Könyvjelzők

Harcos csillagok

Alternatív nevek:

A Brawl Stars az egyik legnépszerűbb MOBA-játék mobil platformokon. A grafika vonzó és nagyon színes. A karakterek gyönyörű hangúak, a zene vidám, kellemes hangulatot teremtve a játékban.

Biztosan szeretni fogod a Brawl Stars játékot, nincs idő unatkozni a játékban.

Módok sok:

  • Gem Grab 3v3 csata harc két baráttal az ellenséges csapat ellen
  • Showdown szóló vagy duó túlélőcsata, királyi-szerű
  • Brawl Ball 3 for 3 focimeccs, amelyen meg kell mutatnod tudásodat ebben a sportban
  • 3v3 fejpénz pusztítja el az ellenfeleket, hogy csillagokat szerezzen, a legtöbb csillaggal rendelkező csapat nyer
  • 3v3 Rablás törje fel az ellenséges csapat széfjét, ne hagyja, hogy az ellenség betörjön a széfbe
  • Championship Challenge eSport verseny játékon belüli minősítéssel
  • Különleges események, időkorlátos speciális PvP és PvE módok

A fejlesztők igyekeztek megbizonyosodni arról, hogy sokféle szórakozási lehetőséget biztosít a játékban.

A játékban a leghihetetlenebb képességekkel és harci technikákkal rendelkező hősök hatalmas gyűjteményét gyűjtheted össze.

Fejleszd képességeiket és fejleszd képességeiket egyéni élménykártyák segítségével minden karakterhez.

Tapasztalatkártyák és hőstöredékek beszerzéséhez nyitott ládák, melyeket csatákban és versenyeken való részvételhez lesz lehetőséged megszerezni. Ha szeretné felgyorsítani a fejlesztést, valódi pénzért vásárolhat ládákat, de ez nem szükséges, egy idő után minden tartalmát megkapja.

Nem mindig az, amire szükséged van a ládákból, de ez csak még érdekesebbé teszi a legritkább hősök beszerzését és szintre emelését.

ajánlat minden nap frissül a játékon belüli boltban. Ezek egy részét játékon belüli pénzért adják el, néhányat pedig csak pénzért lehet megvásárolni.

Ne felejts el belenézni a játékba, ha komoly sikereket akarsz elérni, időbe telik.

napi nyeremény biztosított a belépéshez. Ha a hét folyamán minden ilyen nyereményt begyűjtött, akkor értékesebb heti ajándékot kap. Van egy havi legértékesebb nyeremény is, amelyért egyetlen napot sem kell kihagynia.

Különleges versenyeket rendeznek egész évben az ünnepekre, amelyeken lehetőség nyílik egyedi tárgyak és hősök megszerzésére. Máskor ez a tartalom nem érhető el, ne hagyja ki az ilyen eseményeket.

A játékban hihetetlenül sok a legfantasztikusabb hős, kiválaszthatod azokat, amelyek a legjobban tetszenek, és fejlesztheted őket a játék során.

Sok játékos rendszeresen látogatja a játékot a világ minden tájáról. Megismerheted őket, hogy együtt harcoljanak az ellenfél csapatai ellen. Vagy lehetősége van arra, hogy meghívja barátait a játékba.

Ne felejtse el frissíteni a játékot. Folyamatosan bővül a tartalom, amiből már most is sok van, ezért nem fog menni minden hőst és felszerelést összegyűjteni nekik. Több évig játszhatsz, és ez nem zavar.

Brawl Stars ingyenes letöltése Android rendszeren, lehetősége van az oldalon található linkre kattintva.

Sok móka és szórakozás vár rád itt! Telepítse a játékot azonnal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more