Könyvjelzők

Apokalipszis 2056

Alternatív nevek: Apokalipszis 2056

Apokalipszis 2056 Online - ingyenes körökre osztott stratégiai játék. 2056, Föld megragadta világvége katasztrófa a katasztrófa, a nép elvadul, erős hő nem kímélve senkit sem. Antarktisz - a hely, ahol a megmaradt lakói a bolygó legalább képes életben maradni anélkül, hogy gyakorlatilag semmit sem élni. Valaki felvet egy forgatás tombol, és aki békésen folytat bányászati ​​források.

És te? Azt akartam, hogy megtapasztalják a világot, miután a globális katasztrófát?

Apokalipszis 2056 játék online játék gond nélkül kínál ilyen rendszerkövetelmények:

• átlagos számítógép beállításait,

• intrenet hálózati kapcsolat.

Ha már elviselhetetlen, és azt akarom, hogy játsszon az Apokalipszis 2056 vizelési formalizálása a játék. Regisztrációs Apokalipszis 2056 nem tart, nagyon egyszerű és gyors. Főoldal ellenőrizze az adatokat:

1. látogasson el a hivatalos honlapján a játék Apokalipszis 2056,

2.. válassza - regisztráció,

3. adja meg a nevet a jövőben a karaktered,

4.. válassza ki a padló,

5. A javasolt osztályok, olvasni róluk információt ukazhaite, ahol szeretnénk, hogy áll,

6. Válassza ki a versenyt, amelyben be;

7. Jelölje ki, ha elolvasta és elfogadja a feltételeket az üzletszabályzat,

8. majd kattintson a - jel.

És most, hogy itt van. Ijesztő látvány - nem a gyenge a szíve. Most a feladat egyszerű: életben maradni ebben a világban az erőszak. Mint már említettem az Apokalipszis 2056 játékban lehet játszani az egyik a három javasolt osztály:

• katona

• Előre;

• Scout.

Soldier - sokoldalú, pontos osztályú vadászgép a nagy csaták a középtáv. Okoz mérsékelt károkat. Ügyes fegyverekkel minden formáját. Nem erős páncél.

Assault - jó elkövetkezendő közelharci. A készségek birtoklása kések. Ami súlyos károkat. A legerősebb páncél. A gyenge oldala - sebezhető nagy távolságokra az ellenség, de van egy jó kínálat életét.

Scout - elvégzésére alkalmas távoli csata - gyors és agilis. A tizedik szinten tartja a mesterlövész puska. Van könnyű páncél, bár nem erős közelharci, de a legjobb a nagy távolságok.

Is Apokalipszis 2056 játék kínál választani faj

• Homo;

• DOE,

• Eco.

És amellett, hogy megfelel a helyszínen, mi legyen a következő: a termelés, karakter, készségek, kártya, kereskedelem, klánok, chat, küldetések, fegyverek, páncélok, implantátumok, szörnyek, tippek és a világtörténelemben.

Természetesen, miután az esemény a világ egyes lények, amelyek feltétlenül zavarja a mindennapi életben - szörnyek.

Védelmében, csaták és foglalkozások termelés akkor meg kell adni a feladat végrehajtása, amely kap egy promóció.

És az úton, amely csatába menni, meg kell, hogy vagy dobja magát a kérést vagy meghívást kapott más felhasználók számára.

A játékot online Apokalipszis 2056 elég szórakoztató. És hála a kiváló minőségű, fényes grafika - reális karakterek, szörnyek, és az egész világ katasztrófákat követően. Úgy tűnik, valamint a karakterek tapasztal mindent.

Lehet navigálni a játék folyamatát.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more