Könyvjelzők

barbárok

Alternatív nevek: barbárok

Strategies - az egyik legkedveltebb játékmûfaj. Sok lehetősége van arra, hogy a projektben saját ötleteket valósítsanak meg egy kis virtuális világ fejlődéséhez. A barbárok egy kalandjáték. Világos és dinamikus, egyszerűen nem hagyhat közömbös. Ezeknek a földeknek már régóta szükségük van egy vezetőre, és végül a horizonton vagytok!

Ha kezdődik a játék ismerete

Ez egy nagyszerű böngészőprojekt, melynek megkezdéséhez nem kell több gigabájtos ügyfélprogramokat letölteni és telepíteni. Az egyetlen feltétel, amellyel eleget kell tenni, mielőtt elkezdené játszani a Barbara regisztrációban. Az orosz felhasználókhoz igazodva az interfész egyszerűsíti a fiók létrehozásának folyamatát. Jobb a főoldalon - regisztrációs űrlap.

 1. Az első sorban adja meg az érvényes e-mailt.
 2. A második szabad mezőben rögzítsen egy egyedi jelszót a személyes fiókod eléréséhez.
 3. Az utolsó sor a bejelentkezéshez.

Ha nem akarja a fentieket teljesíteni, egyszerűen jelentkezzen be a játékba a Facebook-fiók adatai segítségével. És azok, akik valaha is foglalkoztak a Plingával. com, és akkor is beléphet a játékba korábban regisztrált adatokkal.

A játék folyamatának kezdete

Bár a barbárok játék elég egyszerű és egyszerű, érthető és alapos tanulási folyamatsal kezdődik. Szóval, te egy nemes barbár vagy, egy nagy harcos, aki a földjeit fejleszti, megvédi és harcol minden gonoszsággal a térségben. Mindezt nagy felelősséggel kell megtenni, mert egy kis falusi lakosok jóléte most már öntől függ. Néhány épület a földön már létezik. A falu szíve kastély, ezért különös aggodalommal kezelje. Ne felejtse el rendszeresen javítani az összes épületet. Tehát hatékonyabbá válnak, és sokkal több előnyt és nyereséget fognak hozni.

.És nem hiszem, hogy hadsereg nélkül játszhatsz barbárokat. Gyűjtse össze a hatalmas harcosokat, és rendszeresen képezze őket. Minél többet fogsz kezelni a hadseregeddel, annál erősebb és versenyképesebb lesz, és annál rosszabb lesz az ellenség szemében, és minél többet fogsz nyerni. Egy másik fontos feladat a földek gondozása és fejlesztése. A szabad területen rendszeresen megjelenik a sziklák és a gyomok. Távolítsa el őket, bónuszokat kapva. És hogy kibővítse befolyási területét, fedezze fel az új földeket, és ha lehetséges, foglalja el őket.

A Varvara-ban nem kell unatkozni, a rendszer folyamatosan feladatokat ad ki. Megismerheti őket a bal oldali panelen. Az egyes küldetések áthaladásához anyagi jutalmat és értékes tapasztalati pontokat kaphat a további fejlesztéshez. Minden, ami a fejlesztéshez szükséges, a boltban vásárolhat. Az itt felsorolt ​​termékek több kategóriába sorolhatók:

 • forrás,
 • védelem,
 • támadás,
 • decor;
 • shield;
 • kincs

A Varvara Game

főbb jellemzői és erőforrásai

Minél többet játszol, annál többet érhet el a fejlesztésben. A játékosokra jellemző főbb mutatók a következők:

 1. Kristályok - a pénznem, amelyre jobb játékobjektumokat vásárolhat.
 2. A munkások nagy segítség. Jól ismerik a különböző technológiai folyamatokat.
 3. A fa az építéshez szükséges erőforrás.
 4. Érmék - a fő játék pénzneme.

.Válasszon online barbárokat, hogy minél több tapasztalatot szerezzen. Ez segíti a szintek frissítését és az új termékek és tárgyak nyílt hozzáférését.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more