyedi előírásoknak. Van egy lehetőség, és az automatikus kiválasztása, de a legvalószínűbb, akkor lesz elégedett, hogy saját hős. Mellett a fenti paraméterek, akkor adja meg a nevét és válasszon egy életrajz. Apropó, nem kell rögtön azt mondják, hogy van egy lehetőség, hogy csatlakozzon a négy meglévő vállalatok. Nézzük meg őket közelebbről.

Commandos (specializáció - Sniper Aknakereső és Scout) - kiváló cserkészek, a különböző gyors reagálás és a mobilitás. Küzdelem őket a távolság nem jelent problémát -, hogy páratlan az ilyen csaták. A fő fegyver kommandós támadás és a mesterlövész puska, gránátok és aknák. Emellett ügyesen használja harci herék, és tudja, hogyan kell a vonat kutyák feltárása.

Tűz támogatás (specializáció - szerelt gránátvető, rakétarendszer, géppuska), mint az előző vállalatok jól megélnek a harcok a távolban. Ennek előnye - a hatalom és a képesség, hogy a legtöbb kárt. Javító osztályok jó szövetségesei, mivel nem tudják tartani olyan erős magukat elvtársak. Használati tűztámogatási fegyverek - szerelt gránátvető, gépfegyverekkel és rakétarendszer.

Nehéz gyalogság (specializáció - nehéz géppuska, lángszóró és a gránátvető Drum) hatékony során a támadás az ellenséges pozíciókat. Ők egy kicsit lassú, de erős páncélt és nehézfegyverek kompenzálja a kisebb hibákat. Mint annak érdekében, hogy szünet, és a védelmi, a kulcsfontosságú területeken, nehéz gyalogság - nagy. A fegyverek - puskák, nehéz géppuska, lángszóró és a gránátvető dob.

Assault gyalogság (specializáció - Assault puska, támadás puska, kézigránát) - sokoldalú harcosok. Ők egy nagy támogatást, a többi a támadó erő, az aktív és a védelmi, valamint a támadások során. Fegyverzet megfelel a szakirányok.

Ön is csatlakozhat bármelyik osztályok vagy hozd létre a saját erő. Az érintett Zone játék, és lehetővé teszi az ilyen álom, hogy még több szenvedély harcolni a legfontosabb területek a stratégiai térkép a világ. Ami a fegyvereket, amelyeket használni fognak, ki kell emelni, hogy az egészet felülvizsgálat tárgyát képezi. Ez azt jelenti, segítségével a különböző modulokat, hogy a ruhát még hatékonyabban.

Mivel része egy hatalmas sereg nem szabad elfelejteni, hogy vigyázzon, hogy ne csak a közérdekű, hanem elsősorban annak fejlődését. Majd szivattyú a karakter, egyre paraméterek, mint erőt, egészséget, pontosság, hatótávolság, kitartás, intelligencia, és mások. By the way, minden szükséges információt a karakter jelenik meg a személyes aktájában. Amellett teljesítménymutatók itt van Csata statisztika, díjat kapott, a teljes életrajz.

Az érintett körzetben az interneten talál sok érdekes dolgot, minden egyes eltelt a csata sokáig emlékezni fogunk. Siess, hogy csatlakozzon a játékos közösség, és ízlés élet postapokalipsticheskom világon!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more