Könyvjelzők

A háború tábornokai

Alternatív nevek: Háborús tábornokok

Általános háború - az első világháború a XX. Század egyik legnagyobb eseménye. Bizonyára legalább egyszer az életedben volt egy vágyod, hogy megtudd, mi történik a csatatérek nyílt terében a valóságban. Talán még van néhány ötlete is, amelyek megváltoztathatják a háború eredményét. A War of War online projekt lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa magát egy általános parancsnok cipőjében az első világháború alatt. Szabadon fogod csinálni, amit akarsz. Híres parancsnokgá válsz, vagy eltévedsz valahol a történelem oldalain - ez attól függ!

Registrálás a játék

-ben A

GOW egy böngészőprojekt, így nem kell másolnia a további fájlok letöltését és telepítését. Az egyetlen dolog, amire szükséged van ahhoz, hogy elkezdd a játékot a háborús tábornokok regisztrációjában. A projektben a lehető legegyszerűbb - a regisztrációs űrlap a főoldalon található, és teljesen lefordítva az orosz nyelvre.

 1. Az első sorban adja meg a bejelentkezést.
 2. A következő sor kitölti e-mail címét.
 3. Befejezés után gondolj fel egy jelszót.
A

Games Generals of War lehetővé teszi, hogy tovább egyszerűsítse a regisztrációt és a szociális hálózatok fiókjaival lépjen be a projektbe:

 • Vkontakte;
 • Facebook,
 • Google +.

A azoknak, akik már rendelkeznek nézőszámlával. ru aggódni, és nem kell tudnia bejelentkezni a Generals of War-ba online, egyszerűen a korábban regisztrált adatok használatával.

játékjellemzők

Fejezés a találgatásban, amit nem kell - a játék egy barátságos tréninggel találkozik. Mint a legtöbb műfajban, természetesen meg kell vizsgálnia a területet, fejleszteni és harcolni.

Game War Wars rengeteg érdekes feladatot készített neked, így nem fogsz unatkozni. A küldetések úgy vannak kiválasztva, hogy a játékmenet kiegyensúlyozott módon haladjon. Az új feladatokat egy speciális panelen tanulmányozhatja a képernyő jobb oldalán. Először is egy kicsit kell felszerelnie a saját katonai bázisát. Itt a jövőben katonai személyzetet bérel, és az oktatás és a képzés itt kerül megrendezésre. A játékosok értékelését a fő paraméterek teszik. Szóval, meg kell játszani a Generals of War játékot, szorosan figyelve az ilyen bevételeket és hulladékokat:

 • army;
 • épület,
 • kémkedési egység,
 • finomító,
 • alkalmazott,
 • 10000 katonai erőmű.

Annak érdekében, hogy a hadsereg megfelelően harcoljon, elég jól kell nyújtania. A gyülekezetednek nemcsak etetni és öltöznie kell, hanem csak a legjobb fegyverekkel és minden szükséges lőszerrel kell felszerelnie az egységeket. A helyzet ellenőrzése az ellátással figyelemmel kíséri a fő játékforrásokat:

 • nm;
 • benzin;
 • üzemanyag;
 • lőszer.

Ne felejtsük el, hogy szükség esetén együttműködhet a szomszédaival a játéktérképen. Időről időre harcolniuk kell velük - ez minden attól függ, hogy mennyire képes tárgyalni.

Gaming valuta

A

V háborús tábornok befektetés nélkül játszható le, de virtuális valuta nélkül meglehetősen nehéz lesz. Az alap monetáris egységek a következők:

 1. A rendes pénzt gyárak, gyárak és házak segítségével lehet megszerezni.
 2. Az aranyat, az enyém.
 3. Drága gyémántokat vásárolnak a kereskedőktől.

A legtöbb erőforrást a feladatok elvégzésével lehet megszerezni. De ne feledje, hogy a megbízás megszakítása, nem kap jutalmat teljes egészében. A bónuszokon kívül díjakat és minősítési pontokat is kaphat - mindent, amire nagyszerű parancsnok lesz.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more