Könyvjelzők

Fekete Corsair

Alternatív nevek: Fekete Corsair

Game Black Corsair tengeri kalandokhoz

A virtuális világ most, és arra törekszik, hogy a játékosokat csodálatos technológiákkal vagy fantasy országokkal küldje el a jövőbe csodákkal és varázslattal szemben; az emberiség orrát ragaszkodni az apokalipsziához, és tegye ki a szörnyek támadásának. Ha elviselhetetlenül szerettél volna valami romantikusabbat, kalandjátékot és veszélyt, a Black Corsair játék a legmegfelelőbb.

ez a böngésző alapú stratégia a 16. századba vezet, amikor az emberek a tengereket felkeltették, új kontinenseket fedeztek fel, és kereskedelmi kapcsolatokat kötöttek, hajókon harcoltak és kalózokkal találkoztak. Most ez a történet olyan távoli és vonzónak tűnik. Ha sajnálatát fejezi ki, hogy nem volt szerencsés, hogy abban az időben született, akkor játszhat a Fekete Corsair-ban, kijavítva a sors hibás számításait.

Első lépések a játékterületen

Az első tétel, amit minden új kapitánynak meg kell tennie, a Black Corsair regisztráció. Ezután a karakterek közül választhat:

 • Kereskedelmi Szakértő
 • gazdag örököse
 • . Az angol Duke
 • lánya
 • Portugal romos arisztokrat
 • Placial seafarer

Az egyes karakterek élete egyszer megrepedt, rossz irányba vezetett, és helyettesítette a kocsikat. Más szavakkal, mindegyiknek megvan a maga oka annak, hogy korairussá váljon.

Miután meghatározta a szerepét, elkezdesz egy utat a tengeri vízi jármű legalacsonyabb lépéseitől a tengerek igazi mennydörgéséig. Hol fog vezetni az új sors, és milyen meglepetései készülnek?

Mivel egyetlen kapitány sem irányítja a hajót, meg kell kapnia egy csapatot. Menjen a menübe, és olvassa el a tengerészek jellemzőit, mielőtt felvenné őket. Ezután kezdődik a legizgalmasabb rész.

Először van egy hajó, akkor kettő, három, és fokozatosan az egész flotilla lesz. Minden hajó számára megbízható személyzetre van szükség, de a hajókat és a személyzetet folyamatosan kell pumpálni a teljesítmény javítása érdekében.

Változó háborúkat más missziókkal

Poskolku sokat csinál néhány harcot, meg kell felszerelni a flotta vágó pisztolyok, gyors vitorlák és tágas tart. A csata után vegye fel az ellenség által elesett jót. Eladhatja vagy megtarthatja.

Fejlesztési feladatok segítenek Önnek, amely megadja a különböző kontinensek képviselőit:

 • Catch vagy szállít rakomány
 • Hajózzon
 • Vissza a fedélzetre
 • Védje meg a falu támadását
 • Reconcile monster

Minden megfelelően végrehajtott megbízásért pénzt, tapasztalatot, bónusz elemeket vagy árut kap. Minden akkor hasznos, ha nem a megadott pillanatban, majd később biztosan.

Ismerje meg a hajógyártást, az alapokat és szabályokat, lehetőségeket és taktikákat: védelem, támadás, tüzérség. Minden pillanat fontos: mind a csapat képzése, mind a hajók felállításának módja. Jobb, ha néhány hajót a fejére helyeznek, mások kivételével, elrejtve őket a közvetlen találatoktól. De ezek a komplex tanulságok később kezdődnek, és az első fokozatos tanulás egyszerű küldetésekkel, majd nagylelkű ajándékokkal és bónuszokkal, amelyek támogatják Önt és ösztönzik az új eredményeket.

Nagyon fontos egyesíteni a közös harcok játékosait. A szövetségesek mindig segítenek, kiemelve több hajót támogatva, vagy csatlakoznak egy nagy csatába. Mások kijelenthetik a háborút, és láthatják, ki lesz erősebb a végén.

, és végül néhány kellemes szót az iPlayer Black Corsairról. Természetesen érdemes figyelmet fordítani a stratégiai játékra. A korszak szellemében tökéletesen keretezett, hasznos térképekkel ellátva, és a zene megfelel a tartózkodási helynek - keleti motívumok, március ritmusok, döntő jelenetek intenzív zenei kísérete, a portok hanghatásai.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more